Geçmiş olsun canım. Oluyor maalesef arada böyle endişe verici durumlar. Neyseki bir şey yokmuş.Günaydın minnoş anneler :)
Benimde cuma akşamı peçeteye birkaç damla kırmızı kan geldi, yaşadığım korku ve panik halini kelimelerle tarif edemem.soğuk kanlılığımızı koruyarak eşimle hastane yolunu tuttuk, sessizce akan göz yaşlarıyla birlikte.
Doktor içerde kanama göremedi, sivilce benzeri birşey var o patlamış olabilir dedi arada böle kanamalar lekelenmeler görülen şeyler dedi. Çoçuğumuzun kalp atışını duyup evimize döndük.
Allah kimseye böle korkular yaşatmasın.. sağlıcakla kucağımıza alalım.
Şinasi bey 250 tl dedi ..academide 120 tl mis kararsizim gidip gitmemekle
Günaydın minnoş anneler :)
Benimde cuma akşamı peçeteye birkaç damla kırmızı kan geldi, yaşadığım korku ve panik halini kelimelerle tarif edemem.soğuk kanlılığımızı koruyarak eşimle hastane yolunu tuttuk, sessizce akan göz yaşlarıyla birlikte.
Doktor içerde kanama göremedi, sivilce benzeri birşey var o patlamış olabilir dedi arada böle kanamalar lekelenmeler görülen şeyler dedi. Çoçuğumuzun kalp atışını duyup evimize döndük.
Geçmiş olsun. Inşallah benimki de düzelir.Merhaba, benim plasenta yukarı çıkmış. Arka tarafa tutunuyormuş bu kez. Yani sorun geçti. Ama geçen sefer hiç küçük kanamam olmamıştı. 7.ayda ve son ayda 2 büyük kanamam olmuştu. Sonuncusundan sonra doğuma aldılar zaten.
Bende gidip gitmeme konusunda kararsizim ki zaten zamanda az kaldı:))) gülnur hoca dan kirildim diye değiştim kanamam olunca ulaşamadım..sabah ulaştığımda bana zaten gerek yok.nobetci doktor var dedi bende değiştim...Evet burda özel hastaneler bile minnetli çalışıyor valla kadir yaman 3 özel hastaneyle anlaşması var hangisini istersen ona gideriz dedi..bakalim nasip tabii ..benim bebisimde 2 veya 3 gündür daha hareketli eskiden dışardan hissetmezdim çok şükür artık hissediyorum ama.hala asagda.bir.ciksaydi yukarı daha bir rahatlicam ...MaşaAllah bebislerimizeee:canım valla git yada gitme diyemem benim doktorum sağolsun 15-20 dk en az ultrasonda inceledi elleri ayakları,pipisi kalbi iç organları herşeyi saydı.ben ilk bebeğimde de gitmedim yani Allahım korusun,karnımızda 5 aylık oldular oynuyorlar hissediyoruz Allah muhafaza kötü bişey olsada zaten kabulümüz Rabbimizin vergisi ben bişey diyemem hem.Özel sigorta mensubuyum gidip muayene olup faturasını alıp parasını sigortadan alabilirim ama çalışıyorum oğlum 15 aylık ufak daha zamanım yok.Allah'a emanetiz Şükür herşey yolundaydı geçen hafta gittiğimde hareketlerinide son 2-3 gündür çok daha şiddetli hissediyorum :) karnımı oynatıyor bildiğin sizinde öyle mi
Bide academia olsun,lotus olsun poliklinik gibi tam teşekküllü gelmiyor bana hoş metrolife da öyle poliklinik gibi ama kötünün iyisi.Çok şanssız hissediyorum kendimi özel hastane konusunda bu şehirde
İnşallah canım. Daha erken kesinleşmesi için. O zamana kadar yukarı çıkar bakarsın. Dualarım seninleGeçmiş olsun. Inşallah benimki de düzelir.
