- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
evet diğeri ikisi baya geç doğmuş maşallahBende aralikta ancak yapabilirim sanirim . Bebege sadece bir elbise almistim ablalarina alirken daha da birsey almadim. Ablasi daha 1 yasinda oldugu icin battaniyeleri besigi gibi kaba malzemeleri var. Daha bebek dusunmedigim icin kiyafetlerini hep vermistim sadece kiyafet alincak . Bebek arabamizda vardi ama puset yoktu onuda vermistim. Kolaylik olur diye doona nin hem puset hem bebek arabasi vardi ondan aldik 2 tane bebek arabasi tasimamak icinkizlarimin ikiside gec dogdu. Biri 42 haftalik biri 41 :) sizce aralikta hazirlasam kiyafetleri gec mi kalmis olurum. ?
oo erkencisiniz maşallahYıkayıp ütüleyip kaldırdım bir tek kendi pijamalarım yıkanacak Kasım başı gibi çantamı hazırlarım sanırım ne olur ne olmaz
yok yok iyi almışsın benımde 4 tane 0 3 tulum 2 yeni doğan takım 6 tane 0 3 takım 2 adet 10 lu hastane 1 adet 5 li hastane cıkışım varBen bugün e bebekten bir çok şey aldım fiyatı uygun ve pamuktu fermuarlı kundak 19.99 du mesela emzirme sütyeni 20 tl di ve eve gelip denedim cok rahat ve kullanışlı sanırım hastane cıkısları ve 0 3 ay tulumları abarttım9tane toplam tulum ve cıkısımız oldu. En komiği de eşim cocuga kilot almıcaz mı dedi doğru her lavabodan sonra değiştiririz dedim bu arada migrosda molfix yenidoğan 100 adet 50 tl ye düşmüş
Evet aralik basi gibi ancak baslarim , suan pek alisveris yapamiyorum kursa gidiyorum ayni zamanda 2 cocuk bayagi hizli ve yogun geciyor gunler :)Aralik basi yapicaksaniz cok problem olmaz bence zaten sadece kiyafet diyosunuz.
Evet bayagi gec dogdular :) aralik da baslarim sadece kiyafet zaten birde yikama küveti yok bakalim :)evet diğeri ikisi baya geç doğmuş maşallahama buda aynı mı gelir bilemem yine aralıkta hazırlayayım dersen ilk bilemedin ikinci haftasında hazırla derim ben
Fermuarli kundak ve tulumlarin resmini atar misin canim :) acaba her yerde ayni indirim oluyor mu :)Ben bugün e bebekten bir çok şey aldım fiyatı uygun ve pamuktu fermuarlı kundak 19.99 du mesela emzirme sütyeni 20 tl di ve eve gelip denedim cok rahat ve kullanışlı sanırım hastane cıkısları ve 0 3 ay tulumları abarttım9tane toplam tulum ve cıkısımız oldu. En komiği de eşim cocuga kilot almıcaz mı dedi doğru her lavabodan sonra değiştiririz dedim bu arada migrosda molfix yenidoğan 100 adet 50 tl ye düşmüş
Hanımlarrr
Dikkat çekmesi açısından bol kalpli çiçekli yaptım bugün tesadüfen enabız sisteminde tahlil sonuclarıma bakarken acaba görüntülerim kısmında var mı birşey ben emar röntgen vs çekilmedim çok uzun uzun zamandır acaba eskilerde görünürmü vs diye bir baktım ki ben ayrıntılı ultrasonu bolu araştırma hast.çektirmiştim bebeğimin her baktığı görüntüsü meğer kayıt altına alınmış bana hastaneden cıkarken sadece raporunu vermişlerdi ve ben bu sabah onun parmaklarını burnunu ayağını falan gördüm3 4 boyutlu değil ama yine de çok mutlu oluyor insan sizlerden de araştırma veya devlet hastanelerinde ayrıntılı yaptıran varsa bir enabız sisteminizi kontrol edin derim
Günaydın kızlar,
maaşallah iyi gidiyoruz. Tansiyonum vs sabit.. Sadece bu iğne başlarda yapması kolaydı ama şimdi 15 tane fln yaptım yaklaşık sanki batmıyor gibi oluyor acaba sertleşti mi iğne yaptıkça diyorum. Morluk da pek yok gibi ama sorun ne çözemedim. Birde bana clexan yazıyorlar ama eczane yok piyasada diyor bulabilen var mı oksapar veriyorlar hep... clexan daha güzel uygulanıyormuş duyduğuma göre. Fikriniz var mı kızlar?
