- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
benmkide oluyor öyle öğürüyor resmen ağzına gelip gelip yutkunuyor zamanla alışır zaten sık emiyorlar bende o kadar yiyip benı de sallasalar midem kaynar vallaIçın rahatladı sen öyle diyince 1 kez daha midesi bulandı çunkü neyse alışacak prenses yapacak bir şey yokbeşiğinde de bir keresinde salladığımda midesi bulandı sallanmayı sevemedi
Madem kısa kollular var , bazen akşamları serin olabiliyor nisan ayinda mevsimlik bir kaç ceket tarzı üstüne giydirebileceğin bir şeyler al.Bence senin para harcamayacaksın diye canın sıkılmışHanımlar bugün mert in eşyalarını düzenlerken aklıma bir şey takıldı ne kadar da gereksiz başka takacak konu yokmuş gibişimdi benım ablam yeğenimin kıyafetlerinden verdi 3 6 da var 6 9 da yazlık kısa kollu sort,kısa kollu uzun alt tarzı şeyler kısa tulumlar falan 6 9 tam yaz dönemi ancak 3 6 mevsim geçişi ya kısa kollu mu alsam üst yoksa uzun kollu ince birşeyler mi alsam aslında bakıyorm eski resimlere nisanda herkes kısa kollu giymiş cocuklar vs ya da kendıme para harcayacak cocuga alışveriş yapacak yer arıyorm
Kızlar sünnet sürecini anlatıyorum. 2 gün önce çocuk 57 günlükken sabah 10da genel cerraha yaptırdık. Ben içeriye girmedim. Babası yanındaydı. Uyuşturucu iğne ile lokal anestezi yapılmış. İğne yapılırken ağlamış, bir de deri çıkarılırken. Yanına gittiğimde çok sakindi. Yaklaşık bir saat sonra uyuşmanın etkisi geçince kıyamet koptu tabii. İlk 8 saat çok zordu. Karşılıklı ağladık durduk. Keşke 6 yaşından sonra yaptırsaydım dedim kendi kendime. Ama akşam saatlerinde krizler geçti çok şükür. Gece normal rutinine göre daha sık uyandı. Gözünü açmadan birkaç dakika emip uyudu. Seslerden ürktü. Bugün ikinci günümüz çok çok daha iyiyiz. Bezini açıp pansuman yaparken falan ağlamıyor artık. Kucağıma almamda sakınca olmadığını söylediler ama yine de pek almıyorum ne olur ne olmaz diye.
Bebekken sünnet ettirmeyi düşünüyorsanız çok acele etmeniz lazım, çünkü bir aydan sonra çocuğun acıyı algılayan sinirleri gelişiyor artık. Şimdi ki aklım olsa 7 günlükken yaptırıverirdim. Büyükken yaptırılan sünnetlerle ilgili bir tane iyi yorum okumadım. İyi ki aradan çıktı çok şükür. Bize dua edin de çabucak iyileşiverelim.
Özetle yaptırmayı düşünen acele etsin, ilk günün zorluğuna kendinizi hazırlasın.
Bir de bizim kullandığımız hazır bezler iyileşmeyi geciktiriyor dedi kayınvalidem (kendi doğum dikişlerimde benzer bir deneyim yaşamıştım, haklı olabilir diye düşünüyorum) Bu yüzden yıkanabilir bezleri deneyeceğim akşam. Sonuçları yazarım
Canım benim bir arkadaş var bir yıl kontrol ettirdi hergün bir defa sağıyorum diyordu ameliyat olacakmış az kalsınBenim ilaç hemen etkisini gösterdi çok şükür keşke daha erken gitseydim doktor çok ağrım oluyordu
Benimki de arabada güzel uyudu filan ama eve gelince öğürmeler başladı alışana kadar öğürecek sanırımErende sallanmayı seviyor. Hele otobüse binince falan mest oluyor
Ya uzerine bir iki fermuarli sweat al yeter bence fazla bisey alma. Emin ol mevsim gecisinde hic gerek olmiycak.Hanımlar bugün mert in eşyalarını düzenlerken aklıma bir şey takıldı ne kadar da gereksiz başka takacak konu yokmuş gibişimdi benım ablam yeğenimin kıyafetlerinden verdi 3 6 da var 6 9 da yazlık kısa kollu sort,kısa kollu uzun alt tarzı şeyler kısa tulumlar falan 6 9 tam yaz dönemi ancak 3 6 mevsim geçişi ya kısa kollu mu alsam üst yoksa uzun kollu ince birşeyler mi alsam aslında bakıyorm eski resimlere nisanda herkes kısa kollu giymiş cocuklar vs ya da kendıme para harcayacak cocuga alışveriş yapacak yer arıyorm
Kızlar karadut özü aldım içiyorum biraz sütümü arttırdı aman aman doldurmadı da yine de fark etti.
