Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar merhaba ay buradan yazayım dedim tecrübelisiniz sonuçta 20si yumurtlama gününe iki gün kalaydı iki kere oldu ve sabahına kanamam oldu kırımızımsı açık renkli sonea kasıklarımda ağrı oldu haşa devam ediyor sağ tarafta sonra sol tarafa vuruyor midemde yemek yemeyi az kaçırsam bulantı oluyor ve 7-8 saat bişy yedirmicek şekilde bulantı baş dönmem var ağır ağır dönme değil ama kafam dönüyor sizce hamile olabilir miyim 26 sı bugün ay cevaplarsanız sevinirm yarın doktora gideceğim idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba diye

Kizlar selam umarim hepiniz iyisinizdir. Bebislere oda ve araba bakmaya basladiniz mı

Olabilir olmayadabilir doktora belirtilerinizi ve şüphenizi söyleyin kan tahlilinde çıkar.. Son adet tarihiniz ay başlarındamıydı? Ben de tüm belirtiler vardı adetime 1 hafta kala erken gösteren test yapmıştım pozitif cikmisti ertesi gün doktora gittim vajinal ultrason ve kan tahliliyle kesinleşmişti.

Kizlar lanet sistit hastaligini bugun cok yogun sekilde yasadim 1haftadir cec1000mg kullaniyordum ama hicbir faydasi olmadi doktorumu arayip soyledim evde azosilin var kullanabilir miyim diye sordum sorun olmadigini soyledi yani imdadima canim azosilin yetisti hamile kalmadan once de hep bu sorunum vardi canim azosilin yardimci oluyordu.. Eger bu sorununuz varsa ben cektim siz cekmeyin

Allah gönlüne göre versin inşallah canım bir test yap istersen

Beyaz yeşil mavi sarı kırmızı krem kahve turuncu yani rengarenk Renklerin cinsiyete göre ayrılmasına karşıyım da biraz

inan şimdi gördüm mesajını, yok kuzum ben öyle bişey hatırlamıuorum bana olmadı ama,bence böyle hassasiyet iyileşiyor olmanın ve kasların kendine geliyor olmasının habercisidir.

Bende ayni drumdayim yedigim tek sey zeytin ekmek ama kilo da aliyorum baska bir doktora mi gorunseniz

Bizim daha iğnemiz yok desem İlk tecrübemiz kötü olduğu için 32. haftaya kadar alışveriş yasağı var bizde. Anneanne ve babaanne de bu kurala sıkı bir şekilde uyuyor sağolsunlar. Yalnız benim derdim başladı şimdiden. Devlette devam ediyorum doktora çünkü erken doğum riskim var. Doğumhaneye erkek yasak, doğum servisinde erkek refakatçi hoş karşılanmıyor. Ben yanımda babası olsun istiyorum. Erken doğumumda yanıma kimseyi almamışlardı manyağın biri yüzünden, aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum. Kaldı ki normal doğum yapabilecek miyim onu da bilmiyorum. Bir yandan özele mi devam etsem, yoksa doktoru sezaryene mi zorlasam? Tamam daha bunun için de erken ama kafamı kurcalayıp duruyor bu durum. Öneriniz nedir kızlar?

Öncelikle geçmiş olsun ben de çok iğne vuruldum progestan antibiyotik vs. vs.
Doğum konusuna gelince kendini nasıl huzurlu hissedeceksin ona karar ver. Ama özel tercih edeceksen bebek yoğun bakımı olup olmadığını araştır ve bir perinatologtan yardım al derim. Onun dışında doğum özel bir an. Huzurlu olmak önemli bence.

Öncelikle size de çok çok geçmiş olsun: Maalesef küçük bir yerde olduğumuzdan seçeceğimiz yok, tek özel hastane var. Yoğun bakım yok, perinatalog yok orada da. Ama erken olmazsa galiba özele gideceğim gibi duruyor.

Bende sizin gbi kizimin adi da gecsin istiyorum odalari ayni olucak ve sonra kapiya asicam o susu bir gecelik hastane den sonra kosede durursa kahrolurum fakat cok kararsizim hem isim hem isim konusunda hem dediginiz gbi cook secenek var
Ben sadece ismini yazdırdım şimdi kapısında asılı canım bunda da öyle yaparım yine kapıya asarız. Bir de oğlumun dolabının üstüne ismini yazdırmıştık aynı dolapta kıza da yapar ismini yazarız :) bir süre aynı odayı kullanacaklar 3+1 evimiz olana kadar :) Fikir olsun annişlere gerçi ben bunları 35. haftada yapmaya başlamışım daha erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…