Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
YokoOno ben senin gösterdiğin bebek bakım çantalarına tavım,hergün bej rengini sepete atıp geri çıkarıyorum bir gün yaaa çok şık ve kullanışşı eve gidince sipariş edicem diyorum, eve gidiyorum üfff bu kadar parayı vermeye gerek var mı diyorum

Canım bence bekle. Ben de o parayı vermedim zaten. İndirime denk gelince aldım. Doğuma kadar elbet bir şeylerin indirimini yaparlar. En olmadı kadınlar günü ya da anneler günü indirimi olur. Ben galiba anneler gününde almıştım. Bir de çantanın yanındaki aksesuarlar çok şart değil. Alt değiştirme örtüsü vs. Ben almadım onları. Zaten kullan at değiştirme örtüleri hayat kurtarıyor. Emzik kabı da çantaya takım olmak zorunda değil. 3-5 liraya var gayet. O da emzik kullanırsan. Biberon da keza öyle. Özetle indirimi bekle ve çantayı al

hangi çanta o ben kaçırdım ya

Kızlar sizin de bebişler karnınızda her yeri geziyor mu bi bakıyorum kasıklarımda pıt pıt bi sağda neredeyse yan boşluklarıma yaklaşmış az önce de midemin altında ufacık şey nasıl geziyor acaba bu kadar

Sağa sola, aşağı yukarı yüzüp duruyor minik carettalar

Amniyon Suyum çok fazlaymış sizce sorun olur mu iki ay önce az demişti Dr şimdide aşırı fazla dedi.

Benim de geziyor ya bazen içeriye doğru bile vuruyor. Özellikle akşam; gece. Sağa vuruyor sola vuruyor kasığıma vuruyor göbeğime vuruyor.

Sübyan küçük çocuklara diyorlar diye biliyordum

Evet sebi sübyan diye ufak çocuklara denir tabi, ama arkadaşımızın cenazede olabileceğini düşündüğü şey ebü sübyan diye bir olay. Hamilelere, anne karnındaki kötü bebeklere olabilecek kötü bir şey diyelim. Araştırmayalım kendimizi korkutmayalım, allah esirgesin inşallah herkesi.

Benimkini de yanlış girmişler ve bana da düzeltilemiyor dediler. Benim açımdan sıkıntı olmadığı için üstelemedim ama madem düzeltilemeyen bişi biraz daha dikkatli olmalılar

Merhaba hanımlar saçma olacak belki ama bir şey soracağım 22+6 haftalık hamileyim kaç aylık olmuş oluyor yani bilemedim.

Cok güzeller besigin buyuyor olmasi cok iyi ya bnde bnu dusunecegm
O besikden oglumda kullandim hic memnun kalmadim. (oda olarak tkm almistim) iyide para vermistik 14 sene oncr sadece dolap ve o besige 1.500tl vermistik hani adi desem gayet mdf idi.
Buyuyor sozde tek kisilik yatak oluyor ama tek kisilik standart yataklar icine sigmiyor.
Ozel yaptiriyorsun.
Onuda yaptirdim su cekmece ve yatak arasi olan tahtasi kirildi coktu.
Butun vidalari 1 ev atasimada yalama yapti tutmadi.
Oglum 7 yasindayken daha degismek zorunda kaldim yatagi baza aldim rahat ettim.
Yatakda elimde patladi
bazayada uymuyor.
Bazasini 7 senedir kullaniyor masallah tas gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…