Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Büyük ihtimal bebek yapıyordur canım. Benimki hep sağ tarafta takılırdı. Onun sağ taraf tutkusu yüzünden sağ kaburgalarım haşat olmuştu ve üstüne karnımın sağ tarafı çatladı. En kötüsü de bu ağrı İçin yapılabilecek hiçbir şeyin olmaması. Tamamen bebişin keyfine kalmış. Canımıza okuyorlar daha doğmadan

Kesinlikle haklısın. Cook şükür sonuçlar gayet iyi. Kendi doktoruma gidince görücez artik oglusu. iki hafta sonra falan
Görmesen de önümüzdeki haftalarda kendini bol bol belli etmeye başlatacaktır. Tekmelerini, kıpırtılarını hissede hissede geçiverir o 2 hafta hiç anlamadan.

Ooff geçmiş olsun kaburgası kırılanlar bile varmış Nette çok araştırdım bugün baya sıkıntılı bi durum
Vallahi doğmadan başladılar 24 haftalıkken hemde canları sağ olsun anayız anaaa herşeyi çekeriz

İçerde kaburgayı kıran evde tabak çanak mobilya bırakmaz

Görmesen de önümüzdeki haftalarda kendini bol bol belli etmeye başlatacaktır. Tekmelerini, kıpırtılarını hissede hissede geçiverir o 2 hafta hiç anlamadan.
Ya evet iyice hareketlendi. Bilgisayar basında çalışırken özellikle sürekli kıpır kıpır. Artık dışarıdan da hissedilmeye başladı. Çok güzel bir his bu ya. Özlemişim

Kizlar oylariniza talibiz

çok iyi anlıyorum seni. Sana 1 kötü 1 iyi şey söyleyeyim madem. Kötüsü ne yazık ki bu kadar kısa sürede geçmesini bekleyemeyiz,yaklaşık 1 ay sürmüştü kortizon içip ağız hareketlerimi eskisine yakın yapmam. Ama iyi şey de şu; düzgün ilaç alıp güzel bir fizik tedavisinin ardından yüzün eskisi gibi olacak ve hopppp zaman geçicek bebeğin de gelicek :) lütfen su çalkalamayı, balon şişirmeyi ihmal etme. Biraz sabır kuzum.

Sağol canım. Dileyelim de bebişlerimiz insaflı çıksın

Geçicek geçicek geçicek rabbimin izniyle duaya çok ihtiyacım var nolur dua et. İnşallah bende bebeğimde çok sağlıklı olcaz rabbim kucağıma aldığım günlerde gösterecek. Allah razı olsun ya vallahi hakkını helal et

Ben 10 yillik evliyim bastan beri aile meseleleri yuzunden kötü başladık 2 ileri 1 geri devam. Surekli ayrilalim boyle olmaz deyip barıştık sonra çocuk oldu sorunlar daha da büyüdü. Benim adam da aynı çene herseyin en iyisini bilir ve kimseye tahammülü yoktur lafı da pat pat söyler çok kırıcı mükemmeliyetci ilgi hep onun ustunde olsun istiyor pohpohlanmak istiyor. Ben hep psikiyatriste gitmesini soyluyorum kabul etmiyor bi donem panik atak sorunu vardı gitti korkudan 6 ay ilac kullandı evliligimizin en guzel gunleriydiSonra kilo alıyorum diye ilacı bıraktı hayatı kendisine ve bizlere etrafındakilere cekilmez yapıyor sadece. Böyle böyle en güzel yıllarımız heba oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…