Kızlar hepinize iyi haftalar. Sizlere bir sorum olacak. Cumartesi günü şeker yüklemesi yapıldı ama yaptırdığım hastanenin adını vermeyeyim. Tüp bebeği yaptığım yerde yaptırdım dışarda yapılanlara göre farklıyı bir içecek içtim elmalı gazoz gibi. 1 saat sonra kan verdiğimde 164 çıktı sınır 140 zaten. Beni endokrinoloji bölümüne yönlendirdi. Bu durumu yaşayanlar var mı nelere dikkat etmek gerek.
bende bugün süslümü mü süslü hastane çıkışının siparişini verdim. Kızım tam bir astsolist olarak doğacak. Bebenin başka nesi var derseniz 6-7 tulumu 3 çorabı bu kadar biri bizi gaza getirse artık da almaya başlasak. Hepsini birden almaya maddi durumum asla el vermeyecek
Hepimiz oyleyiz ya.
Hamislik delilik hali.
Insanin aklina hersey geliyor.
Benim kiz hep asagida suan bile kasiklarima vuruyor aklim cikiyor.
her wc gittigimde ya da agri falan oldugunda Allahim olur erken dogum falan olmasin diye dua ediyorum.
Niye heo asagida? erken mi dogacak? Niye niye diye kendimi yiyorum.
Ebeye sordum bende o da bu aylarda normal zamanla cikar yukari dedi.
Carsamba randevum var dr. sorcam.
Ebe bile kalp atisini kasigimdan aldi hep oralarda bu da acayip baski hissi veriyor
bende bugün süslümü mü süslü hastane çıkışının siparişini verdim. Kızım tam bir astsolist olarak doğacak. Bebenin başka nesi var derseniz 6-7 tulumu 3 çorabı bu kadar biri bizi gaza getirse artık da almaya başlasak. Hepsini birden almaya maddi durumum asla el vermeyecek
Tulumlari 1-3 mü 3-6 mı aldiniz?
Bir de mevsim olarak uzun kollu falan haziran sonuna kadar giyer mi?
Temmuz icin daha kisa seyler mi tercih etmeli erken mi falan kafam karisiyor
Ben yeni doğanları hep uzun kol aldım, tamam temmuzda ağustosta 3 aylık falan olucaklar ama vicdanım el vermedi kısa kolluya ihtiyaç hali olursa koşar alırız napalım artık.
Ben yeni doğanları hep uzun kol aldım, tamam temmuzda ağustosta 3 aylık falan olucaklar ama vicdanım el vermedi kısa kolluya ihtiyaç hali olursa koşar alırız napalım artık.
Banada öyle kisa sort, zibinla gezdiremem gibi geliyor.
Ne bilim zaten ilk zaman anne karni sicakligi ariyorlar.
Temmuz agustosda da ne bilim yine minnak oluyorlar ya
Öyle bacaklar kollar acik gezemez sanki yaw.
Bende duruma gore terlemesine falan bakicam ozaman alirim 3-6yı es geciyorum
Banada öyle kisa sort, zibinla gezdiremem gibi geliyor.
Ne bilim zaten ilk zaman anne karni sicakligi ariyorlar.
Temmuz agustosda da ne bilim yine minnak oluyorlar ya
Öyle bacaklar kollar acik gezemez sanki yaw.
Bende duruma gore terlemesine falan bakicam ozaman alirim 3-6yı es geciyorum
Hep yenidoğana çalıştım diyebilirim, 3_6 hatta 6_ 9 bile aldım çok beğendiğim şeyleri ama kısa kollu fazla yok, görüğümü alıyorum neden dersen görmemişin kızı oluyor kısmetse
Hepimiz oyleyiz ya.
Hamislik delilik hali.
Insanin aklina hersey geliyor.
Benim kiz hep asagida suan bile kasiklarima vuruyor aklim cikiyor.
her wc gittigimde ya da agri falan oldugunda Allahim olur erken dogum falan olmasin diye dua ediyorum.
Niye heo asagida? erken mi dogacak? Niye niye diye kendimi yiyorum.
Ebeye sordum bende o da bu aylarda normal zamanla cikar yukari dedi.
Carsamba randevum var dr. sorcam.
Ebe bile kalp atisini kasigimdan aldi hep oralarda bu da acayip baski hissi veriyor
Her yazdığına katılıyorum bir de rahim uzunluğum kısa çıkınca daha da telaşlandım. eşim ve çevremdekiler çok taktığımı söylüyor ama kolay değil can taşıyoruz bilmiyorum Rabbim yardım etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza. Benimki de bi aşağılarda bi yukarılarda nerde geziyo emin olamıyorum bazen arkama doğru vurduğunu bile hissediyorum afedersin
Hep yenidoğana çalıştım diyebilirim, 3_6 hatta 6_ 9 bile aldım çok beğendiğim şeyleri ama kısa kollu fazla yok, görüğümü alıyorum neden dersen görmemişin kızı oluyor kısmetse
aynen öyle,5 yıl sonra mucize bir bebeğe hamileyim. Giyemezse de canı sağolsun birisini buluruz işine yarayacak. Ne için çalışıyoruz? Hevesimizi kırmalarına müsade etmiciiiiz,anayızzz bizzzz anaaa