Birincisi ben sana laf atmadim hala sen bana atip duruyorsun. Ne sirret bi tipmissin Allahim esirgesin. İkincisi ben wp grubuna hic katilmadim. Sen kendi kendine kuruntu yaptin. “Psikolojisi bozulan hanfendiler” grup kurdu kendi “steril/sorunsuz” grubunda konusuyor sandin. Ama grup sadece ozel fotolarini burda paylasmak istemeyip kendini daha yakin hissedenler tarafindan bu amacla kuruldu.
Biz o gereksiz tartismayi “hakli ya da haksiz ayirmadan” fikir ve duygu alisverisi ile cozduk diger arkadaslarla. SEN HARİC. O zaman da dedim, her insanda tartisma kulturu yok iste. Biz nezaket cercevesinde hislerimizi yazip birbirimizi anlarken -ki ben sonrasinda sizi incittigimi, sizin icin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum diyerek ozur de diledim- sen hala yuz yuze olsa sac bas dalacak hissi veren KALİTESİZLİGİNLE sacma sapan yazilar yazmaya, hic alakasiz yerlerde bize satasmaya devam ettin. Boyle olumsuz anilarimizi paylasmayalim daha olumlu olalim diye fikir sunan arkadaslardan biri -ki daha once onun da kayiplari vardi- bebegini kaybetti gruptan ayrildi. Ben de senin satasmalarina dayanamayip artik yazmayacagim dedim.
Hatta sunu da soyleyim. Senin soylediginin aksine, daha önce benzer acilar yasayan arkadaslar olarak birbirimize destek olmak amacli baska grup mu kursak dediler (wp degil). Sonra gerek olmadigi anlasilinca burda devam etti herkes. Biz yine herkesin acisini paylastik. Bazilarimiz fazla aciyarak, kanayarak; hepsi bu..
Bunlari niye yazıyorum? Cunku simdi sen surekli beni ima ettigin icin wp grubuna katilmisim durumu ortaya cikmasin diye. O grup bana hitap etmiuordu, ben de tanimadigim insanlarla tel no paylsarak o kadar samimi olamam. Ama bu benim tarzim. Kimseyi eleştirmiyorum. Sadece o grubun amacinin senin hala iftira attigin gibi “ay bizim psikolojimiz bozuluyo” amacina hizmet etmedigini BURDA OLMAYAN O KİSİLER ADİNA tekrar ifade etmek istedim.
Pardon onlar kim ki cevap vereceğim ben ya da siz kimsiniz ki cevap yetiötireyim aman, sçama sapan sayfanızı buyurun kullanın tepe tepe, ilk kez böyle saçlmalıkla karşılaştım. İyi günler hepinize.Bence siz de artık cevap bile veremediğiniz insanlarla uğraşmayın.milleti ispikleyerek sayfada kalmayı başarmış olabilirsin.bari milletin siniriyle oynama,sadece karnındakiyle uğraş..küçük bi tavsiye.
Ne kadar güzel hissetmeniz darısı bana 2. Hamileligim oldugu halde henüz net bir şekilde hissettim diyemiyorum arada oluyor küçük küçük ama sürekli değil 2 günde 1 anca bu çocuk biraz sakin olacak galibaHanımlar herkese merhaba grup gergin ama sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorumbugün 15+2 yim bebeğimi hem dışardan hem içerden cok net hissettim resmen göbeğimin şeklini değiştirdi kasıktan sanki gaz geliyormuşcasına bir his geldi elimi göbeğime koydum göbek deliğimin sağ tarafı sert kaskatı bunu 1 2 kez kasık bölgemde hissetmiştim ancak böylesine değildi bir baktım tşörtü kaldırıp resmen tayttan bile göbeğimin sağ tarafı göbek deliği sağ alt kısım şiş şekli soldan sağ tarafa yuksek bebeğim orda toplandı demek ay resmen en guzel manzaram oldu şimdiden rabbime şükürler olsun ben bu kadar erken hissedeceğimi beklemiyordum
cinsiyetini öğrendin mi ? Satlarimiz hemen aynı ben daha gidemedim kontrole deHanımlar herkese merhaba grup gergin ama sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorumbugün 15+2 yim bebeğimi hem dışardan hem içerden cok net hissettim resmen göbeğimin şeklini değiştirdi kasıktan sanki gaz geliyormuşcasına bir his geldi elimi göbeğime koydum göbek deliğimin sağ tarafı sert kaskatı bunu 1 2 kez kasık bölgemde hissetmiştim ancak böylesine değildi bir baktım tşörtü kaldırıp resmen tayttan bile göbeğimin sağ tarafı göbek deliği sağ alt kısım şiş şekli soldan sağ tarafa yuksek bebeğim orda toplandı demek ay resmen en guzel manzaram oldu şimdiden rabbime şükürler olsun ben bu kadar erken hissedeceğimi beklemiyordum
