2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bence siz de artık cevap bile veremediğiniz insanlarla uğraşmayın.milleti ispikleyerek sayfada kalmayı başarmış olabilirsin.bari milletin siniriyle oynama,sadece karnındakiyle uğraş..küçük bi tavsiye.
Pardon onlar kim ki cevap vereceğim ben ya da siz kimsiniz ki cevap yetiötireyim aman, sçama sapan sayfanızı buyurun kullanın tepe tepe, ilk kez böyle saçlmalıkla karşılaştım. İyi günler hepinize.

Ne kadar güzel hissetmeniz darısı bana 2. Hamileligim oldugu halde henüz net bir şekilde hissettim diyemiyorum arada oluyor küçük küçük ama sürekli değil 2 günde 1 anca bu çocuk biraz sakin olacak galiba

cinsiyetini öğrendin mi ? Satlarimiz hemen aynı ben daha gidemedim kontrole de

Ne kadar güzel hissetmeniz darısı bana 2. Hamileligim oldugu halde henüz net bir şekilde hissettim diyemiyorum arada oluyor küçük küçük ama sürekli değil 2 günde 1 anca bu çocuk biraz sakin olacak galiba
Bende öyle sık sık hissetmiyorm demen gibi 2 3 günde bir önceden sadece sertleşme oluyordu şimdi net belli etti pıtırcığım inşallah en kısa sürede hissedersin

Erkeğe benziyor dedi 4 gün önce bu salı randevum var netleşecek
neden kısa aralıklarla gidiyorsunuz sorun yok inşallah

neden kısa aralıklarla gidiyorsunuz sorun yok inşallah
Yok çok şükür ben ilk defa bu doktora gidiyorum özele 10 gün içinde kontrol hakkımız var ya o yuzden hem netleşsin hemde bebişimi göreyim o doktora devam etmiyorum normalde devlette takip oluyorm sadece cinsiyet için gitmiştim

Çok mantıklı benim bebeğimi de 11+6 da kıza benzetmişti ben de kesinleşsin istiyorum ama 10 gün sabredeceğim

Arkadaslar hiç kanamasi olan var mı . Benim dün yoğun kanamam oldu . Progestan vuruldum çok şükür bebek iyi . Bugün de geçti sayılır şükür . Var mı böyle bir durum yaşayan

Arkadaslar hiç kanamasi olan var mı . Benim dün yoğun kanamam oldu . Progestan vuruldum çok şükür bebek iyi . Bugün de geçti sayılır şükür . Var mı böyle bir durum yaşayan
Benim 13.haftaya kadar oldu canim sonrasinda gecti. Bayagi kanama oldu . Yurtdisindayim burda igne vs. Yapmadilar . Eger düz kan ise sikinti olmaz ama pihtili ve parca dusuruyorsan sikinti olur dedi doktor. Bazi bunyelerin kendisinde olurmus. Icinde kalmis pis kan varsa onu atiyorda olabilirsin demisti doktor . Ben ayni siddetli adet olmus gibiydim. Ayakta duramiyordum . Ama gecti cok sukur . Uzun bir zamanda kahverengi akinti oldu. Bebekten degil ise bebekte sikinti yoksa endiselenme dedi doktor. Insallah senin bebisinde sagliklidir bir sikinti olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…