Ben normal bi sırt çantası almayı planlıyorum hatta pumanın bi modelini beğendim hem büyük hem çok gözlü. Ama ilk bebek olduğu için kullanışlı olacak mi emin değilim. Ama ben eve döklüntü olacak ondan korkan biri olduğum için böyle yapmayı tercih ediyorum en azından sonrasında da kullanılır diyekıymetli anneler hadi bana bebek bakım çantası önerin
Evet benimki hem titriyoo hemreflü yatağı gibi yan yatıyooo hem de müzikliiSon cümlene çok feci katılıyorum şu an. Bi de sallanırsa oh tadından yenmez.
Bende bu şekilde almayı düşünüyorum nasip olursa en mantıklısıBen de oda yapmadım, hem anne yanı aldım, hem de büyük bir beşik, ileri de kullanılmak üzere yatak olabilen modellerden, internetten aldım beşiği de ölçüsü uyan bir modeldi, bakalım nasip olsun da kullansın inşallah. Anne yanını böyle salonda falan ana kucağı gibi de kullanırım diye düşündüm.
Satandart Renk. Allah Standarttan ayırmasınsiparişi aldım, ucu ne renk olsun peki
Dimi derinn bir çukur gibibi anne yanı düşünüyorum bi park yatak karar vermiş değilim açıkçası ben de.
Bu yıl ev ve araba alınca bebeye ancak 1 yaşını doldurunca oda yapabiliriz diye düşündük, şimdi ilk bir yıl bana fiyat/performans oranı yüksek bişey gerek
Ben kontrol testlerinin yaptırılması gerektiğini,ters bi durum varsa önceden bilinmesi gerektiğini düşünen birisi olarak bende senin yerinde olsam yaptırmazdım. Ki aslında iyi denilenler olarak hepimiz senin gibiyiz çünkü hiç birimiz %100 bilmiyoruz . Sen ayrıntılıya girmişsin elinden geleni yapmışsın. Artık bebeklerimiz kocaman. Kötü ihtimalin peşinden gitmek istememen çok çok normal. Sıkma canını buradaki herkes seninle aynı durumda. Sağlıkla alırız inşallah bebeklerimiziMerhaba herkese :) biz de bu sabah ayrıntılı ultrasona gittik. 1 hafta ilerideymiş ve büyük bebek dedi. 580 gram ve 30 cm boyu var dedi. Her şey yolundaymış çok şükür.
Önceki ikili testle birlikte yorumlayınca risk için 3000'de 1 diyebilirim yani zihinsel bir engeli olması riski düşük fakat %95'ini yakalıyoruz, %5'ini kaçırıyoruz dedi. Daha fazla emin olmak isterseniz amniyosentez ve bebek gen testi bakılabilir, amniyosentezi düşük riskli olduğunuz için önermem fakat bebek gen testi için sadece sizden kan alınacağından bebek için bir risk olmadığından isterseniz bebek gen testi yaptırabiliriz, o zaman oranımız %99,2'ye çıkar dedi. Yani %95 ihtimalle sağlıklı, gen testini yaptırırsak %99,2 sağlıklı diyebiliriz veya bir sorun varsa yakalayabiliriz dedi.
Ben de gen testi yaptırmak istemedim.
Sizce mantıklı hareket edemiyor muyum hormonlarım sebebiyle? Yaptırmalı mıydım? Sanki bu saatten sonra kötü bir şey var deseler de bunca tekmeyi hissettikten, ayrıntılıda ağzını burnunu tam gördükten sonra gebeliği zaten sonlandıramam gibi geldi. Varsa da bilmek, beklemek istemedim galiba. İnşallah pişman olacağım bir karar olmamıştır
Bir arkadaşım daha tavsiye etti,aklimda güzel haberlerle gel inşallah yorumlarını bekliyorum,çok saol
Hiç sıkma canını. Bence burnuna gelen kokuyu da atlama mutlaka ye. Ben şahsen atlamıyorumYa kızlar sürekli yemek düşünüyorum. Çıldırıcam. Mesela az önce bir şeyler okuyordum. Yemeği çağrıştıracak hiçbir şey yok okuduğum şeyin içeriğinde ve bir anda burnuma mis gibi demlenmiş çaya bandırılmış petibör bisküvi kokusu geldi. Sürekli böyle şeyler oluyor. Aynanın karşısında oturuyordum bir de o an. Dönüp bir baktım topalak olmuş yolunda bi ben. Yanaklarım bile şiş. Göz kapaklarım burnum her yerim şiş. Göbek desen 9 aylık. Herkese moral verirken moralim çöktü şu an. Ağlıycam nerdeyse
Baby&plus mı Bahar hanım kızın beşiği.Evet benimki hem titriyoo hemreflü yatağı gibi yan yatıyooo hem de müzikliibenim ki derken,kızın beşiği yani
Yaa bize neden gostermedn esocumBen de oda yapmadım, hem anne yanı aldım, hem de büyük bir beşik, ileri de kullanılmak üzere yatak olabilen modellerden, internetten aldım beşiği de ölçüsü uyan bir modeldi, bakalım nasip olsun da kullansın inşallah. Anne yanını böyle salonda falan ana kucağı gibi de kullanırım diye düşündüm.
