o bende de vardı aştım kendimi,listem falan da yok, doğar doğmaz lazım olacaklarla başlayabilirsin bence. Sadece bez stoğuna karşıyım,onu bebelerin poposu belirler diye düşünüyorum, Sleepy markaya sempatim var,1 paket yenidoğan alıcam denemek için o kdar
Her yazdığına katılıyorum bir de rahim uzunluğum kısa çıkınca daha da telaşlandım. eşim ve çevremdekiler çok taktığımı söylüyor ama kolay değil can taşıyoruz bilmiyorum Rabbim yardım etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza. Benimki de bi aşağılarda bi yukarılarda nerde geziyo emin olamıyorum bazen arkama doğru vurduğunu bile hissediyorum afedersin
Benim bebeğin eşi de aşağıda kime gitsem aşağı yerleşmiş 24.haftadan sonra belli olur diyolar,yarın ayrıntılı ultrasonun var böbreklerinde büyümede vardı,hepsi geçicek normale dönecek diye olumlu düşünmeye çalışıyorum,32.haftaya bi gelsem diyorum bazen Allahım esirgesin,sağlıcakla kavuşalım inşallah
bende bugün süslümü mü süslü hastane çıkışının siparişini verdim. Kızım tam bir astsolist olarak doğacak. Bebenin başka nesi var derseniz 6-7 tulumu 3 çorabı bu kadar biri bizi gaza getirse artık da almaya başlasak. Hepsini birden almaya maddi durumum asla el vermeyecek
Benim bebeğin eşi de aşağıda kime gitsem aşağı yerleşmiş 24.haftadan sonra belli olur diyolar,yarın ayrıntılı ultrasonun var böbreklerinde büyümede vardı,hepsi geçicek normale dönecek diye olumlu düşünmeye çalışıyorum,32.haftaya bi gelsem diyorum bazen Allahım esirgesin,sağlıcakla kavuşalım inşallah
Banada öyle kisa sort, zibinla gezdiremem gibi geliyor.
Ne bilim zaten ilk zaman anne karni sicakligi ariyorlar.
Temmuz agustosda da ne bilim yine minnak oluyorlar ya
Öyle bacaklar kollar acik gezemez sanki yaw.
Bende duruma gore terlemesine falan bakicam ozaman alirim 3-6yı es geciyorum
Evet canım. İlk 10 gün falan toparlanana kadar uzun giydirmiştik ama sonradan bebek te bunalıyor. Kızıma kısa kolluyu bir giydirmiştik epey uyumuştu. Sıcaktan uyuyamıyormuş demek ki demiştik çok iyi hatırlıyorum.
bulunduğunuz şehre, evinizin cephesine göre çok değişir ama. Yani güneş gören evler sıcak oluyor ya bebek de sıcaklıyor. Ama ne bileyim yayla gibi yüksek yerlerde olanlar yada evi güneş görmeyenler giydirmiyordu kısa kollu bizim dönemde.
Kızlar hepinize iyi haftalar. Sizlere bir sorum olacak. Cumartesi günü şeker yüklemesi yapıldı ama yaptırdığım hastanenin adını vermeyeyim. Tüp bebeği yaptığım yerde yaptırdım dışarda yapılanlara göre farklıyı bir içecek içtim elmalı gazoz gibi. 1 saat sonra kan verdiğimde 164 çıktı sınır 140 zaten. Beni endokrinoloji bölümüne yönlendirdi. Bu durumu yaşayanlar var mı nelere dikkat etmek gerek.
Benim de ilk hamileligimde öyle yapildi.elmali kutu kola formundaydi .yüksek çıkmış ama inşallah diyetle halledersin
Bir ihtimal hap ya da insülin verirler
Çok geçmiş olsun . en azından önlem alınmış olur .Allah daha büyük hastalık vermesin hicbrimize