Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Beni en çok üzen gezip dolasıp mutlu mesut yasayabilecegimiz kac yıl var omrunuzde gencligim gidiyor 34 yasindayim ama deger gordugum ve sevildigimi hissettigim bir iliskim yok hayat boyle gececek ne kötü. Ayrilsam onsuz mutlu olur muyum bilinmez dul kadın olmak egitimli de olsan zor bu ulkede neticede ama belki o da baskasiyla daha mutlu ve degerli hissedecek. Beni engelleyen cocuklarimin mutlu olmayacaklarini kesinlikle bilmek. Bigun kesin karar verdim 5 yasindaki ogluma dedimki babanla sorun yasiyorum ve ondan ayri yasamak istiyorum sen ne dersin bana dedi ki anne aslinda babam iyi biri senden ozur diler barisirsiniz sonucta biz bir aileyiz aile icinde boyle seyler olur ama hep birarada olunuro gunden beri artik dusunmuyorum ayrilik ha gideni de tutmam o ayrıAma herseyi gidisatina biraktim Allah buyuk senin de dedigin gibi yas aldikca akillanirlar kiymetimizi anlarlar belki

4 kiloya cok mu dediler yahu zaten bebegin kendisi plasentası suyu derken o kadar olur abartmışlar bence12 kilo almıs biri olarak beni hic gormesinler o zaman

bosverin mutlu olmaya calisin anne baba ayrilinca olan cocuklara oluyor ikiye bolunuyorlarlar aile terapisi falan oluyor onlari düsunebilirsiniz.belki duzelir hersey yoluna girer.

4 kiloya cok mu dediler yahu zaten bebegin kendisi plasentası suyu derken o kadar olur abartmışlar bence12 kilo almıs biri olarak beni hic gormesinler o zaman
Masallah cnm zayifmi hamile kaldin ben 72 ile kaldim 74.5 olmusum

Tünaydın kızlar dun tetanoz vurulmuştum bişeyim yoktu gece kolum agridi ve hep sag tarafima yattim sağ tarafa yatmaktan uyuştum resmen

Benimki nisana kayar belki havalar nisanda güzel oluyor ama yinede soğuk oluyor galibaa

Kaçıncı haftadayken gitmiştin, ben de haftaya gideceğim yani 23. haftada gitmiş olacağım. Şüşkoluğumdan dolayı acaba bende de görünmez mi diye düşündüm de

KIZLAR YA BENDE 19. HAFTAMIN SONLARINDAYIM YA BU BİR HAFTADIR AŞIRI BİR İŞTAH ARTIŞIM OLDU DOYMUYORUM SİZDEDE OLDUMU FAZLASI ZARAR BİLİYORUM AMA RESMEN YEMEK YİYORUM BİTİYO SONRA SALATAYLA YARIM EKMEK DAHA YİYORUM

İlk doğum çok erken olmasın da benim tek dileğim o. Genelde gruplarda ilk doğuran erken doğum oluyor. Herkes zamanında doğursun inşallah
Benim istemesemde erken olur diye dusunuyorum kan sulandirici kullanan bi arkadasim 8.ayda sezeryanla aldı bekletmedi doktor

Bu doktorları diyetisyenleri anlamıyorum ya 5_6 ayı 4 kiloyla geçirmenin nesi fazla? Gerçekten abartıyolar.
Evet ben de anlamadım hem yemek listesinde eti falan artırmaya çalışıyor hem de kilo çok almışsın diyor, şaşkın şaşkın baktım zaten diyetisyene
Ben hamilelik öncesinde başlamıştım diyetisyene yaklaşık 9 kilo verdim. Sonra hamile kaldım 4 kilo aldım. Abartılı bişey de yemiyorum, ekmek börek çörek yok hayatımda. Haftada bir bazen küçük bir çikolata yiyorum ama beğendiremedim kendimi
Yani o diyetisyene yuh desem ayıp olur mu. Tövbe yaa
Olmaz olmaz ben dedim zaten ama içimden
Ben ilk hamilelikte 7 ikincisinde 10 kilo almıştım o zamanlar hiç de dikkat etmezdim hamur işlerini lop lop yutardım şimdi korkuyorum yemeye , ya diyetisyene bırakcam doğuma kadar ya da yemeği ama yemek kısmı ağır bastığı için tabii ki diyetisyeni boşvercem

Arkadaşlar Güzel anne adayları birşey soracağım

Dün gece sağa yan yatmıştım sanki karnımda bir top devrilmiş gibi karnımı aşağı çeken birşey hissettim. Kalktım sola yattım mis oldum. Sonra deneyim dedim sağa tekrar yattım birini sıkıştırıyorum herhalde sağa yatınca kafa atıyor bana öyle hissettim. Küçük hanımefendi nasıl yatacağıma da karışıyor artık.

Kaçıncı haftadayken gitmiştin, ben de haftaya gideceğim yani 23. haftada gitmiş olacağım. Şüşkoluğumdan dolayı acaba bende de görünmez mi diye düşündüm de

22+4 te gittim ama inan güzelce görüntülendi,öncesinde bir kaç gün ben de stres yaptım ama çok şükür gayet güzeldi

Aynen benimkide saga yatirmiyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…