Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bende bunu uygulamayı düşünüyorum ama tan nasıl yapılacağını doktora soracaktım benim için çok faydalı oldu

İlk gebeligim oldugundan cok bilmiyorum boyle bir yontem var dedi doktorum ben de merak ettim ama sanirim yukleme yaptırmak daha kolay
Ahah evet alternatifi pek sevmedim bu sefer
bir dahaki randevuya yaptiricam zaten 28 haftaya kadar bakilabiliyormus

Çok geçmiş olsun
Çok sevindim kötü bir şey olmamasına

Ben de cep numarasi var akrabam vermisti ama ne ye yarar kapatiyor tlf ..
Kadir yaman ..ona gidiyorum özel klinik ..lotus academi ve metrolafta anlaşması var ..doğumlarini buralarda yapabiliyormuş baya kalabalık ama

Ben de cep numarasi var akrabam vermisti ama ne ye yarar kapatiyor tlf ..
Kadir yaman ..ona gidiyorum özel klinik ..lotus academi ve metrolafta anlaşması var ..doğumlarini buralarda yapabiliyormuş baya kalabalık ama

Kadir Yaman bilmiyorum da ben sezeryan olmadan Mehmet Ağara gitmiştim,saatli randevuolmasına rağmen deli gibi kalabalık vardı

Kızlar bişey danışıcam bu ay tetanozun ikinci dozunu olucam. Ama erken doğum riskim olduğu için acaba tetikler mi diye olup olmama konusunda kararsızım siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

Merhaba tatlı annişkolar bebek ihtiyaçları için yararlandığınız bir liste var mı içgüdüsel mi ilerliyorsunuz ufak tefek alışverişe başladım ama kafam çok karışıyor

Kızlar bişey danışıcam bu ay tetanozun ikinci dozunu olucam. Ama erken doğum riskim olduğu için acaba tetikler mi diye olup olmama konusunda kararsızım siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Sanmıyorum tetikleyecegini
Öyle olsa hiç yapılmaz bu aşı
Ama yine de doktoruna sor istersen için rahat etsin

Merhaba tatlı annişkolar bebek ihtiyaçları için yararlandığınız bir liste var mı içgüdüsel mi ilerliyorsunuz ufak tefek alışverişe başladım ama kafam çok karışıyor
İlk Kızımda içgüdüsel ilerledim
Çıktıkça alıyordum.birseyler
Kıyafet dışındaki ihtiyaçları için de liste yapmıştım
E bebeğe gidip toptan almıştım.hepsini

balikcik ben icgudusel ilerliyorum.
Henuz cok bisi almadim ama kafamda belirledim sirayla aliyorum.
Bir de dogunca gerekli gorursem alacaklarim var onlar icin acele edip bosuna para harcamak istemiyorum.

Kendim icin; Pijama tkm, gecelik, gogus pedi gogus ucu kremi, emzirme sutyeni, terlik,ped ve ic camasiri (icinden sadece pijama tkm. aldim henuz)

Kizim icin: hastane cikisi, tulum, agiz mendili, biberon, battaniye, muslin ortu, emzik, bez, pamuk, sampuan, pisik kremi benim icin acil, oncelikli olarak adlandiracaklarim bunlar.
(hastane cikisi, tulum, battaniye ve muslin ortu aldim)
Ay sonu gibi gogus ucu kremi ve pisik kremini alicam mesela
Sonra gecelik, biberon,bez diye sirayla gidecek insallah.
ay ay alip koyuyorum kenara.

Birazda dogunca kilosuna, boyuna, gelisimine, emzik tercihine, bezin durumuna kullanmama gore alicam.

Kızlar bizim de ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti şükür bir sorun yokmuş. Tabi oğlum benim içeri girdiğimi farketince çok ağladı eşim onunla ilgilendi giremedi. Kızçe sürekli tekme attı midem bulandı ve yüzünü göstermedi iki eliyle kapattı içe dönüktü CD alamadık. Tekrar gel dönmüşse yüzünü de çekelim dedi ama tekrar o strese girmek istemedim. 3-4 gün küçük sorun değil dedi 433 gr kızcem.

Mesela oglumda soyle pismanliklarim oldu.
Tulum almistim 2 tane 1 defa bile giydirememistim kucuk gelmisti.
Hemen toplamisti oglum emmeye baslayinca, kanguru, anakucagi( su canta tarzi olanlardan ozaman o setler vardi daha meshur) hic birini kullanmamistim.
prima almistim iyi gelmedi surekli belinden cikiyordu diskisi molfixe gecip degismistim o iyi geldi (bez de zula asla yapmam bu sebeple)
Gibi gibi bosuna aldigim seyler olmustu.

Simdi (yani benim oglan 15e giriyor mayista) bu zamanla kiyaslayinca hersey internette, elimizin altinda var.
2 gunde ulasiyor elimize.

Gereksiz seyleri alip yigmicam ben
Az öz olsun diyorum.

Mesela suan 1 hastane cikisi 3 tanede alt,ust,sapka,eldiven tkm olanlardan aldim.
Ama 2 takim daha al diyorlar.
Cok gidiyor kusuyor belinden cikma durumi falan.
Kararsiz kaliyorum.
Dogunca gelisimine gore almak istiyorum acikcasi.

Temmuz17 doktorunuz uyarirdi diye dusunuyorum.
Ya da hemsirenize soyleyin yinede kafanizda soru isareti kalmasin.

E niye hep beraber girmediniz canım. Detaylıya annem, kardeşim ve oğlumla girdik. Eşim Türkiye’de olsa o da girerdi. Dr mu izin vermedi? Hatta benim oğlan doktora dede dedikçe aralarında ara ara muhabbet de oldu

Önemli olan her şeyin yolunda olması tabii. Çok sevindim canım. Biraz ufak olması da sorun değil bence de. Bak dr da öyle demiş zaten.

Benim bebeğim de kilo olarak ufak gidiyor. Doktorum sorun değil dedi. 17+3 de 175 Gr idi. Şimdi 20+1 de gideceğim ama ben de ufak doğmuşum 2500 Gr olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…