Bende öyle sık sık hissetmiyorm demen gibi 2 3 günde bir önceden sadece sertleşme oluyordu şimdi net belli etti pıtırcığım inşallah en kısa sürede hissedersinNe kadar güzel hissetmeniz darısı bana 2. Hamileligim oldugu halde henüz net bir şekilde hissettim diyemiyorum arada oluyor küçük küçük ama sürekli değil 2 günde 1 anca bu çocuk biraz sakin olacak galiba
Erkeğe benziyor dedi 4 gün öncecinsiyetini öğrendin mi ? Satlarimiz hemen aynı ben daha gidemedim kontrole de
Ben de varim. Umudum bu carsamba ogrenmek. Gunler gecmiyor:)Sanırım cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldımbu gidişle doğumda cinsiyet öğrenme partisi yaparım
Arkadaşlar tartışmayın boşverin birbirinizi tanımıyorsunuz bile :)
Ben burda konuşulmayacak kadar özel hiç bişeyi tanımadığımız birilerine anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. O nedenle whatsapp grubuna girmek aklıma dahi gelmedi. Kaldı ki burada herkesin ismi cismi gizli, whatsappa eklendiğinde özeliniz daha tehlikeye girer.
Yönetici olmak isteyen birisi admine mesaj atıp yetki istese iyi olur. Ya da @
neden kısa aralıklarla gidiyorsunuz sorun yok inşallahErkeğe benziyor dedi 4 gün öncebu salı randevum var netleşecek
Yok çok şükür ben ilk defa bu doktora gidiyorum özele 10 gün içinde kontrol hakkımız var ya o yuzden hem netleşsin hemde bebişimi göreyim o doktora devam etmiyorum normalde devlette takip oluyorm sadece cinsiyet için gitmiştimneden kısa aralıklarla gidiyorsunuz sorun yok inşallah
Çok mantıklıYok çok şükür ben ilk defa bu doktora gidiyorum özele 10 gün içinde kontrol hakkımız var ya o yuzden hem netleşsin hemde bebişimi göreyim o doktora devam etmiyorum normalde devlette takip oluyorm sadece cinsiyet için gitmiştim
Bende varim canim hatta en son ben ogrenebilirimSanırım cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldımbu gidişle doğumda cinsiyet öğrenme partisi yaparım
Geçmiş olsun öncelikle daha önceden varmıydı kanaman işk defa mı olduArkadaslar hiç kanamasi olan var mı . Benim dün yoğun kanamam oldu . Progestan vuruldum çok şükür bebek iyi . Bugün de geçti sayılır şükür . Var mı böyle bir durum yaşayan
Benim 13.haftaya kadar oldu canim sonrasinda gecti. Bayagi kanama oldu . Yurtdisindayim burda igne vs. Yapmadilar . Eger düz kan ise sikinti olmaz ama pihtili ve parca dusuruyorsan sikinti olur dedi doktor. Bazi bunyelerin kendisinde olurmus. Icinde kalmis pis kan varsa onu atiyorda olabilirsin demisti doktor . Ben ayni siddetli adet olmus gibiydim. Ayakta duramiyordum . Ama gecti cok sukur . Uzun bir zamanda kahverengi akinti oldu. Bebekten degil ise bebekte sikinti yoksa endiselenme dedi doktor. Insallah senin bebisinde sagliklidir bir sikinti olmaz.Arkadaslar hiç kanamasi olan var mı . Benim dün yoğun kanamam oldu . Progestan vuruldum çok şükür bebek iyi . Bugün de geçti sayılır şükür . Var mı böyle bir durum yaşayan
Allah esirgesin yardımcın olsunArkadaslar geziye geldim istanbula akşama doğru kanamam başladı . Doktorlar progestan iğne vurdular azaldı ama hala geliyor . Dua edin bana . Kimim kimsem yok şu koca istanbulda da
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al büyüt inşallahKizlar cinsiyetimiz erkekmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?