Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar bu kasılma denilen şey nasıl oluyor. Ben yol yürüyeyim karnım şişiyor etim geriliyor yandan. Göbek şiştiği için. Ama sanırım bu kasılma değil. Kasılma nerede oluyor nasıl oluyor?

valla bu 2. gebeliğim ama kasılma olayını hala anlamış değilim
Benim gazın oluyor farkındayım ama öyle dedikçe de korktum bebek toplanıyor falan diyorlar ben öyle birşey de hissetmedim benimki sağ sol orta hep geziyor anlamadım ama.

Günaydın kızlar,
Kalbim güm güm atıyor gene, yalnız değilim dimi. Var gücüyle çarpıyor çılgın, konuşurken nefesim filan daralıyor.

Günaydın kızlar,
Kalbim güm güm atıyor gene, yalnız değilim dimi. Var gücüyle çarpıyor çılgın, konuşurken nefesim filan daralıyor.
o bende de oluyor
konusurken yururken.
Hele hem yuryup hem telf. falan konusuyorsam nefesim kesiliyor.
Karsimdaki bile anliyor sesimden.
Kapat sen diyorlar.
Zaten öyle hizli yurume, hizli toparlimler falan yalan oldu.

Artik kısıtlı hareketler

Yarin detayliya giricem bende cok heycan annecim cok heycan.
Ayy ne zaman oraya uzancak olsam zaten kalbim küt küt.
Kalp atisini duyuncada gözler pıt pıt
özledim prensesi 1 ay oldu.
Detayli sonrasi muayineye giricem ayni hastanede yaptiriyorum gitmisken zaten zamanim geldi muayineyide olurum sonucuda dr. veririm.

Tahlillerimde verilcek doktora

Evet seni az çok mesajlarından anladığım kadarıyla sen de tezcanlısın. Çabucak anlatayım derdi dün amirimle konuşurken beni nefessiz bıraktı kadın diyor iyi misin yok yok kimseye uzun uzun bişey anlatamam hazirana kadar.

Detaylımız aynı gün, hadi dua edelim çok mutlu ayrılalım oradan senin kızın benim oğluş zıpırcanlar çok sağlıklı olsunlar

Günaydın herkese
Evdeki tartiya göre 6,3 kilo almışım
Bugün kontrolum var
Kesin doktorda 7,8 kilo çıkacak
Okulda yemek için yulaf lapası yaptım sabahtan (bir öğün dikkat etmenin ne faydası olacaksa,evde tostun yaninda bir dilim de börek gömdüm.cok mantıklı bir insanım değil mi )

Olsun hocam en azından yulaf lapası böreği yok eder içerde :))

kat kat giyin ayakkabını da bot giyme tartılacağın zaman hepsini çıkart anlamasın

Gunaydin anneler ve kuzucuklaridun benimde rahim agrilarim vardi bugun iyiyiz şükürler olsun son 3 aya az kaldi bakalim bizi neler bekliyor bu hafta sonu izmirden annemler gelecek kizimin hazirliklarini tamamlayacagin besikti kiyafetti kendi dogum cantamdi .artik doguma gelir bizde hazirlanalim .insallah herkesin kuzusu vaktinde gelir.

Ayakkabilarim sıkıyor artikbugun farkwttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…