Bende gidip gitmeme konusunda kararsizim ki zaten zamanda az kaldı:))) gülnur hoca dan kirildim diye değiştim kanamam olunca ulaşamadım..sabah ulaştığımda bana zaten gerek yok.nobetci doktor var dedi bende değiştim...Evet burda özel hastaneler bile minnetli çalışıyor valla kadir yaman 3 özel hastaneyle anlaşması var hangisini istersen ona gideriz dedi..bakalim nasip tabii ..benim bebisimde 2 veya 3 gündür daha hareketli eskiden dışardan hissetmezdim çok şükür artık hissediyorum ama.hala asagda.bir.ciksaydi yukarı daha bir rahatlicam ...MaşaAllah bebislerimizeee:
Çok geçmiş olsun. İçerde kanama alanı olmamasına çok sevindim. Bir daha yaşatmasın Allahım böyle korkularGünaydın minnoş anneler :)
ya öyle bir konumdayız ki artık buradan ayrılsam iş bulmam inanılmaz zor, bu durumumu da gayet iyi biliyor. egosunu tatmin ediyor birazda anlatacak o kadar şey var ki dava açılacak isyan edilecek. mesela işi ben yapıyorum takibi ben yapıyorum. ama resmiyette işin takibini yapanı kızı olarak gösterdi ve ek ücreti kızı alıyor. bende bunu tesadüfen öğrendim. vs vs böyle birsürü mevzuDava et şahidin varsa. Mobing bu ve yasak pek tabiki. Al tazminatını sesiz kalma neden icine atip bebegini üzüyorsun ki. Aglama krizleri falan dava et de onlar ağlasin
Geçmiş olsun canım. Duymaya çalıştıkça duymak zorlaşabiliyor bazen. Panik yapma. Bebeğin böyle durumlardan etkilenmez. Çok iyidir o şimdi. Hatta belki şekerleme yapıyordur. Sen sakinleşince ve canı istediğinde burdayım diyecektir.Günaydın herkese, feci karın ve böbrek ağrısıyla uyandım. Sıcak duş böbrek ağrımı dindirse de karın ağrım geçmedi. Bebişin hareketlerini duymaya çalışıyorum şimdi. Onu duysam yeter, ağrıya sızıya katlanırım.
Tabii olabilir demek isterdim ama öyle değil...sanırım hepsinin bi gel git zamanları oluyor,beni geçen kontrolde içeri aldı neyse diğer hasta bir türlü gitmek bilmiyor,2 kızı 1 oğlu varmış 1 oğlu daha olsun diye hamile kalmaya çalışıyor,dr dedi işte önümümzde 3 gün ilişki olsun vs. anlattı epey sonra diyor hocam eşimi çağırsak ona da anlatsanız dedim yani nasıl emin olabiliyor 4. bebeğin erkek geleceğine hem iyi yetiştirebilecekmiyim dertleri yok.Kadın mesela şiş-ti yani ben anladım belki sende de o tarz bi durumdan sonra denk geldiyse öyle demiş olabilir canım ama bilemem tabi senin hislein daha önemli
Baby hareketlerini duymaya calismak o anlar falan ayy ya zormus o anlar..
3 gun bende hissetmedim ki hissetmeye basladigimdan beri kipir kipir bir kizim var.
Dedim ben hareket halindeyken kipirdamistir, uyuyodur surekli ama uzaniyorum oturuyorum diyorum bi pıt olsun lutfen.
Korktum baya.
Sonra 3. gunun sonunda hissettim tekrar.
İnsan cok endiseleniyo ya
Surekli bisi mi oldu hissi cok zor
haklısın canım valla ben ilk bebekte de bu bebeğimde de cep numarasını almadım istemedim yani aklıma gelmedi,ama tabik senin sıkıntıları yaşa-mış olsam bende değişirdim.Şimdi hangi doktora gidiyorsunTabii olabilir demek isterdim ama öyle değil...
Benim akrabamda son ayında ona gidiyor besin zehirlenmesi geçirmiş aramış bakmamış gecee..sonra aynısını onada demiş ..ama son ayi artik değişemem dedi kadın
Rabbim hepimizn yardımcısı olsun ne diyelim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?