Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
günaydın şeker yüklemesi yaptırcak mısın ?

Günaydın kuzum, yarın kontrolüm var,ara ara açlık şekerlerimi ölçtüler sorun çıkmamıştı ama öncesinde insülin direncim ve kilom olduğu için doktorum yapıcaz derse yaptırıcam evet. Ben doktor ne derse eyvallah dedim hep, isterse hemen yaptırıcam.

Günaydın, mutlu huzurlu sağlıklı günler dillerim herkese. Dün diyetisyene gittim 4 kilo almışım ve böyle olmaz dedi çok almışım. Ama ben daha hiçbirşey yemedim ki yemeyi istediğim ve sırada bekleyen bir sürü şey var amaaa artık koklayarak yaşamayı düşünüyorum bakalım o zaman kaç kilo alacağım

Bu doktorları diyetisyenleri anlamıyorum ya 5_6 ayı 4 kiloyla geçirmenin nesi fazla? Gerçekten abartıyolar.

benimde kontrol bu haftaydı ama randevu alıp gitmedim çünkü ayrıntılıya 30 aralık ta gitmiştim arası çok yakın diye 2 hafta daha gitmemeyi düşünüyorum şeker yüklemesi için geç kalınmaz gibime geliyor

valla benim gittiğim doktorum özelde pek kiloyu takmıyor aşırı derecede almamak lazım dedi yerine göre geçen gittiğimde tartmadı bile o konuda çok rahat ferah gibi geldi ama tansiyonuma bakıyor

Bu sıra doktor sıralamam şahaneeeee. En son 14 aralıkta kendi doktorum vardı, geçen hafta cumartesi perinatolog vardı,yarın kendi doktorumun kontrolü var,haftaya cumartesi de perinatolog kontrolü var 3 hafta üst üste cumartesi miniik kuşumu görebiliciiiiiiimmmmm

2 defa mı peritonog kontrolü oluyor

2 defa mı peritonog kontrolü oluyor

Ben sanırım bal gibi bir adama denk geldim, kalbi incelediğinde kapakçıklar damarlar vs herşey normal dedi ama hem bebeğin pozisyonundan hem de benim yağlarımdan dolayı gönlünce izeyemediğini söyledi,2 hafta sonra daha da büyümüş olucak bir kez daha bakayım içim rahat etsin dedi,ücrette almayacak üstelik.

Benim eşim 10 gündür falan hissediyor canım seninki de yakındır bence ☺
Ne guzel kocalariniz karniniza dokunuyor benimki icim tuhaf oluyor diyor ellemiyor karnim degse arkasini donuyor tam gicik 3 gebeliktede aynisini yaptı pis

bak birde kastamonuya geliyordun doktorun 2 defa bakacakmış hesapla artık

Yaw bazen çok garipler benim doktorum da bi daha geldiğinde en az 3 kg almış göreyim dedi. Ben 63 ile hamile kaldım baya kilo verdim aldım sonra kontrolde 62 idim. Doktorum kilo almamı söyledi tam aksine. Sağlık ocağındaki doktor da sağlıklı gebelik için 10 12 kg şart dedi. Bence diyetisyenler doğumdan sonra da gel diye yol yapıyor

Bh donemde bencede 3.4 kilo normal bebekler zaten 500 gram.suyu amniyon sivisi falan vucuttaki odem sirf 1 .2 kilo gelir yani annedemi hic almasin cok abartiyor drlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…