Benim kız emzik emmiyor bir ara avent ultra air i emer gibi yaptı şimdi ağzına verdiğimde öğürüp kusuyor ( aman benim kız da her şeye öğürüp kusuyormuş)Neyse ağzına büyük geldiğini düşünüp markası bilmem ne olan uyduruk küçük emzik aldım ama asla ağzına almıyor emip bu neymiş diye bakmıyor bile dili ile ittiriyor hemen.Belki emse ağzına göre olduğunu anlayacak.ben nasıl alıştıracağım buna emziğe bir taktiği olan var mı?
Ay kendimi gördümHanımlar bugün mert in eşyalarını düzenlerken aklıma bir şey takıldı ne kadar da gereksiz başka takacak konu yokmuş gibişimdi benım ablam yeğenimin kıyafetlerinden verdi 3 6 da var 6 9 da yazlık kısa kollu sort,kısa kollu uzun alt tarzı şeyler kısa tulumlar falan 6 9 tam yaz dönemi ancak 3 6 mevsim geçişi ya kısa kollu mu alsam üst yoksa uzun kollu ince birşeyler mi alsam aslında bakıyorm eski resimlere nisanda herkes kısa kollu giymiş cocuklar vs ya da kendıme para harcayacak cocuga alışveriş yapacak yer arıyorm
Ay kendimi gördümŞu an alışveriş sepetim LCWaikiki’de 982 tl, h&m’de 455 tl ayıklayıp alacağım kısmetse. 6-9 çılgınca var, 9-12’ye sardım.
Kısa kollu, eserse, serin okursa üstüne fermuarlı swetshirt tavsiyesi vereyim. Ben öyle yapcam. Şimdi bile yapıyorum
Yazın da sadece çıtçıtlı badi giydiririm herhalde. Bir sürü şortlar elbiseler var ama... üşenirim
Hemen sayayım sepete eklediklerimi; 5 tane şapka, 4 tane elbise, 10 tane çıtçıtlı badi, 5 tane tulum, çorap seti, saç bandı, sandalet, salopet tulum.. ya gördüğüm her şeyi eklemişim işteYahucum yapmayiniz... yeni seyler cikar daha 9/12 ye bi dur sonra yine begeniceksin yine alicaksin icinde kalmasin diye.. ayrica gercekten cok merak ettim lcw de ne bulmus olabilirsin o kadar .. tamam bende ordan aliyorumda yok yani o kadar...
Hehehe kucuk bi sir vereyim.. bende begendiklerimi trendyol favorilere ekliyorum sonra giriyorum bakiyorum bi daha degerlendiriyorum vazgeciyorum..
Ayricaaaaa ben sadece hirka ve sweat aldim fermuarli aklima girmeyin... altinada bisi almadim. Ullaaan siz varr yaaaaaaa
Hoşgeldin. Para harcamaya yer arıyoruz işte. Korseden kaçtım, illa para harcayacak bir şey buluyorum.Napiyonuz kizzz
Hangi konuları kaçırdım acaba?
