Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kıymetli anneler hadi bana bebek bakım çantası önerin
Ben normal bi sırt çantası almayı planlıyorum hatta pumanın bi modelini beğendim hem büyük hem çok gözlü. Ama ilk bebek olduğu için kullanışlı olacak mi emin değilim. Ama ben eve döklüntü olacak ondan korkan biri olduğum için böyle yapmayı tercih ediyorum en azından sonrasında da kullanılır diye

Bende bu şekilde almayı düşünüyorum nasip olursa en mantıklısı

Park yataklar kademeli oluyor en azından benimki öyle üst katı var ilk 3 4 ay orda ama çocuk hareketlenince orda olmuyor onu kaldırıp alt tarafta devam ediyorsun ilk kızımda kullandığım duruyor onu kullanırım kızımı 3 4 yaşına kadar orda büyüttüm çok kullanışlı ve uygun sonra normal baza aldım genç odası gibi mobilya ekliyorum ihtiyacı oldukça

Ben kontrol testlerinin yaptırılması gerektiğini,ters bi durum varsa önceden bilinmesi gerektiğini düşünen birisi olarak bende senin yerinde olsam yaptırmazdım. Ki aslında iyi denilenler olarak hepimiz senin gibiyiz çünkü hiç birimiz %100 bilmiyoruz . Sen ayrıntılıya girmişsin elinden geleni yapmışsın. Artık bebeklerimiz kocaman. Kötü ihtimalin peşinden gitmek istememen çok çok normal. Sıkma canını buradaki herkes seninle aynı durumda. Sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi

Bir arkadaşım daha tavsiye etti,aklimda güzel haberlerle gel inşallah yorumlarını bekliyorum,çok saol

Hiç sıkma canını. Bence burnuna gelen kokuyu da atlama mutlaka ye. Ben şahsen atlamıyorum bende bu sabah gözümü fanta diye açtım kokusunu atamadım burnumdan. Sabah sabah aldım ve içtim. Aaa sağlıksız içmeyim demedim. Nasıl olsa her gün böyle şeyler yaşanmıyor. Bi de vitaminler iştahını açmış olabilir diye düşündüm

Yaa bize neden gostermedn esocum bnde ayni sekilde anne yani ve buyuk besik almayi dsunuyorm

Ya ama işte her gün her an böyle şeyler yaşanıyor bende. Her sese kokuya kulak versem ne olurum bilmem. Şimdi bile 6 kiloyu bulmuş görünüyorum. Vitaminlerden olmuş olabilir. Çünkü ondan sonra başladı gerçekten.

kızlar size birşey soracağım. aile hekimliğinden aradılar beni , gebelik haftam sistemde 2 hafta önde görünüyormuş. benim ücretsiz izin hakkımda yok yani var ama vermiyorlar. 2 hafta bebeğin yanında geçirmek için güzel bir süre. düzeltilmesini istedim aile hekimliği son adet tarihimi yanlış girmiş. hemşire düzeltemiyorum dedi 39. haftada sezaryen olacağım eğer bir aksilik olmazsa ve ben bu yanlışlık yüzünden doğumdan önce zorunlu olarak 1 ay evde olacağım. hiç fikriniz var mı düzeltilemiyor mu bu durum?

Yok artık, ne kadar saçma bir şey bu böyle. Ne demek düzeltilemez. Çok alakasız ve şu an hamile olmadığınızı gösteren bir tarih yazılsa yanlışlıkla yine mi düzeltmeyecekler? Bana hiç mantıklı gelmedi. Bir yolu olmalı mutlaka.

Düzeltilmiyor benim de öyle saglık bakanlığında 30. Haftada görünüyorum ben çalışmadığım için problem yapmadım ebe tek yapabildiğim düşük göstermek yeni gebelik kaydı açmak demişti

Şaka gibi bir durum. Tamam belki kafalarına göre değiştirmesinler diye kolay erişilebilen bir şey olmayabilir ama bir şekilde resmî izin alınarak vs yapılabilmeli Yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…