Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar hepinize iyi akşamlar ☺ size bir sorum olacak ilk hamileliğin ve çok merak ediyorum bebeğin anne karnında ki hareketleri baba ne zaman elini koyup hissedebilir ben şuan 23. Haftadayım

Ay çok tatlısın ya ❤ bildiğin az çok aynı hayatı yaşıyoruz biz de hiç ayrılık lafı olmadı ama ben kendimce hep eşiğine geliyorum ilaç olayı iyiymiş ara da yemeğine mi koysan ben de 10 yıllık evliyim herşey sevgiyle duruyor ayakta nasıl gözüm kör olmuşsa artık sen de seviyorsun yoksa bu iş yürümez kendimden biliyorum aynı şekild e adamlarda seviyor ama onlar fazla öküz olduğundan ve biz çok tolere ettiğimizden farkında değiller ne çok üzdüklerinin arada ben de küsüyorum kafam rahat ediyor yoksa susmuyor normalde ben çok konuşkan bir insanım beni bastıran biri var yani velhasıl kelam seni çoook iyi anlıyorum çok bunalınca düşündüğüm ayrılsam onsuz daha mutlu olur muyum... bu sorunun cevabı hiç evet olmuyor... o da bensiz olamaz zaten sevgi saygı huzur dolu nice yıllarımız olsun inşallah bunlar yaş aldıkça akıllansın

Kızlar hepinize iyi akşamlar ☺ size bir sorum olacak ilk hamileliğin ve çok merak ediyorum bebeğin anne karnında ki hareketleri baba ne zaman elini koyup hissedebilir ben şuan 23. Haftadayım
En geç bir iki haftaya hisseder bence

Benim eşim 10 gündür falan hissediyor canım seninki de yakındır bence

Herkese gunaydinlaaar. Bebişim hareketlerini hissetmiyorum demistim o günden sonra hep hisseder oldum.hafif hissediyorum dedim güçlendi. Kızım daha hareketliydi dedim son günlerde hem durmuyor hem de tekme tokat içeride biseylere girişiyor heralde. Dışarıdan karnım oynuyor resmen. Tipik erkek mi yoksa hemen gaza geliyor

Artık korkmana gerek yok canım bana 28-29 mm arası demesine rağmen sürekli yatmana gerek yok dedi. İşten dönünce uzan dinlen dedi. 34 mm gayet iyi neden kendi kendine eziyet ediyorsun rahatla biraz doktorunu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…