Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sanki bedenleri küçük gibi geldi canım ama daha bakmadım mağazasında bi bakayım
ben suwenden bu hafta gecelik aldım, şuanki bedenimden 1 beden büyük aldım denemek için giydim şuan tam oldu hafif bol oldu hatta. ben ilk doğumda epiduralden dolayı biranda şiştim tüm vücut uzun süre şiş kalmıştı. o korkumdan dolayı büyük aldım

ya kaynanalık demeyelim de içimiz gidiyor :) herzaman kızım olsun diye dualar ettim süsleyip püsleyim istedim sonuç:2 erkek..

Allah seni büyük bir masraftan kurtarmış kardeşcağızımmm her gördüğüm kokona şeyi almaktan yoruldum,giyecekmi o bile meçhul ama umrumda değil,ben giymiş kadar mutlu oluyorum yetmez mi,anayım sonuçta

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama Özdilek mağazalarında büyük beden var,ben ordan pijama,gecelik ve kokoş bir takım aldım. Eminim benden de zayıfsındır
Ankara dayım hemen hemen bakayım ben benim kadar şişko bi Hamiş olduğuna asla inanmadığım için bence sende benden zayfsındır net. 3 hanelerden el sallıyorum sana

Şuanki bedenim yok bir büyük bedeni hiç
Yok suwen benlik değilmiş demekki iyili kendimi yormamışım

olsun kız ben razıydım :) detaylı ultrasondaki doktor dedi ki sana 2 erkekle bu hayatta başarılar dilerim. umarım 3. kız olur dedi(3. dedi bana 3. yü doğur dedi )doktor bile karamsar ben napıyım anacım

Ankara dayım hemen hemen bakayım ben benim kadar şişko bi Hamiş olduğuna asla inanmadığım için bence sende benden zayfsındır net. 3 hanelerden el sallıyorum sana

O zaman için rahat olsun ben de öyleyim çünkü Ama dediğim gibi Özdilekten aldım ben. İnşallah vardır

olsun kız ben razıydım :) detaylı ultrasondaki doktor dedi ki sana 2 erkekle bu hayatta başarılar dilerim. umarım 3. kız olur dedi(3. dedi bana 3. yü doğur dedi )doktor bile karamsar ben napıyım anacım

Allahın hakkkı 3 ahhh ahhhhh 5 senelik evliyimmmmm bir türlü beceremedim yapmasını yoksa varyaaaa her seneee 1 tane yapıştırırdım anasını satayımmmmmmm

ya kaynanalık demeyelim de içimiz gidiyor :) herzaman kızım olsun diye dualar ettim süsleyip püsleyim istedim sonuç:2 erkek..
Bende akşam eşime kıyafet bakarken kızlarınkinine bak hide oğlanlar için olanlara diye netten gösteriyorum,özendim bende çok ama kısmette maviler kral taçları varmıs

Bende geçerim pek inanmam ama büyük konuşmayalım genede peynirciğimmmm... ben haftalardır kalkıp parça parça peynir yiyorum biliyomusun.. sana bakıca ağzım sulaniyiiii
Ohh yarasin canim. Ben hic yemem. Senin bebis bari kalsiyumlansin bol bol kemikleri disleri saglam olsun. İsirdigi yeri koparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…