Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yani o diyetisyene yuh desem ayıp olur mu. Tövbe yaa

Gerçekten bende anlamıyorum bende 4 kilo aldım ve cook fazla buldu oysa hiç bisey yiyemiyorum utanmasa diyet listesi verecekti
ya bir kadın zaten fiks olarak regl’den önce 1-1.5 kilo alır, regl ile verir. Biz regli es geçtik kafadan o kilo kaldı zaten, artı bebek var suyu var, artı bağırsaklar eskisi gibi çalışmıyor orada bir birikmişlik var yani hiç kilo almayan insan zaten 2-3 kilo fazla çıkar tartıda şu aşamada, abartılı bir iştahsızlık söz konusu değilse.

Gerçekten bende anlamıyorum bende 4 kilo aldım ve cook fazla buldu oysa hiç bisey yiyemiyorum utanmasa diyet listesi verecekti

Boşver yaaa. Kilolu değilsen takılma bunlara, sanırım gevşemeyelim diye itici bir şekilde akılları sıra uyarı yapmaya çalışıyorlar. Canın ne istiyosa benden sana izin

Çocuk zatiiii 500 grammm

Doğru diyorsun valla
Bir de memisler var
Bebekler de yarım kiloaya yaklaştı ..
Kuzenim yalnızca 9 kilo aldi
Bu sefer de bebiş 2800 doğdu 39.haftada

Doğru diyorsun valla
Bir de memisler var
Bebekler de yarım kiloaya yaklaştı ..
Kuzenim yalnızca 9 kilo aldi
Bu sefer de bebiş 2800 doğdu 39.haftada
Memiş deme onlara çok sinirliyim zaten körükle hava basıyormuşçasına doymadılar büyümeye

Burada bi arkadaş söylemişti anneysen.com diye bi site. Ben çok faydalı buldum. Hafta hafta takip edebiliyorsunuz. 21. Hafta için 4 ile 6.3 arası kilo alımı normal diyo. Ben düzenli olarak o siteyi takip ediyorum uygulamalar haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…