2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim kasma tabi bir sıkıntı olsa doktorun uyarırdı kaybın içinde cok üzüldüm inşallah hepimiz sağ salim kucaklarimiza alırız bebeklerimizi
Çok teşekkür ederim . İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz 16. Haftada kaybetmiştim bebeğimi şimdi 17. Haftaya gelmek bile ferahlık verdi .

Hayatımda senin kadar çirkef birini görmedim. Size burada yer yok dediğin grubu biz adam ettik. Çoook sessiz bir gruptu, adı vardı, içi boştu. Kimse yorum yapmıyordu. Git oku bakalım ilk yorumları. Biz şenlendirdik grubu hep. O yüzden whatsapptan sonra yorumlar az gelmiş, yokluğumuz hemen hissedilmiştir. 5 değil 1 yorum yazdıysak grup sessizleşti gibi gelmiştir. Birçok kişi yorum bile yapmıyor burada. Beğene basıp uzaktan seyrediyor. Asıl senin gibi fesatlara yer olmamalı burada. Hemcinsine düşman, kıskanç kadın. 2 haftada nasıl tanıdılar demişsin. Neredeyse 3 aydır yazışıyoruz burada. Daha da iyi tanışalım istedik. Sana ne? Whatsapp yasakmış. Şahsen ben bunu bilmiyordum, hesabım kapanınca öğrendim. Madem kurallara aykırı, cezasını da verdiler zaten. Ama pişman mıyım? Asla. Herkesin kendi iradesi, kendi kararı. Kaldı ki kendi adıma konuşacak olursam her iki tarafta da yorum yapmaya devam ettim. 2012 den beri üyeydim. Gerek ilk çocuğum doğduğunda, gerek düşük yaptığımda, gerekse tedaviyle hamile kaldığımda burada bir sürü insanla dertleştim, onlarla bildiğimi paylaştım, moral oldum. Sen kimsin ki arkamızdan atıp tutuyorsun? Önce haddini bil. Niyetin grubun başına geçmekse geç hadi. Tepe tepe kullan bu hakkı. Pabuç kadar dilinle her yere yetersin zaten. Ohhh, içimde kalmasın. Git şimdi 3 yaşında kreş bebesi gibi admini etiketle şikayet et. Senin en iyi yapacağın iş odur. Bu hesabı da ikinci kez şutlanmak için açtım. Hadi eyvallah. Bu arada kim miyim? C cemre_naz Kadınlar Kulübü defterim asıl şimdi kapandı.

Neler oldu grupta ya hu. Biraz okudum ama tam anlamis degilim:) Hamilesiniz kirmayin birbirinizi.

Arkadaslar geziye geldim istanbula akşama doğru kanamam başladı . Doktorlar progestan iğne vurdular azaldı ama hala geliyor . Dua edin bana . Kimim kimsem yok şu koca istanbulda da

Arkadaslar geziye geldim istanbula akşama doğru kanamam başladı . Doktorlar progestan iğne vurdular azaldı ama hala geliyor . Dua edin bana . Kimim kimsem yok şu koca istanbulda da
Allah korusun seni de bebisini de canm. Yardimcin olsun insallah. Daha once de oluyor muydu kanaman yorgunluktan mi oldu ki?

Daha önce kahverengi geliyordu ama şimdi kanama oldu . İki doktor inceledi bebeğin yeri flan iyi dedi eşinin yeri de iyiymiş . Yatıyorum suan inşallah korktuğum uz olmaz

Eyvallah demiştim ama, bir şey daha kalmış içimde yazmasam olmaz. Yukarıda yazdıkların da yalan. Bunu sen de biliyorsun. Senin psikolojileri bozulmuş dediğin kişiler biz değiliz. Biz tam tersine aşağıdaki yorumunda hepimiz zorluklardan geçmişiz dediğin kişileriz. Unutmuşsun belli ki ben hatırlatayım. Böyle şeyler yazmayın psikolojik olarak etkileniyoruz diyen arkadaş da şu an kk de aktif ve whatsappta değil. Ayrıca o olay tatlıya bağlanmıştı ve kimse bir daha üstünde durmamıştı. Ama sen kepçe misali ortalık karıştırma meraklısısın belli ki. Dedim ya için fesat. Şimdi arkamızdan sallamaya devam et. Ha bir de whatsappta yazışınca kk yi terk etmişler kafasına nasıl eriştin. Bilmiyorum. Sen sadece 2020 Ocak anneleri sayfasında mı yazıyorsun? Ne işin var başka başlıklarda madem. Dur durduğun yerde. (İşte senin zihniyetin, son iki cümlem kadar saçma.)

Nifty sonucunda amniyosenteze gerek yok niftyde amniyosentez gibi kesin sonuc veren bir test... %99 kesinlikte sonuc veriyor. Sadece daha tehlikesiz kandan bakiliyor o kadar... .... her ikisinde de sonucin kotu cikmasi durumunda gebeligi sonlandirmam devam ederim diyosaniz yaptirmaya gerek yok zaten. Hele oyle bi durumda ambiyosenteze hic gerek yok gebeligi riske atmis oluyorsunuz

Canım doktorum sadece nifty test sonucunda işlem yapılmadığını sonuç olumsuzsa amniyosentez yapıldığını ve sürecin devam ettiğini söyledi o zaman neden boşuna nifty yaptırayım ki dedim bende.. amniyosentez doğru kişilerce yapıldığında sıkıntı olmuyor zaten. Ben şu an devlette yaptırdığım 2li sonucunu bekliyorum. Ona göre amniyosentezi gündeme alacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…