Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bence de takviye gerekli. Çünkü yaşayarak gördüm ki ne kadar yüksek olursa olsun değerlerin bebek bir anda sömürebiliyor. Ya 15 günde bir kan vereceksin düşmüş mü diye bakmak için ya da demir ilacı alacaksın. Ben önceden almadığıma pişman oldum açıkçası Bir önceki tahlilim o kadar iyiydi ki, kan değerim demirim falan sağlık ocağındaki kadın şaşırmıştı nasıl bu kadar yüksek diye. 1 ayda sömürmüş bebe aynı şekilde beslendim ama yetmedi.

Benim de dr kan değerlerime göre sadece demir ilacı verdi (ki demirim çok düşük değildi). Bunun dışında bir vitamin vermedi. Kendisi gereksiz ilaç içilmesine karşı. D vitamini bile vermedi (d vitaminim en son 11,5 çıktı). Kışın hepimizde d vitamini az, neden boşuna vücudumuza senteteik alalım diyor. Ben de perinatolog olmuş prof adamın bir bildiği vardır diye düşünüyorum.

Günaydın herkese

Ben de hiçbir şey kullanmıyorum diye kendimce mutlu oluyordum ama inanılmaz bir yorgunluk halsizlik başladı, yüzüm gözüm soldu. Artık takviye almak istiyorum.

Günaydın herkese

Ben de hiçbir şey kullanmıyorum diye kendimce mutlu oluyordum ama inanılmaz bir yorgunluk halsizlik başladı, yüzüm gözüm soldu. Artık takviye almak istiyorum.
Demir de kullanmıyor musun canım? Diğer vitaminleri bilmem ama benim demir kullanmamaktan ağzım yandı. Aman ona dikkat et

Günaydınnn bende ocean mummy ve feramat dışında birler kullanmıyordum ama iki hafta önce doktorum b12 iğnesi ve d vitamini danlasına başladı ondan sebep mi bilmem hamileliğimin hem en ağrısız , hem en mutlu gende en enerjik iki haftasıydı

Günaydın herkese nasılsınız bebişler nasıl, biz çok iyiyiz mide yanmalı döneme geçiyoruz sadece bir de sürekli ama sürekli kıpır kıpırız anasına çekmemiş bu kız anası uyuşuk tembeldir Bu arada ben Nil Neva diyorum kızceme bakalım aynı kalacak mı :)

Demir de kullanmıyor musun canım? Diğer vitaminleri bilmem ama benim demir kullanmamaktan ağzım yandı. Aman ona dikkat et
Oğlumda elevit+demir kullanmıştım bunda regenesis dışında yazmadı demir omega 3 te varmış içinde.. sonra decavit yazdırdım sağlık ocağından ona başladım diğeri pahalı geldi.

Sağlık ocakları ücretsiz veriyor canım. Oradan dene istersen fazla vitaminin zararı olmaz

Günaydınn herkese ikinci doz tetanoz beni biraz etkiledi sanki vücudum kırgın gibi hissediyorum kas eklem ağrıları hafiften sizler oldunuz mu tüm dozlarınızı

Günaydın herkese

Decavit alabilirsn canım. Sağlık ocakları veriyor ücretsiz içeriği de çok zengin. Benim doktorum özel doktoru ama SGK nın karşılamadığı ilaçlara karşı. Decavit ve gyno Ferro kan ilacı verdi. Decaviti içeriğini atayım buraya biraz ağır bir ilaç.

Sormak aklima gelmedi ama kalsiyum agirlikli beslen falan demisti.
Sanirim o da sadece beslenerek vitaminleri almamdan yana bende yeterli olmayacagindan yanayim.
Demir icin aricam vitamin ve kalsiyum konusunuda gorusunce detayli sorcam.
Sanirim o degerlerime bakarak ilac vermekden yana ama kalsiyum omg falan icin degere bakilmiyor ki

Kalsiyum değerlerine sağlık ocağında bakıyorlar, omg bakılmıyor diye biliyorum onun için de haftada 2 balık ye dedi,

Geminiwoman dı cnm Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza ve olmayanlara nasip etsin inşallah 3. için bolca hafıza kaybı lazım
Amin canım şimdi hatırladım nickini ben de AnaTalia diye bi arkadaş vardı ya 2018 mayıs annesi 2020 mayıs anneleri grubu açmıştı hamişti o da gruplar birleşince hiç görmedim bak aklıma geldi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…