Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sağlıkla gelsin kuzu,bende sırf ekrandan göreyim diye gideceğim herhalde,niye konuşmazlar acaba,dün özele gittim dr a soru sormaktan korktum,resim diyede kafasını,böbreğini vermiş,heves ediyoruz anlamıyorlar
Bana da resim diye münasip bölgesini verdi doktor

Şehir hast haricinde iyi ki başka doktordan da randevu almışım o zaman. Detaylıda da göremiceksek

benim de kendi doktorum her muayenede en az 40 dk inceliyor bebeği. Böbreklerini ölçüyor, kalbine bakıyor, detaylıdan daha detaylı :) hatta en son gittiğimizde sırf yüzünü görelim diye 15 dk uğraştı ama bizimki inatçı anca pipi göstersin.

Ayyy canım benim kıyamam sana. Sen hiç korkma bak benimki de riskli gebelik uzmanı ve ona rağmen çok büyüm risk olsa yatırırdım ama serklaja da sürekli yatmaya da gerek yok korkma dedi hem de 28-29mm çıkmasına rağmen. O aptal doktor niye korkuttu ki seni bu kadar iyi yapmışsın doktorunu değiştirmekle amannn onunla doğuma mı girilir. Senden daha çok panik yapar seni de panikletir sinir oldum uyuz şeyyy! Neyse sen şimdi olumsuz duygularını at bir kenara ve rahatla korkulacak birşey yok şükürler olsun

Rahatlamaya çalışıyorum valla canım çok şükür Allah razı olsun senden de Benim yaramaz bugün bir kere toplandı karnımda o da annesini korkutuyor ama geçecek bu aylar inşallah

Hangş hastaneye gidiyorsunuz bende İzmir deyim merak ettim.

Merhaba herkese
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı
Çok şükür herşey yolunda ama sadece kalbinde parlaklık gördü yüzde doksan önemsizdir ama yine de fetal EKG çekilsin dediler
Doğunca da olabilirmiş ama doktorum şimdi çekelim dedi 22/24 . haftalarda daha sağlıklı sonuçlar verir dedi
3 şubata randevu aldım perinatologdan
Bu arada kızımın kopyası geliyor

Kızlaaarrrrrrrrr sağ göğüs altı kaburga ağrısı yaşayan var mııı??
Derin nefes alıp verirken özellikle
Ben geçen seferki hamileliğimde 7.aydan sonra mi ne yaşamaya başlamıştım. Çok can sıkıcı bir şey. Bazı geceler uyutmuyor bile ve son ayda hepten çekilmez oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…