Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ederim. Evet ilk gebeliğim, 3 aşılama 2 tüp bebek tedavisi sonrası ulaştık. Detaylı ultrasonda fark edildi bu sorun.
Benim de detaylı ultrasonda sınırda görüldü ama karından bakılarak sizin ne şekilde ilerledi kaç mm ölçüldü?

Bugün tetanoz aşı yaptıracağım aşırı memnuniyetsizlik yaşıyorum keşke gebe kalmadan önce yaptıraydım allah korusun ateş falan yapmaz inşallah
Kiz ben yaptırdım 9 gün oldu, şiş duruyo cok ağrıyor, buz ile yumuşuyor tekrar sisiyo... cok ağrıyor ya neden gecmedi normalmi kizlar

Nil ismi bu yıl populer galiba ben de Nil Asya dusunuyorum ya da sadece Asya bakalım. Benim kız da çok hareketli insallah dogduklarında sakin olurlar abisi canıma okudu bu yasına kadar insallah kızım sakin uslu olur
Ben pek duymadım aslında cnm ama Neva ya uydu gibi geldi

Hanımlar merhaba. 25+2 günlük hamileyim. Dünden beri karnımın sol tarafında rahatsız edici ama şiddetli olmayan bir ağrı var. Geçen hafta da olmuştu ama dinlenince geçmişti. Bu defa dün akşamdan beri devam ediyor. Yatakta sağa sola dönerken, öksürürken, gülerken vs ağrıyor ve yürürken de hissediyorum. Benzer bir şey yaşayan var mı? Yuvarlak bağ ağrısı olabilir diyorum ama onun geçmesi gerekirdi sanki bilemedim

Yuvarlak bağ ağrısı daha erken dönemde oluyor diye biliyorum. Benim de benzer ağrılarım oluyor, özellikle yorulduğumda göbek deliğimin üstünde hep aynı noktada.. dinlenince geçiyor. Doktor kontrol ettiğinde o noktada 1 cm miyomum olduğunu söyledi. Yeri dolayısıyla gebeliğin gidişatına etkisiz. Kontrole gittiğinde doktoruna bir sor bence.

Çalışıyoruz bebisimle esomcum ..Sen napıosun bubebiş 2 gündür az kipirdio sizinkikerde hiç duraklama olmusmuyduu

benim oğluş durunca dürtüyorum oynuyor hemen şükür,ilk oğluma da öyle yapardım,doktor ilk hamileliğimde demişti özellikle son dönemlerde 2-3 saat oynamasa dürt tatlı ye yoksa hemengel demişti

hamileliğim en başındna beri oluyor bazen yürürken sabahları arabayı parkedip işe yürürken 2 adım atamaz hale geliyorum ağrıdan,ama geçiyor sonra şükür ben bebeğin pozisyonundan dolayı sanmıştım hiç yuvarlak bağ ağrısı duymamıştım

Ben tetanoz aşısı olduğumda ateş yapmadı ama 4 gün kas ağrısı çektim üstüne yatamadım uyutmadı buz kompresi 1 saatliğine işe yarıyodu bugün 2. yi yaptircam mecbur inş yine böyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…