Ev aradım taşındım pert oldum. Taşınmak zor. Bebekle daha zor. Kv ile ayni anda daha da zor. Neyse ki kolayladım. Özledim sizi
Bugun e bebekte sünnet kilosu gördüm istersen 3 5 tane al günlük yıkayıp kullan pipi kısmı kalıplı üstüne 1 beden büyük bez bağla İnş hemen iyileşir 2.5 ay olcak bizim salı eşimde 6yaş bekleyelim bilsin diyo ama bilinçli olmasını istemiyorum bende Bi arkadasın oğlu evdeki makasla sünnet den sonra ilgi ve hediye cok oldugu için sürekli pipisini kesmek istiyorduKızlar sünnet sürecini anlatıyorum. 2 gün önce çocuk 57 günlükken sabah 10da genel cerraha yaptırdık. Ben içeriye girmedim. Babası yanındaydı. Uyuşturucu iğne ile lokal anestezi yapılmış. İğne yapılırken ağlamış, bir de deri çıkarılırken. Yanına gittiğimde çok sakindi. Yaklaşık bir saat sonra uyuşmanın etkisi geçince kıyamet koptu tabii. İlk 8 saat çok zordu. Karşılıklı ağladık durduk. Keşke 6 yaşından sonra yaptırsaydım dedim kendi kendime. Ama akşam saatlerinde krizler geçti çok şükür. Gece normal rutinine göre daha sık uyandı. Gözünü açmadan birkaç dakika emip uyudu. Seslerden ürktü. Bugün ikinci günümüz çok çok daha iyiyiz. Bezini açıp pansuman yaparken falan ağlamıyor artık. Kucağıma almamda sakınca olmadığını söylediler ama yine de pek almıyorum ne olur ne olmaz diye.
Bebekken sünnet ettirmeyi düşünüyorsanız çok acele etmeniz lazım, çünkü bir aydan sonra çocuğun acıyı algılayan sinirleri gelişiyor artık. Şimdi ki aklım olsa 7 günlükken yaptırıverirdim. Büyükken yaptırılan sünnetlerle ilgili bir tane iyi yorum okumadım. İyi ki aradan çıktı çok şükür. Bize dua edin de çabucak iyileşiverelim.
Özetle yaptırmayı düşünen acele etsin, ilk günün zorluğuna kendinizi hazırlasın.
Bir de bizim kullandığımız hazır bezler iyileşmeyi geciktiriyor dedi kayınvalidem (kendi doğum dikişlerimde benzer bir deneyim yaşamıştım, haklı olabilir diye düşünüyorum) Bu yüzden yıkanabilir bezleri deneyeceğim akşam. Sonuçları yazarım
Çok memnunum dün gece prima kullNdım ama kalanlar bitsin diye kesinlikle paddlers öneriyorumYa uzerine bir iki fermuarli sweat al yeter bence fazla bisey alma. Emin ol mevsim gecisinde hic gerek olmiycak.
P pelinsamet06 sen paddlers kullaniyorum demistin dimi yanlis hatirlamiyorsam. Nasil memnun musun
Cnm Gülşah umar sanırım instagram da emzirme danıdmanı ebe ayse de vardı ist dakeske faydam olsaİstanbuldayım kuzum ya keşke olsaydık yakın
Ben eskiden mama veriyordum aksamları 60 90 cc ama ağlama gazdandı doyma hissi henüz yokmuş bizimkilerde kustu mu mamayı fazla içmiş gibi sanki. Emzirme danışmanı anlık emme ölçümü yapıyor ben normalde 2 3 saatte bir ama geceleri 4 5 saat te bir uyanınca emziriyoeum sadece meme alıyor 25 gündür falanKızlar aramızda sadece emzirerek besleyenler günde kaç defa ya da saat olarak aşağı yukarı hangi aralıkla emziriyor.Bugün ben inat ettim hep meme verdim çocuk hiç uyumadı tam doymadı da demek en son akşam çığlık çığlığa ağlayınca dayanamadım mama yaptım 170 cc yedi 90 bir yaptım doymadı 90 bir daha yaptım 10 cc bıraktı bu çocuk doymuyor demek ben mememi sağınca çıkıyor demek az.Yemeden sağdığımda 150cc çıktı geçen akşam bugün 30 cc çıktı ki sabahtan beri emiyor aslında ememiyor.Offff ben bu emzirme olayını hiç anlamadım sanırım savaşmayacağım artık pes ettim mama düzenli vereceğim meme de isterse yerse çok psikolojim bozuldu mastit ağrısı ile ağzına tepmekten bi haltta olduğu yok kendime eziyet ediyorum sanırım P pelinsamet06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?