Bende akşam eşime kıyafet bakarken kızlarınkinine bak hide oğlanlar için olanlara diye netten gösteriyorum,özendim bende çok ama kısmette maviler kral taçları varmıs
Bende sevmiyorum, onlar çıkıyor ama hep yenidoğanda ben 3takım aldım sarı,mavi,beyaz 2 tane daha alayım zıbın giyerler zatende ilk anlar kıyafetsiz kalmasındı
Tecrübeli annelerimiz, şu doğum sancısıyla yalancı sancı arasındaki farkı anlatıverir misiniz?
Misal az önce uzanırken aşırı şiddetli bir karın ağeıaı ve bel ağrısıyla ayağa zor kalktım. Azıcık yürüyünce ağrım geçti, şimdi oturdum alt karnım yine ağrımaya başladı. Bebiş de vajinama doğru baya altta vuruyor. Korkuyorum.
Göremeyiz. Çünkü benim mememi pasta haline getirmek için 10 pastacı falan çalışmalı. kolumun altına doğru doldu artık 1.60 boyunda meme ve bacak olarak geziyorum
Göremeyiz. Çünkü benim mememi pasta haline getirmek için 10 pastacı falan çalışmalı. kolumun altına doğru doldu artık 1.60 boyunda meme ve bacak olarak geziyorum
Doktordan çıktık şimdi
3 haftada 1 kilo almışım iyi haber toplamda 7 kilo oldu evde 6,3 tü sabah açlık tokluk farkini baz alırsak iyi
Bebiş de haftasıyla uyumlu çıktı412 Gr 23/24 cm olmuş boyu da
Plasenta ve suyum da iyi
Şu parlaklığı tekrar sordum
Olabilwck en kötü senaryo nedir diye
Bugüne kadar hiç kötü bir şeyle karşılaşmadım dedi
Benden haberler şimdilik böyle
Tecrübeli annelerimiz, şu doğum sancısıyla yalancı sancı arasındaki farkı anlatıverir misiniz?
Misal az önce uzanırken aşırı şiddetli bir karın ağeıaı ve bel ağrısıyla ayağa zor kalktım. Azıcık yürüyünce ağrım geçti, şimdi oturdum alt karnım yine ağrımaya başladı. Bebiş de vajinama doğru baya altta vuruyor. Korkuyorum.
Canım gerçek ile sahte sancıyı bilemem ama bana doktorum 17. haftada önümüzdeki hafta bıçak saplanır gibi kısa süreli ağrıların olabilir. Bu bebeğin doğuma hazırlanması için gerekli ağrılar. Önemseme panik yapma demişti. Benim olmadı o ağrı daha ama belki senin ağrın odur.
Doktordan çıktık şimdi
3 haftada 1 kilo almışım iyi haber toplamda 7 kilo oldu evde 6,3 tü sabah açlık tokluk farkini baz alırsak iyi
Bebiş de haftasıyla uyumlu çıktı412 Gr 23/24 cm olmuş boyu da
Plasenta ve suyum da iyi
Şu parlaklığı tekrar sordum
Olabilwck en kötü senaryo nedir diye
Bugüne kadar hiç kötü bir şeyle karşılaşmadım dedi
Benden haberler şimdilik böyle
Arada gelip okuyorum sırıtarak
İndirim kovalıyorum hatta tutumlu anne denen uygulamayı indirdim bu ay kuzuya yatak alıcam park yatak, ikinci el’den temiz bişeye benziyor. Kadın da ankaradaymış buluşup alıcam bakalım
Arada gelip okuyorum sırıtarak
İndirim kovalıyorum hatta tutumlu anne denen uygulamayı indirdim bu ay kuzuya yatak alıcam park yatak, ikinci el’den temiz bişeye benziyor. Kadın da ankaradaymış buluşup alıcam bakalım
Dostane bir yorum yapasım geldi, bu park yataklar bizim miniklerimiz için bana çok büyük geliyolar içi kademeli bile olsa onun içine çocuğu koymak ordan çıkarmak şimdilik zor olur sanki, anne yanı falan düşünmezmiydin acaba? He eso ilerisi için alıyorum dersen o başka tabi.
Magnezyum aldım ben belimle bacak arama kramp giriyordu,korkmayın bebiş büyüyor,herkesin yapısı farklı geniş yeri olanlar daha rahat,ani bi hareketten sonrada olabilir doğum sancısı kasıklarda elektirk girip çıkıyo gibi ama sürekli olan bişey,çok erken daha korkma bu ağrılar organların bebişte yer açmasıyla da olan bişey
Dostane bir yorum yapasım geldi, bu park yataklar bizim miniklerimiz için bana çok büyük geliyolar içi kademeli bile olsa onun içine çocuğu koymak ordan çıkarmak şimdilik zor olur sanki, anne yanı falan düşünmezmiydin acaba? He eso ilerisi için alıyorum derseno başka tabi.
Dimi derinn bir çukur gibi bi anne yanı düşünüyorum bi park yatak karar vermiş değilim açıkçası ben de.
Bu yıl ev ve araba alınca bebeye ancak 1 yaşını doldurunca oda yapabiliriz diye düşündük, şimdi ilk bir yıl bana fiyat/performans oranı yüksek bişey gerek
Nnatalia06
Benim de yarın özelde detaylı usg var ertesi gün de şehir hastanesinde detaylıya gircez. İkisi arasındaki farkı gözlemlicem senin de içine sinmediyse gülhiz karataş 350 lira çukurambarda, bi değerlendirirsin belki.
Dimi derinn bir çukur gibi bi anne yanı düşünüyorum bi park yatak karar vermiş değilim açıkçası ben de.
Bu yıl ev ve araba alınca bebeye ancak 1 yaşını doldurunca oda yapabiliriz diye düşündük, şimdi ilk bir yıl bana fiyat/performans oranı yüksek bişey gerek
Ben de oda yapmadım, hem anne yanı aldım, hem de büyük bir beşik, ileri de kullanılmak üzere yatak olabilen modellerden, internetten aldım beşiği de ölçüsü uyan bir modeldi, bakalım nasip olsun da kullansın inşallah. Anne yanını böyle salonda falan ana kucağı gibi de kullanırım diye düşündüm.
Ben de oda yapmadım, hem anne yanı aldım, hem de büyük bir beşik, ileri de kullanılmak üzere yatak olabilen modellerden, internetten aldım beşiği de ölçüsü uyan bir modeldi, bakalım nasip olsun da kullansın inşallah. Anne yanını böyle salonda falan ana kucağı gibi de kullanırım diye düşündüm.