Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bugün epey yürüdüm yürüdükçe rahimdeki o kemikler acıdı ama bi yandan da iyi geldiğini hissettim kızlar bol bol yürümeliyiz.
Yürümek kesinlikle çok iyi geliyor. Haraketsiz kaldıkça hareket etmek daha da zorlaşıyor. Ben şu ara öyle iyiyim ki koştura koştura yürüyorum yollarda. Ama 2. Trimesterin son demleri, ilerleyen aylarda hoppidi hoppidi koşturmak zorlaşmaya başlayacak tabii. Şu günleri çok iyi değerlendirelim kızlar

Bazıları boyu kiloyu söylemeyi unutuyor. Bir dahaki sefere de söylemezse sen sor canım. Merakta bırakma kendini. 1 ay sabır içinde bekliyoruz. Sonrasında her şeyi öğrenmek hakkımız!

Kızlar 2 hafta önce rahim agzı 29 mm ölçülmüştü. Hatta buraya yazmistim. Bugun doktor 34 mm ölçtü hic bi sorun yok gayet iyi dedi. Progestani birakabilirsin dedi. Yatmama gerek var mi dedim yok dedi. Acaba baska doktora gitsemmi yoksa ölçü iyi mi sizce ?

Olsun canım, bak her şey yolundaymış. İnsanlar ne sıkıntılar yaşıyorlar detaylı ultrason zamanında. Benim gittiğim yerde bir anne vardı. Amniyosentez yapmışlar ve sonuç iyi çıkmamış ki konseye gidecekmiş. Eşiyle beraber korku içinde bekliyorlardı. Çok üzüldüm ve çok dua ettim onlara. Hepimiz iyi sonuçlar aldığımıza sevinmeliyiz. Üzülmekte de haklısın tabii. İnsan detaylıya bir sürü detay girmek umuduyla gidiyor. Keşke daha çok şey öğrenseymişsin. Kıyamam sana. Ama işte iyi tarafından bak. Kötü haberler de alabilirdin.

Canım yazdım yukarda bende başımdan geçenleri cihazdan cihaza mı farkediyo yoksa rahim değişken mi anlık olarak bilmiyorum ama benim gün içinde iki kez farklı ölçüldü en son ölçen doktorum 36 mm ölçtü ama karından ölçtü yatmana gerek yok dedi korkutuğum için de ilaç verdi sanırım bence yükselmiş olması senin içinde çok olumlu eğer doktorun içine siniyorsa dediklerine güven

Süper, bu çok iyi bir haber. Çok sevindim canım. Ama İçin rahat etmediyse bir doktora daha görün istersen.

Kizlar detayliya gttiginizde ikili ve uçlu test sonuclarinizida goturuyormusunuz
Bana randevu veren sekreter kiz getirin demişti ama ben hic almadim hep whatsapptan sonuçlar iyi dedi doktorum

Kizlar detayliya gttiginizde ikili ve uçlu test sonuclarinizida goturuyormusunuz
Bana randevu veren sekreter kiz getirin demişti ama ben hic almadim hep whatsapptan sonuçlar iyi dedi doktorum
Ben sadece fetal DNA yaptırmıştım. Dr ona da bakmak istedi ve raporuna da ekledi. Sen ne olur ne olmaz yanında bulundur bence canım.

Doktor cok iyiydi beni rahatlatti insallah bi daha dusmez cok dikkat ediyorum

Ben geçen seferki hamileliğimde 7.aydan sonra mi ne yaşamaya başlamıştım. Çok can sıkıcı bir şey. Bazı geceler uyutmuyor bile ve son ayda hepten çekilmez oluyor.
Benim 6. Ayda oldu
Başta üşütme sandım 5 gündür var çünkü, ama ne öksürük ne affedersin balgam herhangi bir belirti vs yok ciğerlerimde sonra ofisten bebek olabilir kafası ya da ayakları çarpıyorsa dediler, denedim baktım gerçekten bazen ağrıyor bazen ağrımıyor
Gün içinde çok az ağrı ama akşam ve yattığımda öyle derin ki ağrı bıçak saplanıyor nefes her aldığımda
hiç aklıma bebek gelmemişti

Kadındı. 10 tane falan oda vardı. Şimdiye kadar gittiğim en ruhsuz doktor olabilir
Bende onda olcam herhalde ben dayanamam nooluyo,iyimi falan sürekli konuşurum,o da surat yapar konuşmaz,gıcık olurum,dr.a direk gösterebiyormuyuz sonuçları ordaki

Bende onda olcam herhalde ben dayanamam nooluyo,iyimi falan sürekli konuşurum,o da surat yapar konuşmaz,gıcık olurum,dr.a direk gösterebiyormuyuz sonuçları ordaki
Bi arkadaşım orada denk geldiği doktoru çok övmüştü inşallah sana da o denk gelir

Muhtemelen gosteriyosundur. Ben cikti istedim ve kendi doktoruma gönderdim whatsapp tan.
Yalnız kadın hiç konuşmuyor. O sırada meğerse hepsine bakmış 1 sayfa çıktı verdi. Soracagin bişey var mi dedi. Ic organlara baktınız mı dedim. Baktım dedi ama hala bişey demiyor. Bi sorun var mi dedim yok dedi. cımbızla laf alıyosun resmen

Kesinlikle haklısın. Cook şükür sonuçlar gayet iyi. Kendi doktoruma gidince görücez artik oglusu. iki hafta sonra falan

Bu ankara şehr hastanesi mi bende hftaya çarşamba gidicem

Yine ben Bugün kortizonun 3. Gününü içtim hiç bi değişim yok sende de mi öyleydi daha erken mi bilemedim. Bi mucize olsun yatıyım kalkıyım eskiye dönsün yüzüm istiyorum öyle bşy olmuyo mu eskileri hatırlamıyorum ne kadar zamanda geçtiğini sen yakınzamanda geçirdğin için soruyorum ksr bkm Bu arada beyin mr ım temiz çıktı hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…