Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

göreydik keşkee

Bende bu hafta yada şubat ayinda almayi dusunuyorum bu ay tediye var ek gelir olarak Bu tediye alacagimi sadece masraflar icin kullanacağim.Allah izin verirse mart ayindada sendika alacağim var eksik kalanlarida ordan temin edecegiz inş.

İnsagramdan isimli , melek kanatlı sipariş verecek olan var mı ?ben istiyorum öyle biseyler de çok para vermek istemiyorum
Tabi sayfanın da güvenilir ,ürünlerinin de kibar olması lazım.cok şey istiyorum di mi
Tabi daha isme karar vermedik
Kİzomin adı duru.derin ,masal,ılgın benim istediğim isimler
Esim deniz diye tutturdu
Ama.en önemlisi kızım Alya diye seviyor karnımı.cabuk benimsesin diye onun istediği ismi koymak daha mantıklı.alya sevdiğim ama hiç aklımda olmayan bir isimdi ..bakalım neye karar vereceğiz

wigdfurue
Kızlar bişey danışıcam bu ay tetanozun ikinci dozunu olucam. Ama erken doğum riskim olduğu için acaba tetikler mi diye olup olmama konusunda kararsızım siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
merhaba cnm benimde kasilmalarimdan dolayi erken dogum riskim var sizde nasil basladi birde devamli yatiyormusun cok endiseliyim bu konuda hergun ayri bir agriyla uyaniyorum zaman gecmiyor....

amanın cicili bicili şeyler alınmış, bemim oğlum adeta düz adam sami gibi giyinecek öyle dümdüz lacivert beyaz tişörtler gerçi düz adam sami olması için çizgili turuncu gömlek lazım.

Çömelince sanki yırtılıyorum, ben yavaştan hastane çantamı hazırlasam mı?

ben de oturunca tarif edemediğim bişeyler oluyor kemiklerim çatırdayacak diye korkuyorum.

wigdfurue

merhaba cnm benimde kasilmalarimdan dolayi erken dogum riskim var sizde nasil basladi birde devamli yatiyormusun cok endiseliyim bu konuda hergun ayri bir agriyla uyaniyorum zaman gecmiyor....
Canım benim kasılmalarımı doktorum önemsememişti açıkçası magnezyum verdi bol su iç demişti benim ayrıntılıda rahim ağzı uzunluğum kısa çıkınca alarm verdi doktorum dinlen dedi ve progestana başladık dinleniyorum yani şuan pek iş yapmıyorum benim de ara ara ağrılarım var magnezyum işe yaramıyor mu anlamadım ki içimi kötü hisler kaplıyor bu ağrılar yüzünden. 19. Haftalara kadar çok sorunsuz bi hamileliğim vardı oysa ki ne kanama ne keskin ağrılar ne düşük riski..

Cok geçmiş olsun, Allah göstermesin hicbirimize kotu birşey olmamasına sevindim

benim basindan beri dusuk riskim vardi simdide kasilmalarrim cok simdilik rahim uzunlugu cok sorun edilcek boyutta degil birde ben progestan harici nidilat iciyorum gunde uc defa ve bol su ve devamli yatiyorum cunku yurudugum an cok kasilmam oluyor 21 haftanin icindeyim cok korkuyorum sen kac haftaliksin ...

22 haftalık benim de canım nidilat ilacını da duydum ama henüz verilmedi bana. Benim yattığım yerden de oluyor kasılmam ama ayağa kalktığım anda geçiyor bu ağrılar yüzünden hamileliğin en rahat geçtiği dönem gezip alışveriş yapacağım dönem umutsuzluk ve depresyonla geçiyor

İyi akşamlar arkadaşlar. Mersinde yaz bebeği nasıl giydirilir ne alacağımı şaşırdım. Sizler nasıl alışveriş yapıyorsunuz
Mersini bilmiyorum da antalyada yasadim cok uzun yillar nisan 15 den sonra citcitli badiden baska giydirmezlerdi aksam ince uzunlar cikardi oda hazirana kadar ben simdi yasadgm sehre gore sadece hastanr cikislari uzun kollu ki en az 1 ay giyer dye dusunuyorum sonrasi haziran sonu zaten illaki kisaya gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…