2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar hepinize ve bebeğinize sağlık diliyorum,,şuan aklıma sadece isim konusu takıldı kızımda hiç zorlanmamıstım Arya koyacaktım ve oldu.. şimdi size de soruyorum Alisa ismini düşünüyorum aryanın yanına başta asya düşündük ama sevemedim bı o ismi sizce Ada mı Defne mi Alisa mı:))

Üçünün arasında Ada'yı seçerdim. Bence Alisa güzel değil, naçizane fikrim. Fikir istediğiniz için söylüyorum yksa haddim değil :)

Kızım olsaydı defne düşündüğümüz isimler arasındaydı..ada da güzel.arya ve ada uyumlu.alisa nın anlamı nedir bilmiyorum ama diğer tercihleriniz daha güzel geldi bana

Erkek anneleri siz neler düşünüyosunuz bizim bebişte isimsiz kaldı

Defne ismi cok guzel ancak uyumlu olsun derseniz Ada derim Alisa yı ben tercih etmezdm

Üçünün arasında Ada'yı seçerdim. Bence Alisa güzel değil, naçizane fikrim. Fikir istediğiniz için söylüyorum yksa haddim değil :)
Defne ismi cok guzel ancak uyumlu olsun derseniz Ada derim Alisa yı ben tercih etmezdm
teşekkür ederim kimse alisa yı beğenmemiş=) eşime de beğendiremedim evet Defne çok güzel Ada da çok uyumlu ama sanki herkes de ada ismi var gibi:) neyse artık bakalım biraz daha:)

benimki Mert olacak inşallah

Merhaba kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı 26+1 deyiz 1kg olmus bebişimiz çok şükür bugünlerimize
Bu arada ben Kıyafetleri renkleri yakın olanları posta posta ayırdım bugün ilk postasını attım çok zevkli resmen makinanın başını bekledim yikansin sereyim diye
Ve sererken çok keyif aldım minnak minnak hepsi de
Erken başladım yıkama işine ama 2 haftasını alıyormuş arkadaşım erken başlamamı tavsiye etti bide 30dan sonra ağırlaştım keşke daha önce yapsaydım zor geliyor şimdi yapması diyince baslayiverdim bugün yıkamaya ufak ufak yıkayıp ütülemek daha iyi olur bencede üstlerini temiz örtülerle örtersem doğuma kadar korumuş olurum dolabın içinde herkese sağlıklı hamilelikler dilerim

oyy çok tatlı gözümün önünde canlandı her biri minik minik rabbim içinde görmeyi de nasip etsin kaç derecede nasıl yıkadın ne kullandın bilgilendirir misin

oyy çok tatlı gözümün önünde canlandı her biri minik minik rabbim içinde görmeyi de nasip etsin kaç derecede nasıl yıkadın ne kullandın bilgilendirir misin
Amin inşallah canım sizinkileride inşallah
Ben bebek programında 30 derecede yıkadım dalan roxy bitkisel sabun tozu kullandim uni baby sıvı deterjan aldım bi postada onla yıkamayı düşünüyorum hangisinden memnun kalırım bilmiyorum ama şuan evin içi bildiğin saf sabun kokuyor kıyafetlerde baya canlı duruyor yumuşatıcı kullanılması tavsiye edilmiyor yeni doğan kıyafetlerde o yüzden kullanıcam gerek yok zaten mis gibi sabun kokusu daha güzel geldi

benım makınemde bebek programı yok herhangi bir 30 derecede kısa yıkamada olur mu ki

benım makınemde bebek programı yok herhangi bir 30 derecede kısa yıkamada olur mu ki
Olur canım ama biraz uzun programlı yaparsin detarjan kalıntısı olmasın diye yada ilave durulama da yapabilirsin şimdi uni baby sıvı ile yikama baslattim bakalım bu sefer kundak ve penye battaniye leride attım kokusuz olucak hiç koku yok uni baby de

ilave durulama düşünüyorum aynen bende baby me aldım ebebekten oda cok hafif kokulu bende ağır koksun istemediğimden tercih ettim

Sağlık ocaklarında ücretsiz verilen Decavit kullanıyorum bir de doktorun önerdiği Duosvit kullanıyorum fiyatı 70 lira.
Merhaba yardimci olurmusnz ben 20 haftalim gebeyim gebeligimi ogremdigimden beri duosvit kullaniyorum saclarim cok dikuluyor ben gebelijten sandim ama.iki gundr vitamin almıyorum tesadufe bakim sacimda dökülmüyor sizde sac dokulmesi yaptimi yada baska bi yan etki

Bizimde doktor.kontrolmz vardi sukur seker yuklememz normal.cikti 105 cikti bebiste iyi guluyodi resmen 35 cm 1150 kilo olmus tombik olcqk herhalde

Yok bende yapmadı.

Kızlar şeker yükleme sonucum çıkmış benim maalesef şeker yüksek 264 1 saat sonra 204 2 saat sonra açıkta 113 çıkmış acil müdahale gerekiyor dedi doktorum insulin ve diyet başlayacakmış yarın gel dedi bebeğimi bu durum nasıl etkiler bilgisi olan yazabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…