Ya ama işte her gün her an böyle şeyler yaşanıyor bende. Her sese kokuya kulak versem ne olurum bilmem. Şimdi bile 6 kiloyu bulmuş görünüyorum. Vitaminlerden olmuş olabilir. Çünkü ondan sonra başladı gerçekten.Hiç sıkma canını. Bence burnuna gelen kokuyu da atlama mutlaka ye. Ben şahsen atlamıyorumbende bu sabah gözümü fanta diye açtım kokusunu atamadım burnumdan. Sabah sabah aldım ve içtim. Aaa sağlıksız içmeyim demedim. Nasıl olsa her gün böyle şeyler yaşanmıyor. Bi de vitaminler iştahını açmış olabilir diye düşündüm
Yok artık, ne kadar saçma bir şey bu böyle. Ne demek düzeltilemez. Çok alakasız ve şu an hamile olmadığınızı gösteren bir tarih yazılsa yanlışlıkla yine mi düzeltmeyecekler? Bana hiç mantıklı gelmedi. Bir yolu olmalı mutlaka.kızlar size birşey soracağım. aile hekimliğinden aradılar beni , gebelik haftam sistemde 2 hafta önde görünüyormuş. benim ücretsiz izin hakkımda yok yani var ama vermiyorlar. 2 hafta bebeğin yanında geçirmek için güzel bir süre. düzeltilmesini istedim aile hekimliği son adet tarihimi yanlış girmiş. hemşire düzeltemiyorum dedi39. haftada sezaryen olacağım eğer bir aksilik olmazsa ve ben bu yanlışlık yüzünden doğumdan önce zorunlu olarak 1 ay evde olacağım. hiç fikriniz var mı düzeltilemiyor mu bu durum?
Düzeltilmiyor benim de öyle saglık bakanlığında 30. Haftada görünüyorum ben çalışmadığım için problem yapmadım ebe tek yapabildiğim düşük göstermek yeni gebelik kaydı açmak demiştikızlar size birşey soracağım. aile hekimliğinden aradılar beni , gebelik haftam sistemde 2 hafta önde görünüyormuş. benim ücretsiz izin hakkımda yok yani var ama vermiyorlar. 2 hafta bebeğin yanında geçirmek için güzel bir süre. düzeltilmesini istedim aile hekimliği son adet tarihimi yanlış girmiş. hemşire düzeltemiyorum dedi39. haftada sezaryen olacağım eğer bir aksilik olmazsa ve ben bu yanlışlık yüzünden doğumdan önce zorunlu olarak 1 ay evde olacağım. hiç fikriniz var mı düzeltilemiyor mu bu durum?
Şaka gibi bir durum. Tamam belki kafalarına göre değiştirmesinler diye kolay erişilebilen bir şey olmayabilir ama bir şekilde resmî izin alınarak vs yapılabilmeli Yani.Düzeltilmiyor benim de öyle saglık bakanlığında 30. Haftada görünüyorum ben çalışmadığım için problem yapmadım ebe tek yapabildiğim düşük göstermek yeni gebelik kaydı açmak demişti
Anne yanı beşikte indirim varmış böylelikle haberim olmuş oldu teşekkür ettim canım acaba daha da iner mi
Anne yanı beşikte indirim varmış böylelikle haberim olmuş oldu teşekkür ettim canım acaba daha da iner mi
Andywawa. Bak hatta link atayım sana.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!m.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?