Üçünün arasında Ada'yı seçerdim. Bence Alisa güzel değil, naçizane fikrim. Fikir istediğiniz için söylüyorum yksa haddim değil :)merhaba arkadaşlar hepinize ve bebeğinize sağlık diliyorum,,şuan aklıma sadece isim konusu takıldı kızımda hiç zorlanmamıstım Arya koyacaktım ve oldu.. şimdi size de soruyorum Alisa ismini düşünüyorum aryanın yanına başta asya düşündük ama sevemedim bı o ismi sizce Ada mı Defne mi Alisa mı:))
Kızım olsaydı defne düşündüğümüz isimler arasındaydı..ada da güzel.arya ve ada uyumlu.alisa nın anlamı nedir bilmiyorum ama diğer tercihleriniz daha güzel geldi banamerhaba arkadaşlar hepinize ve bebeğinize sağlık diliyorum,,şuan aklıma sadece isim konusu takıldı kızımda hiç zorlanmamıstım Arya koyacaktım ve oldu.. şimdi size de soruyorum Alisa ismini düşünüyorum aryanın yanına başta asya düşündük ama sevemedim bı o ismi sizce Ada mı Defne mi Alisa mı:))
Defne ismi cok guzel ancak uyumlu olsun derseniz Ada derim Alisa yı ben tercih etmezdmmerhaba arkadaşlar hepinize ve bebeğinize sağlık diliyorum,,şuan aklıma sadece isim konusu takıldı kızımda hiç zorlanmamıstım Arya koyacaktım ve oldu.. şimdi size de soruyorum Alisa ismini düşünüyorum aryanın yanına başta asya düşündük ama sevemedim bı o ismi sizce Ada mı Defne mi Alisa mı:))
Üçünün arasında Ada'yı seçerdim. Bence Alisa güzel değil, naçizane fikrim. Fikir istediğiniz için söylüyorum yksa haddim değil :)
Kızım olsaydı defne düşündüğümüz isimler arasındaydı..ada da güzel.arya ve ada uyumlu.alisa nın anlamı nedir bilmiyorum ama diğer tercihleriniz daha güzel geldi bana ☺
Erkek anneleri siz neler düşünüyosunuz bizim bebişte isimsiz kaldı
teşekkür ederim kimse alisa yı beğenmemiş=) eşime de beğendiremedim evet Defne çok güzel Ada da çok uyumlu ama sanki herkes de ada ismi var gibi:) neyse artık bakalım biraz daha:)Defne ismi cok guzel ancak uyumlu olsun derseniz Ada derim Alisa yı ben tercih etmezdm
benimki Mert olacak inşallahKızım olsaydı defne düşündüğümüz isimler arasındaydı..ada da güzel.arya ve ada uyumlu.alisa nın anlamı nedir bilmiyorum ama diğer tercihleriniz daha güzel geldi bana ☺
Erkek anneleri siz neler düşünüyosunuz bizim bebişte isimsiz kaldı
oyy çok tatlı gözümün önünde canlandı her biri minik minikMerhaba kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı 26+1 deyiz 1kg olmus bebişimiz çok şükür bugünlerimize
Bu arada ben Kıyafetleri renkleri yakın olanları posta posta ayırdım bugün ilk postasını attım çok zevkli resmen makinanın başını bekledim yikansin sereyim diye
Ve sererken çok keyif aldım minnak minnak hepsi de
Erken başladım yıkama işine ama 2 haftasını alıyormuş arkadaşım erken başlamamı tavsiye etti bide 30dan sonra ağırlaştım keşke daha önce yapsaydım zor geliyor şimdi yapması diyince baslayiverdim bugün yıkamaya ufak ufak yıkayıp ütülemek daha iyi olur bencede üstlerini temiz örtülerle örtersem doğuma kadar korumuş olurum dolabın içinde herkese sağlıklı hamilelikler dilerim
Amin inşallah canım sizinkileride inşallahoyy çok tatlı gözümün önünde canlandı her biri minik minikrabbim içinde görmeyi de nasip etsin kaç derecede nasıl yıkadın ne kullandın bilgilendirir misin
benım makınemde bebek programı yok herhangi bir 30 derecede kısa yıkamada olur mu kiAmin inşallah canım sizinkileride inşallah
Ben bebek programında 30 derecede yıkadım dalan roxy bitkisel sabun tozu kullandim uni baby sıvı deterjan aldım bi postada onla yıkamayı düşünüyorum hangisinden memnun kalırım bilmiyorum ama şuan evin içi bildiğin saf sabun kokuyor kıyafetlerde baya canlı duruyor yumuşatıcı kullanılması tavsiye edilmiyor yeni doğan kıyafetlerde o yüzden kullanıcam gerek yok zaten mis gibi sabun kokusu daha güzel geldi
Olur canım ama biraz uzun programlı yaparsin detarjan kalıntısı olmasın diye yada ilave durulama da yapabilirsin şimdi uni baby sıvı ile yikama baslattim bakalım bu sefer kundak ve penye battaniye leride attım kokusuz olucak hiç koku yok uni baby debenım makınemde bebek programı yok herhangi bir 30 derecede kısa yıkamada olur mu ki
ilave durulama düşünüyorum aynen bende baby me aldım ebebekten oda cok hafif kokulu bende ağır koksun istemediğimden tercih ettimOlur canım ama biraz uzun programlı yaparsin detarjan kalıntısı olmasın diye yada ilave durulama da yapabilirsin şimdi uni baby sıvı ile yikama baslattim bakalım bu sefer kundak ve penye battaniye leride attım kokusuz olucak hiç koku yok uni baby de
Merhaba yardimci olurmusnz ben 20 haftalim gebeyim gebeligimi ogremdigimden beri duosvit kullaniyorum saclarim cok dikuluyor ben gebelijten sandim ama.iki gundr vitamin almıyorum tesadufe bakim sacimda dökülmüyor sizde sac dokulmesi yaptimi yada baska bi yan etkiSağlık ocaklarında ücretsiz verilen Decavit kullanıyorum bir de doktorun önerdiği Duosvit kullanıyorum fiyatı 70 lira.
kaç haftalıktın maşallah sağlıkla gelsinBizimde doktor.kontrolmz vardi sukur seker yuklememz normal.cikti 105 cikti bebiste iyi guluyodi resmen 35 cm 1150 kilo olmus tombik olcqk herhalde
Amin insallahkaç haftalıktın maşallah sağlıkla gelsin
Yok bende yapmadı.Merhaba yardimci olurmusnz ben 20 haftalim gebeyim gebeligimi ogremdigimden beri duosvit kullaniyorum saclarim cok dikuluyor ben gebelijten sandim ama.iki gundr vitamin almıyorum tesadufe bakim sacimda dökülmüyor sizde sac dokulmesi yaptimi yada baska bi yan etki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?