2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cinsiyeti ogrendik daha dogrusu kagida yazip verdi :) partide ogrenicez yarin :) kesin dedi cinsiyet icin
Yaaçok güzel merak ettim bizde cinsiyet partisi yapacaktık tabi babamızla kendimizi tutsaydık çocuklarım için yapacaktık çok istiyorlardı ama tutamadık dilimizi

Başta çok kalabalık dediler, fikir ayrılığı yaşıyoruz şu konuları konuşmayın dediler, sonra da grup kurup gittiler.. Yazık..
Hayırdır yazık olan ne cnm kalabalıktan şikayetçi olduğumuzdan değil baktık gayettt samimi olduk buna güvenerek özel konuşmalarımızı buradan yapmamak için rahat olabilmek için whatsapptan devam edelim dedik konuşmalarına dikkat et görüyoruzz... Dedikodularımızı yapmak için hesaplarımızın pasif olmasını beklemeseydinnn yüzümüze konuşsaydınn

Whatsapp ta olanlar gitti mi ee grup yöneticisi de gitti o zaman listeye ekleme filan yapilamaz. Seviyordum diger arkadaslari da ama napalim. Kalan saglar bizimdir. Kurallara uymak gerekirdi. Keske hic whatsappta grup kurulmasaydi
Valla ben kaç kez msj attım zaten kurucumuz kaçmış gitmiş Bi daha ilgilenmediki kaldı öyle.. Daha 2 haftada nasıl birbirine güvenip tel no verip grup kurarlar aklım almadı, sonra başlarına bişey gelirse diye haklı olarak yasaklıyorlar bu durumu.. Her türlü insan var.. Kendileri bilir ben sırf onlar hem Whatsapp hem burdan yazıyorlar diye yazmak istememiştim onlar yoksa yazmaya devam ederim

Size niye laf attilar ki. Ben cok aktif olmadığım icin kaçırdım galiba
Canım ben ve bir kaç arkadaşımızın kayıpları olmuş geçmişte, haliyle riskliyiz, arada birbirimizle burada yaşadıklarımızı paylaştık aman olaylar oldu. Psikolojileri bozulmuş hanımefendilerin. Bunlar konuşulmasın falan dediler hatta, sonrada kaçtılar zaten grup kurup

Sende onlara bol selam söyle.. Bir daha gelmeyin bir zahmet buralara kendi kendinize takılın

Bende wahtsapa karşıydım o yüzden girmedim burdan herşey konuşabiliyoruz paylaşıyoruz gerek yoktu sürekli soru ve paylaşım yapılmıyor ki wahtsapa kurucak kadar yoğun soru diyalog yok

Bende wahtsapa karşıydım o yüzden girmedim burdan herşey konuşabiliyoruz paylaşıyoruz gerek yoktu sürekli soru ve paylaşım yapılmıyor ki wahtsapa kurucak kadar yoğun soru diyalog yok
Hayır ben şeyi merak ettim özel konuşmaları zaten okuyor tabiki forumsahipkeri doğal olarak.. Acaba bu hanımlar aralarında ne kadar özel şeyler konuşuyor ki neyse gidene güle güle

Ajan mısınız yoksa ayy korktum hemen dikkat edeyim konuşamalarımaaaa

Aynen bende karşıyım WhatApp a çünkü evdeyken telefonla uğraşmak istemiyorum. Bu siteye yazdığımda genelde iş yerinde oluyorum WhatsApp sürekli mesaj gelmesi bence rahatsızlık verici.

Hiç muhattap alıncak biri değilmişsin bu mesajından anladığım hadi by
Bellii belli koşa koşa gelip cevap yazdığınıza göre komiksiniz sizde sadece gülüyorum. Hala uzuyor sizin saçma konunuz. Cevap yazmayın lütfen ve yerinize dönün size burada yer yok, forum sahibinin mesajlarını okursanız.. Zaten sizin hesapta Bi kaç saate gidecek

Arkadaşlar tartışmayın boşverin birbirinizi tanımıyorsunuz bile :)
Ben burda konuşulmayacak kadar özel hiç bişeyi tanımadığımız birilerine anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. O nedenle whatsapp grubuna girmek aklıma dahi gelmedi. Kaldı ki burada herkesin ismi cismi gizli, whatsappa eklendiğinde özeliniz daha tehlikeye girer.
Yönetici olmak isteyen birisi admine mesaj atıp yetki istese iyi olur. Ya da Kazen yardımcı olabilir misin?

Keşke hiç wahtsapa gidilmeseydi burdan ne güzel konuşuyorduk paylaşım yapıyorduk gerek yoktu wahtsapa üzüldüm gerçekten
Aynen katılıyorum watsap lafı geçtikten sonra burası bi sakinleşti ses soluk fazla yok.hepimiz birbirimizden bilgi alıyorduk güzel ben burayı sevoyorum

Hayır ben şeyi merak ettim özel konuşmaları zaten okuyor tabiki forumsahipkeri doğal olarak.. Acaba bu hanımlar aralarında ne kadar özel şeyler konuşuyor ki neyse gidene güle güle
Sizin mesajınızı alıntılandım ama yazacaklarım sizin için değildir, özel mesajların okunmasına bir açıklık getirmek için yazıyorum çünkü üyeler özel mesajlar okunuyor diye tedirgin edilmeye çalışılıyor, özel mesajları okuma yetkimiz yok, asla özel mesajlarınızı göremiyorum da okuyamıyorum da, bir özel mesajı görebilmem için o mesajın şikayet et butonuna basılarak bildirilmesi gerekir, şikayet edildiğinde yöneticilerin şikayet raporları panelinde sadece bildirilen mesajın içeriği belirir o kadar, inanırsınız inanmazsınız bu sizlerin insiyatifine kalmış ama whatsapp grubu kuran, bu gruba katılan üyelerin özel mesajı okunduğu için işlem yapılmadı, topikte whatsapp grubu kurulacağı katılmak isteyenlerin yorumları ayan beyan ortada, buyurun ispatlarından biri olan mesaj, grubu açanın kim olduğunu da belirtiyor aslında:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-testler-gebelik-takibi.1122158/post-60562394

Site kurallarına uymayan yorumların altındaki şikayet et butonuna basılarak bildirilir, yöneticilerde whatsapp grubu kurmak yasak olduğundan işlem yapar, az evvel yine bu topikle ilgili şikayet raporu yapıldı, rapor edilmese yöneticilerin topiklerde bile ne yazıldığından haberdar olması zordur çünkü forumda yüzbinlerle ifade edebileceğimiz konu, 600 bin civarı üye, milyonlarca yorum mevcut.

Bakınız kullanım sözleşmemizdeki madde:
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

Bu maddeye uymayan üyelerin topiklerde grup kurma, kurulan gruba davet etme, katılımda bulunacağını ifade etmeleri ve bu yorumların şikayet et'e basılarak bildirilmesi halinde işlem yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…