Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Tünaydın kızlar dun tetanoz vurulmuştum bişeyim yoktu gece kolum agridi ve hep sag tarafima yattim sağ tarafa yatmaktan uyuştum resmen
Bnmde ilk gun bseyim yok ikinci gunde agridi ama geciyor merak etme sadece kolunu yoracak seyler yapma supurge falan yapaym deme bn yandm sen yanma

Artık korkmana gerek yok canım bana 28-29 mm arası demesine rağmen sürekli yatmana gerek yok dedi. İşten dönünce uzan dinlen dedi. 34 mm gayet iyi neden kendi kendine eziyet ediyorsun rahatla biraz doktorunu dinle
Tesekkurler canım icim rahatladi ama insan korkuyo iste

Benim istemesemde erken olur diye dusunuyorum kan sulandirici kullanan bi arkadasim 8.ayda sezeryanla aldı bekletmedi doktor
Ben kizimi 38+3de doğurdum planlı sezeryanla. 38 haftanın bitmesini bekliyorlar genelde. Kan sulandırıcıyla bir ilgisi yok belki başka bir sıkıntısı vardır.

Aynen benimkide saga yatirmiyor hiç

Zaten sag yatmak onerilmiyor hic :)
Yapılan araştırmalar hamileliğin ileri evrelerinde sağ tarafa yatmanın ölü doğum riskini artırdığını gösteriyor. Araştırmacılara göre, sırt üstü ya da sağ tarafa yatmak, bacaklardaki ana damarlardan kalbe olan kan akışını azaltıyor ve bu da anne karnındaki bebeği etkiliyor. Hamilelik döneminde en ideal uyku pozisyonu, sol tarafa yatmak

Nufi, sözlerimi yanlış anlama sakın. Ama Böyle keskin bilgiler vermek çok uygun değil sanki. Mesela ben bu soruyu sorduğumda doktor sağ sol fark etmez ileri haftalarda sırt üstü yatmayalım yeter dedi. Belki de doğrusu senin dediğin, belki işin aslı bambaşka. Ama burada sürekli sağına yatan biri okursa bu durum onu korkutabilir bana göre. Araştırmalarda karışık biraz. Beni yanlış anlama, nacizane fikrim bu.

Haklisiniz :) yorumumu duzenlemeye calistim ama suresi dolmus.
Amacim kimseyi korkutmak degil elbette, okudugumu paylastim. Ama sert olmus haklisiniz. Insallah hickimseyi kotu etkilemem

Son düzenleme:
Haklisiniz :) yorumumu duzenlemeye calistim ama suresi dolmus.
Amacim kimseyi korkutmak degil elbette, okudugumu paylastim. Ama sert olmus haklisiniz. Insallah hickimseyi kotu etkilemem

Yok yok etkilenmezler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…