Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de hiçbir şey kullanmıyorum tr_lelli
Doktora ihtiyacımız yoksa vermeyin dedim.
Doktor da bu değerlerle alman gerekmiyor dedi demir vitamin vb.

Ben de havlusunu,hastane çıkışını, nevresim takımını,uyku tulumunu ve üç tane yenidoğan zıbınını chakradan aldım. Seyahat alt açma örtüsünü de çok beğendim ama o zaman pahalıydı indirime girmişse alırım şimdi. Ben kasımdaki indirimlerde aldım bunları. Ürünleri yumuşacık oluyor evde de el havlularını kullanıyorum çok fark var. Bebek ürünleri daha da güzel ve en güzel yanı pembe mavinin yanında ekru/beyaz renkleri de var

Ben de cartersınkileri beğendim aslında ama biri sert diye yorum yapmış ondan kararsız kaldım. İnternetten bakıyorum elimle dokunmayınca emin olamadım. Yumuşak diyorsan alayım
Tam şimdi yatağa girdim. Hiç de kalkıp havlu okşayasım gelmedi Koca göbekle daha da zor oluyor sen de bilirsin Ama ilk banyosundan beri kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Benim işimi gördü yumuşaklık derecesi. Ha daha yumuşağı vardır belki. Ama bu da iş görüyor diyeyim.

Doktor vermeden kafama gore almalimiyi.?
Nasil vermedi anlamadim.
Bir dahaki randevumda subatda.
Degerlerime bakti hepsi guzel dedi vermedi bisi.
demir hapim da bitti alsammi napsam bilmiyorum.
Yarin bi aricam olmazsa
Kafana göre de olmaz tabii. Ama doktora içinin rahat etmediğini, vitamin kullanmak istediğini söyleyebilirsin. Benim doktorum bu vitaminler sayesinde doğumdan sonra tekrar hamile kalmaya hazır olacak kadar vitamin depoladığımızı ve ayrıca annelerimiz gibi diş, saç, kemik vs kaybının çok olmayacağını söylemişti. Yani bunlar aslında bir nevi geleceğe yatırım.

İlki sezeryan mi
Benmde iki sezeryan var ama normal istiyorm bir istemiyorm aklım karışık
Sezaryen maalesef. İkinci de normal doğumun çok fazla riski var. Tavsiye etmem dedi dr. Yaş da 38, hiç o toplara giremem bu yüzden. İlk doğumu olacak arkadaşlara da tavsiyem asla keyfi sezaryen olmasın. Eğer bir sağlık sorununuz yoksa normal doğum doğumların en güzeli. Tabii normal doğum yapacağım diye kendinizi de travmatik durumlara sokmayın. Siz ve bebeğiniz için en sağlıklısı neyse onu yapın.

Ssvd yaptıran doktor buldum aslnda risklerini herseysini anlattı yaşım 30 cocuklarn çok kilolu doğmadı ilk ikisi bunda da aynı ilerlerse olabilir falan demişti
Ama arkada iki çocuk bir eş olunca insn çok dusunuyor
Sezeryandan da tekrar korkuyorm neden bilmiyorm

Allah hayırlı doğumlar versin ya

Yaşın daha genç canım. İyice otur düşün. Çocuklar ve kendin için en iyi kararı verecek olan sensin. İçindeki ses ne söylüyorlarsa onu dinle. Sezaryen de normal doğum da korkulacak şeyler değil aslında. Biz gözümüzde fazla büyütüyoruz her şeyi. Kadınlar erkeklerden daha güçlü, daha dirayetli. Her şekilde üstesinden geliriz. Sadece en doğrusu hangisi ona karar vermek lazım.

Hakkımızda hayırlısı olsun diyorm
Ssvd den de çok para istiyorlar doğumu 6 bin TL ye yaptiracakmis doktor ordan bir de sezeryanaa dönerse boşu boşuna o kdr para vermiş olacağım maddi boyutu da bana göre çok aşıyor yani
İlk ikisinde bunda tedirgin olduğum kdr olmadım nedense

Alt tarafına boyle bicak batmasi gibi his yasayan var miii sag kasigimda da agri var galibaa domuz gribinden sonra kendime bir daha hiç gelemicem

bende de hafiften normal doğum korkusu başladı. Birde çevremdeki herkese normal doğum istiyorum demiştim. Ama şimdi düşününce bile kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor

bende de hafiften normal doğum korkular başladı. Birde çevremdeki herkese normal doğum istiyorum demiştim. Ama şimdi düşününce bile kalbim hızlı hızlı atmaya başlıyor
Korkma cnm en guzeli normal doğum.iki yavrumuda normal dogurdum ve iyiki normal olmus derim hep.önemi olan kendini normal doguma alistirman ve kendini motive etmen.kucagina alinca geciyor hepsi bebisi dogunca sana getiriyorlar hemen sana bakiyor annesi sen ona.ve ikinizde mutluluktan agliyorsunuz ve sen tüm agrini unutuyorsun

Doktor vermeden kafama gore almalimiyi.?
Nasil vermedi anlamadim.
Bir dahaki randevumda subatda.
Degerlerime bakti hepsi guzel dedi vermedi bisi.
demir hapim da bitti alsammi napsam bilmiyorum.
Yarin bi aricam olmazsa

Benim tahlil sonuçlarım kanım demirim çok iyiydi. Sadece ocean mummy kullanıyordum, doktor demir vermemişti. Demirim 1 ayda o kadar çok düşmüş ki. Bildiğin sömürülmüş. Bence ihmal etme. Ben de öncesinde doktora sormuştum demir ilacı alacak mıyım falan diye. Şu karışık vitaminde var zaten diye geveleyip vermemişti. Bu bebeler çok hızlı sömürüyor. Şubata kadar bekleme derim. İstersen bi doktora git.

kalkma kız kalkma. Zaten sert olsa kullanırken aklında kalırdı ne kadar sert bu diye.

Bana da doktor çok riskli dedi

Bebek anneden her turlu alacagini aliyor deniyor ama bizim vucut eror verir.
Bence takviye lazim niye benim dr. bisi vermedi anlamadim.
Yani sut,ayran,yogurt,peynir,yumurta,meyve mutlaka az az da olsa gun icinde tuketiyorum.
Ama nekadar yeterli bilmiyorum

Hatta brokolide bir kac vit. birden var her hafta mutlaka yiyorum bugun alicam bitti.

Ama iste yeterlilik dururmu benim icin onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…