Günaydın kizlar bugun devlette baska bir doktora gittim cinsiyetini soylemem dedi cok aksi biriydi zaten bugun ogleden sonra ya da pazartesi ozele gitmeyi dusunuyorum. Aslinda ultrasonda cok net cikti baksaniza agzi bile belli :) ama soylemedi Eki Görüntüle 2292668
Arkadaşlar herkese merhaba . Gece yatarken illa sola yatacağım diye kendimi zorlamaktan her yerim tutulmuş kalkıyorum . Doğru düzgün uyku yok şimdiden . Sizler dikkat ediyor musunuz ? Yoksa daha erken mi ?
Kimlerin whatsapta olduğu bilinip nasıl engellendi anlamadım ben de çok aktif değilim burda ama whatsapta da yokum arada kaynayıp engellememişim iyi ki :)
MMilssenn
Canım beni de Ekler misin whatapp a diye mesajı olanları engelledi sanırım. Özel mesajların okunması söz konusu değildir diye tahmin ediyorum.
Hanımlar benim cinsiyet kız dedi doktor ama ben Hale’n erkek his ediyorum değişme ihtimali var mı acaba detaylı ultrasona kadar hiç bişi almicam orda netleştir bence
Çok tatlı maşallah :) bizimkinde de dudaklar çok belirgindi, zenci dudağı maşallah :) ben pek anlamıyorum da sizin kendi bebeğinize cinsiyet tahmininiz ne Peki :)
Hanımlar benim cinsiyet kız dedi doktor ama ben Hale’n erkek his ediyorum değişme ihtimali var mı acaba detaylı ultrasona kadar hiç bişi almicam orda netleştir bence
Canım benim doktor kıza benzetiyorum ama değişen çok oluyor dedi. En doğru tahmin 16-17 de yapılır dedi ki 20 den sonra erkek öğrenende çıkıyor nadirde olsa.
Canım benim doktor kıza benzetiyorum ama değişen çok oluyor dedi. En doğru tahmin 16-17 de yapılır dedi ki 20 den sonra erkek öğrenende çıkıyor nadirde olsa.
Hayırlısı artık ya ben hep erkek diye düşündüm erkeğe hazırladım kendimi belki ondan öyle his ediyorum ama biran önce doğsada evimize neşe gelse benim çocuklar büyümüş sıkıcı olmuş evimiz
Arkadaşlar herkese merhaba . Gece yatarken illa sola yatacağım diye kendimi zorlamaktan her yerim tutulmuş kalkıyorum . Doğru düzgün uyku yok şimdiden . Sizler dikkat ediyor musunuz ? Yoksa daha erken mi ?
Ya sorma benim sağ böbreğim büyümüş 3 haftadır doktor kesinlikle yasakladı sırt üstü ve sağ yatma olayını gece sürekli uyanıyorum sol tarafımı hissetmiyorum artık gündüz de sürekli oturuyorum hiç dinlenemiyorum ama bir sıkıntın yoksa erken 5 6 aya kadar yatabiliyorsun diye biliyorum doktoruna danışsan daha doğru bilgi verir tabi
Ya sorma benim sağ böbreğim büyümüş 3 haftadır doktor kesinlikle yasakladı sırt üstü ve sağ yatma olayını gece sürekli uyanıyorum sol tarafımı hissetmiyorum artık gündüz de sürekli oturuyorum hiç dinlenemiyorum ama bir sıkıntın yoksa erken 5 6 aya kadar yatabiliyorsun diye biliyorum doktoruna danışsan daha doğru bilgi verir tabi ☺
Ben yüz üstü yatıyorum gece farkında olmadan yüzkuyu yatıyorum fark edince sola dönüyorum ama karnım çıkana kadar devam edecek galiba inşallah sıkıntı olmaz
senin fikir ayrılığı yaşadığın insanlar grubumuzda değil tam aksine çoğunlukla
kaybı olan insanlar var grubumuzda yanlış düşünüyorsunuz (( senin o tartışmada aynı tarafta olduğun insanlar var ))
ayrıca kalabalık diyen olmadı sadece burada herşeyi paylaşamıyoruz tüm halka açık yazılanlar ve yöneticiler özel mesajlarıızı okuyorlar yani hiç bir özeliniz yok burada bilginiz olsun
isteyen gruba katıldı istemeyen katılmaz kimseye zorlama yapılmadı
kızlarında selamları var
Ben yüz üstü yatıyorum gece farkında olmadan yüzkuyu yatıyorum fark edince sola dönüyorum ama karnım çıkana kadar devam edecek galiba inşallah sıkıntı olmaz
Bir doktorun videosunu izlemiştim bu konuyla ilgili yüz üstü yatabildiginiz kadar yatabilirsiniz karnınız belli bir büyüklüğe gelince zaten siz rahatsız olucaginiz için yatmayi birakicaksiniz bebeğinize hiç bir zararı yok demişti sırt üstü ve sağ yatmanın sakıncası kalbe giden damara bebeğin verdiği ağırlıktan dolayı istemiyorlar canım sıkıntı olmaz yani son son isteğin gibi uyu keyfini çıkar