Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çünkü ne alacağımı nereden başlayacağımı bilmiyorum

o bende de vardı aştım kendimi,listem falan da yok, doğar doğmaz lazım olacaklarla başlayabilirsin bence. Sadece bez stoğuna karşıyım,onu bebelerin poposu belirler diye düşünüyorum, Sleepy markaya sempatim var,1 paket yenidoğan alıcam denemek için o kdar

Benim bebeğin eşi de aşağıda kime gitsem aşağı yerleşmiş 24.haftadan sonra belli olur diyolar,yarın ayrıntılı ultrasonun var böbreklerinde büyümede vardı,hepsi geçicek normale dönecek diye olumlu düşünmeye çalışıyorum,32.haftaya bi gelsem diyorum bazen Allahım esirgesin,sağlıcakla kavuşalım inşallah

Bende alınan eşya 0 detaylıyı bekliyorum.

Bnde gordukce hosuma gideni aldm yenidogan 1 3 aylik karisik smdilik bebisimin 7 8 citcitli badisi 2 tane penye takimi ve 1 tulumu var hepimize giydirmek nasip olsun insallah

Amin canım sağlıkla kavuşalım inşallah ben hepten hedefi küçülttüm 28. Hafta gelse diyorum inşallah hepsi geçecek ayrıntılıda güzel haberler alırsın

Kızım haziran ortası doğumlu. Kırkı çıktığındaki fotoğrafı var kısa kol kısa bacak geziyormuşuz

Kızım haziran ortası doğumlu. Kırkı çıktığındaki fotoğrafı var kısa kol kısa bacak geziyormuşuz
Benimde aslinda oglum 27 mayis dogumlu.
Ona kisa sort tulum almisiz Saklamisim.
Ama inan hic hatirlamiyorum
Ne giydiriyordum.
Sanirim temmuz ortasi agustos bizde cibil cibil geziciz

Amin canım sağlıkla kavuşalım inşallah ben hepten hedefi küçülttüm 28. Hafta gelse diyorum inşallah hepsi geçecek ayrıntılıda güzel haberler alırsın
inan bende bunun hesabini yaptim gecen tövbe estagfurullah.
Allahim nolur erken falan dogacaksada su haftayi gecsin, su haftalari gorim falan diye

Benimde aslinda oglum 27 mayis dogumlu.
Ona kisa sort tulum almisiz Saklamisim.
Ama inan hic hatirlamiyorum
Ne giydiriyordum.
Sanirim temmuz ortasi agustos bizde cibil cibil geziciz

Evet canım. İlk 10 gün falan toparlanana kadar uzun giydirmiştik ama sonradan bebek te bunalıyor. Kızıma kısa kolluyu bir giydirmiştik epey uyumuştu. Sıcaktan uyuyamıyormuş demek ki demiştik çok iyi hatırlıyorum.

ahhh ahhh o haziranla şimdiki haziranlar birmiiiii aziziiimmmm
bulunduğunuz şehre, evinizin cephesine göre çok değişir ama. Yani güneş gören evler sıcak oluyor ya bebek de sıcaklıyor. Ama ne bileyim yayla gibi yüksek yerlerde olanlar yada evi güneş görmeyenler giydirmiyordu kısa kollu bizim dönemde.

inan bende bunun hesabini yaptim gecen tövbe estagfurullah.
Allahim nolur erken falan dogacaksada su haftayi gecsin, su haftalari gorim falan diye
Aman canım yine de öyle düşünmeyelim ya bu kadar zaman geçti bi 10 hafta daha geçse oh dicem

Benim de ilk hamileligimde öyle yapildi.elmali kutu kola formundaydi .yüksek çıkmış ama inşallah diyetle halledersin
Bir ihtimal hap ya da insülin verirler
Çok geçmiş olsun . en azından önlem alınmış olur .Allah daha büyük hastalık vermesin hicbrimize

Ben de bir çöp bile almadım ikinci çocuk olunca böyle oluyor demek. Bazen acıyorum bebeye.
Benim ilk çocuk çok hevesim var. Ama sıkıntılı bi dönem geçirmiştim. Sebepsiz çok kanamam oldu. 5 haftadır herşey normal ama ben yine de korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…