Merhaba şuan ne durumdasınız benim dün perinatoloji randevum vardı 3 yerde bulgu var aslında bunlar anomali değil ama risk taşıyorsunuz dedi down sendromu için dedi amniosentez önerdi yada nifty yaptır dedi benim kafam allak bullak çok karisiğim sizin durumunuz nasılEvet ama acaba amniyosentez testi yaptırsam mı içim rahat eder diyorum.Aldırmayı düşünmüyorum ama eğer gerçekten öyleyse onun bakımına eğitimine yetebilir miyim bilmiyorum kafam çok karışık yarın devlet doktoruna gideceğim büyük ihtimal o da test önerecek ve yarına kadar karar vermem gerekiyor.Çok zor bir durumdayım karar vermek çok zor her ihtimali düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum
yok ben ayrıntılıyı bolu da cektirdimProtein kacagi kontrol altinda tutulabiliyor. Sen boluda miydin ?
Merhaba benim 2li taramamda risk çıkmamıştı ama 3lü taramamda risk çıkmıştı.Eşimle oturup konuştuk bir sıkıntı olsa da aldırmayı düşünmedik bu sebeple amniyosentez testi yaptırmadım.Hem devlette hem özelde ayrıntılı ultrasona baktırdım ayrıntılı ultrasonda herhangi bir anormallik bulgusu bulunmadı.Sonuç olarak o yapılan testler kesin tanı değil sadece risk faktörünü gösteriyor.Doktorların bana söylediği testleri normal çıkıp down sendromlu bebek dünyaya gelebiliyor veya testleri riskli çıkıp sorunsuz bebek de dünyaya gelebiliyor hiçbir doktor hiçbir bebeğe 100de yüz sağlıklı diyemez dediler.O yüzden bana da yüzde 90 sağlıklı dediler.Benim içim rahatladı ayrıntılıdan dolayı.Bu sayfada bir arkadaş test yaptırdı onunki de sağlıklı çıktı çok şükür.Karar vermen gereken husus aldırıp aldırmayacağın ona göre sen de test yaptırıp yaptırmayacağına karar verebilirsin.Allah yardımcımız olsun.Merhaba şuan ne durumdasınız benim dün perinatoloji randevum vardı 3 yerde bulgu var aslında bunlar anomali değil ama risk taşıyorsunuz dedi down sendromu için dedi amniosentez önerdi yada nifty yaptır dedi benim kafam allak bullak çok karisiğim sizin durumunuz nasıl
Ben devlet hastanesinde de yaptırdım senin yazını okuyunca baktım benimki yüklü görünmüyor göremedimHanımlarrr
Dikkat çekmesi açısından bol kalpli çiçekli yaptım bugün tesadüfen enabız sisteminde tahlil sonuclarıma bakarken acaba görüntülerim kısmında var mı birşey ben emar röntgen vs çekilmedim çok uzun uzun zamandır acaba eskilerde görünürmü vs diye bir baktım ki ben ayrıntılı ultrasonu bolu araştırma hast.çektirmiştim bebeğimin her baktığı görüntüsü meğer kayıt altına alınmış bana hastaneden cıkarken sadece raporunu vermişlerdi ve ben bu sabah onun parmaklarını burnunu ayağını falan gördüm3 4 boyutlu değil ama yine de çok mutlu oluyor insan sizlerden de araştırma veya devlet hastanelerinde ayrıntılı yaptıran varsa bir enabız sisteminizi kontrol edin derim
son 3 ayda aylık 2 kilo kadar artış oluyor diyorlar yanlış hatırlamıyorsam internette görmüştüm ilk üç ay toplamda 1.5-2 kilo 4 5 6 aylarda aylık 1 er kilo son 3 ayda 2 şer kilo toplam 11 12 kilo diye
23+5 te gitmiştim 620 gramdı boyunu bilmiyorumBen de öyle okumuştum ama bu ideal olana ulaşabilecek miyim bilmiyorum:/ bu ay 2 kg a yakın almışım ki daha 6. aya girmedim. 23 artı 6 dayım. İnşallah artmaz diyelim
Bu arada bebişler nasıl hanımlar, benim şuan 23+6 da 640 gram ve 29 cm :) siz de boyutlar nasıl? Annelik çok farklı bir şey galiba ultrason görüntüleri bile çok tatlı geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?