2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet diğeri ikisi baya geç doğmuş maşallah ama buda aynı mı gelir bilemem yine aralıkta hazırlayayım dersen ilk bilemedin ikinci haftasında hazırla derim ben

Ben bugün e bebekten bir çok şey aldım fiyatı uygun ve pamuktu fermuarlı kundak 19.99 du mesela emzirme sütyeni 20 tl di ve eve gelip denedim cok rahat ve kullanışlı sanırım hastane cıkısları ve 0 3 ay tulumları abarttım 9tane toplam tulum ve cıkısımız oldu. En komiği de eşim cocuga kilot almıcaz mı dedi doğru her lavabodan sonra değiştiririz dedim bu arada migrosda molfix yenidoğan 100 adet 50 tl ye düşmüş

yok yok iyi almışsın benımde 4 tane 0 3 tulum 2 yeni doğan takım 6 tane 0 3 takım 2 adet 10 lu hastane 1 adet 5 li hastane cıkışım var

Geçen gece mide ağrısı istifrar ishal sebebiyle rahatsızlık yaşadığım için bugün sağlık ocağına gidip tahlil vereyim en azından demiştim idrar tahlilimde doktor +/- cıkmış biraz protein kaçağı görünüyor gibi 3 4 gün sonra gel tekrar bakalım dedi yanındaki değerde 15 mg/d çok moralim bozuldu

evet diğeri ikisi baya geç doğmuş maşallah ama buda aynı mı gelir bilemem yine aralıkta hazırlayayım dersen ilk bilemedin ikinci haftasında hazırla derim ben
Evet bayagi gec dogdular :) aralik da baslarim sadece kiyafet zaten birde yikama küveti yok bakalim :)

Fermuarli kundak ve tulumlarin resmini atar misin canim :) acaba her yerde ayni indirim oluyor mu :)

Hanımlarrr
Dikkat çekmesi açısından bol kalpli çiçekli yaptım bugün tesadüfen enabız sisteminde tahlil sonuclarıma bakarken acaba görüntülerim kısmında var mı birşey ben emar röntgen vs çekilmedim çok uzun uzun zamandır acaba eskilerde görünürmü vs diye bir baktım ki ben ayrıntılı ultrasonu bolu araştırma hast.çektirmiştim bebeğimin her baktığı görüntüsü meğer kayıt altına alınmış bana hastaneden cıkarken sadece raporunu vermişlerdi ve ben bu sabah onun parmaklarını burnunu ayağını falan gördüm 3 4 boyutlu değil ama yine de çok mutlu oluyor insan sizlerden de araştırma veya devlet hastanelerinde ayrıntılı yaptıran varsa bir enabız sisteminizi kontrol edin derim

Günaydın kızlar,
maaşallah iyi gidiyoruz. Tansiyonum vs sabit.. Sadece bu iğne başlarda yapması kolaydı ama şimdi 15 tane fln yaptım yaklaşık sanki batmıyor gibi oluyor acaba sertleşti mi iğne yaptıkça diyorum. Morluk da pek yok gibi ama sorun ne çözemedim. Birde bana clexan yazıyorlar ama eczane yok piyasada diyor bulabilen var mı oksapar veriyorlar hep... clexan daha güzel uygulanıyormuş duyduğuma göre. Fikriniz var mı kızlar?

Kızlar ben de geçen akşam US Polo'nın sitesinden hastane çıkışı aldım 140'a düşmüştü ama baktım şimdi indirimi bitmiş sanırım, keşke yazsaymışım buraya
Hastane çıkışı fiyatları falan ne olmuş öyle ya 5 senede fiyatlar çok artmış:)
5 sene önce kızım için pahalı dediğim şeyleri şimdi ucuzmuş diye alıyorum

Protein kacagi kontrol altinda tutulabiliyor. Sen boluda miydin ?

Hepsini kullandim cleksan oksapar enox hepsi ayni... hepsinin ignesi ayni sekilde yapilmis durumda. Ben 1 yildir kullaniyorum igneleri bol bol sorabilirsin yani cleksanin molekul duzeyi daha iyi daha iyi cozuluyor falan diyolar sadece ama hepsi ile morardim yani. Karnim gerginlestigi icin yapmak zor oluyor gercekten esime yaptiriyorum bu ara o yaptigindan beri ne topak ne morluk oldu ama tabi o profesyonel.

Merhaba şuan ne durumdasınız benim dün perinatoloji randevum vardı 3 yerde bulgu var aslında bunlar anomali değil ama risk taşıyorsunuz dedi down sendromu için dedi amniosentez önerdi yada nifty yaptır dedi benim kafam allak bullak çok karisiğim sizin durumunuz nasıl

Selam kızlar kontrolümüz vardı bugün keyfi yerinde minnoşumun 940 gr olmuş karnım son 10 günde epey büyüdü sanki eskisi kadar rahat nefes alamıyorum.
Bende bu ay 1 kilo almışım +3 ile devam ediyoruz şimdilik gayet iyi
Kıyafet yıkama ütülemede nedense çok gözümde büyüyo gerçi her iş öyle hiç bi şey yapmak istemiyorum tembelleştim evinde boya badana yapan arkadaşlar tebrik ederim sizi
Bende 30.haftada yıkar ütüler 32.hafta civarı çantamı hazırlarım.

Merhaba benim 2li taramamda risk çıkmamıştı ama 3lü taramamda risk çıkmıştı.Eşimle oturup konuştuk bir sıkıntı olsa da aldırmayı düşünmedik bu sebeple amniyosentez testi yaptırmadım.Hem devlette hem özelde ayrıntılı ultrasona baktırdım ayrıntılı ultrasonda herhangi bir anormallik bulgusu bulunmadı.Sonuç olarak o yapılan testler kesin tanı değil sadece risk faktörünü gösteriyor.Doktorların bana söylediği testleri normal çıkıp down sendromlu bebek dünyaya gelebiliyor veya testleri riskli çıkıp sorunsuz bebek de dünyaya gelebiliyor hiçbir doktor hiçbir bebeğe 100de yüz sağlıklı diyemez dediler.O yüzden bana da yüzde 90 sağlıklı dediler.Benim içim rahatladı ayrıntılıdan dolayı.Bu sayfada bir arkadaş test yaptırdı onunki de sağlıklı çıktı çok şükür.Karar vermen gereken husus aldırıp aldırmayacağın ona göre sen de test yaptırıp yaptırmayacağına karar verebilirsin.Allah yardımcımız olsun.

Ben devlet hastanesinde de yaptırdım senin yazını okuyunca baktım benimki yüklü görünmüyor göremedim Özelde çektirdiğimin görüntüsü var Allahtan

son 3 ayda aylık 2 kilo kadar artış oluyor diyorlar yanlış hatırlamıyorsam internette görmüştüm ilk üç ay toplamda 1.5-2 kilo 4 5 6 aylarda aylık 1 er kilo son 3 ayda 2 şer kilo toplam 11 12 kilo diye

Ben de öyle okumuştum ama bu ideal olana ulaşabilecek miyim bilmiyorum:/ bu ay 2 kg a yakın almışım ki daha 6. aya girmedim. 23 artı 6 dayım. İnşallah artmaz diyelim

Bu arada bebişler nasıl hanımlar, benim şuan 23+6 da 640 gram ve 29 cm :) siz de boyutlar nasıl? Annelik çok farklı bir şey galiba ultrason görüntüleri bile çok tatlı geliyor :)

23+5 te gitmiştim 620 gramdı boyunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…