Selaam kızlar. Detaylı ultrasondan geliyorum her şey yolundaymış çoooook şükür. Ama doktor hiç bir şey göstermedi konuşmadı bile çok ruhsuzdu. Öncekinde özele gitmiştim. Detaylı detaylı anlatmıştı adam. Büyük ekrandan görmüştük bebisi.
Ikisi de radyologdu. Ama şehir hastanesindeydi bu ondandir heralde. Otomatiğe bağlamış. Neyse kendi doktorum daha detaylı gösteriyo büyük ekranda. Iki hafta sonra.ona gidicem.
benim de kendi doktorum her muayenede en az 40 dk inceliyor bebeği. Böbreklerini ölçüyor, kalbine bakıyor, detaylıdan daha detaylı :) hatta en son gittiğimizde sırf yüzünü görelim diye 15 dk uğraştı ama bizimki inatçı anca pipi göstersin.
TTTKA
dün iki doktor gezdim canım baştan beri takibimi yapan doktorum biraz telaşlandı gibi oldu vajinal bakalım ama kendini kasmazsan dedi bende kasabilirim bilemiyorum ilişkiye bile giremiyorum bu aralar kasmaktan dedim o zaman bizde bişeyleri tetiklemek istemeyiz dedi sonra idrara sıkış gel karından bakalım dedi o şekilde gittim 32 mm ölçtü isterrsen alttan elimle kontrol edeyim dedi onu da nedense istemedim bi an çok korktum zatenn endişeliyim sonra da bir hafta boyunca sabah akşam progestan kullan gerekmedikçe yerinden kalkma uzan dedi şuan serklajlık bir durum yok ama dikkat edicez 24. Haftada ciğer geliştirici ilaç kullanıyoruz falan dedi. Karşımda net konuşamayan bi doktor olduğu için bende çok endişelendim sonra geçen ay ilk defa gittiğim başka bir doktora gittim o riskli gebelere de bakıyor bir kereliğine gitmek istemiştim o da 30 mm şuan için normal korkman gereken bir şey yok neden bu kadar korktun ki dedi ben ağlamaklı olunca gel bi de ben bakayım dedi idrara sıkışıktım 36 mm ölçtü ekrandan bende gördüm korkman gereken bişey yok bu kadar korkma gerekirse serklaj yaparız sürekli yapıyoruz artık hiç kafana takma öyle çok dikkat edip yatman gereken bir durum da yok dedi duphaston ilaç verdi progestandan daha etkili dedi ama elimde şuan progestan olduğu için ondan devam edicem ve doktorumu da değiştirme kararı aldım böylelikle. İnsan bu kadar korkutulamaz çok uzun yazdım canım ama yaşayan bilir diye burda senle paylaşıyorum
Ayyy canım benim kıyamam sana. Sen hiç korkma bak benimki de riskli gebelik uzmanı ve ona rağmen çok büyüm risk olsa yatırırdım ama serklaja da sürekli yatmaya da gerek yok korkma dedi hem de 28-29mm çıkmasına rağmen. O aptal doktor niye korkuttu ki seni bu kadar iyi yapmışsın doktorunu değiştirmekle amannn onunla doğuma mı girilir. Senden daha çok panik yapar seni de panikletir sinir oldum uyuz şeyyy! Neyse sen şimdi olumsuz duygularını at bir kenara ve rahatla korkulacak birşey yok şükürler olsun
Ayyy canım benim kıyamam sana. Sen hiç korkma bak benimki de riskli gebelik uzmanı ve ona rağmen çok büyüm risk olsa yatırırdım ama serklaja da sürekli yatmaya da gerek yok korkma dedi hem de 28-29mm çıkmasına rağmen. O aptal doktor niye korkuttu ki seni bu kadar iyi yapmışsın doktorunu değiştirmekle amannn onunla doğuma mı girilir. Senden daha çok panik yapar seni de panikletir sinir oldum uyuz şeyyy! Neyse sen şimdi olumsuz duygularını at bir kenara ve rahatla korkulacak birşey yok şükürler olsun
Rahatlamaya çalışıyorum valla canım çok şükür Allah razı olsun senden de Benim yaramaz bugün bir kere toplandı karnımda o da annesini korkutuyor ama geçecek bu aylar inşallah
Ben izmirde oturuyorum vee doktorumun ozel bir hastanesi var kocaman ne ultrason ne detayli hic birine ucret odemedim . 2li testte 80 tl vermiştim sadece ..sizinkiler işi ticarete dökmüş.. Ben doğum ücretimide konuştum . 2 ve 3 bin arası fiyat çıkardı,7 bin nedir . EL INSAFF ben sizin yerinzde olsam devlete giderdim . 7 bin tlye çocuğuma herşey alırdım .
Merhaba herkese
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı
Çok şükür herşey yolunda ama sadece kalbinde parlaklık gördü yüzde doksan önemsizdir ama yine de fetal EKG çekilsin dediler
Doğunca da olabilirmiş ama doktorum şimdi çekelim dedi 22/24 . haftalarda daha sağlıklı sonuçlar verir dedi
3 şubata randevu aldım perinatologdan
Bu arada kızımın kopyası geliyor
Merhaba herkese
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı
Çok şükür herşey yolunda ama sadece kalbinde parlaklık gördü yüzde doksan önemsizdir ama yine de fetal EKG çekilsin dediler
Doğunca da olabilirmiş ama doktorum şimdi çekelim dedi 22/24 . haftalarda daha sağlıklı sonuçlar verir dedi
3 şubata randevu aldım perinatologdan
Bu arada kızımın kopyası geliyor
Ben geçen seferki hamileliğimde 7.aydan sonra mi ne yaşamaya başlamıştım. Çok can sıkıcı bir şey. Bazı geceler uyutmuyor bile ve son ayda hepten çekilmez oluyor.