Kiz olsa melisa koyacaktik abimiz istemisti.
Baba ve abi aras diyor ama oglumla ismi cok yakin oldugumdan ben istemiyorum.
Ben ali ve milan olabilir diyorum.milan ismine olmaz diyorlar. Ali de aile var diye pek sicak bakmiyorlar.
Ben bide umay istemistim ama kadin tanrica diye olmaz diyorum.ama belli olmaz koyabilirimde
Kiz olsa melisa koyacaktik abimiz istemisti.
Baba ve abi aras diyor ama oglumla ismi cok yakin oldugumdan ben istemiyorum.
Ben ali ve milan olabilir diyorum.milan ismine olmaz diyorlar. Ali de aile var diye pek sicak bakmiyorlar.
Ben bide umay istemistim ama kadin tanrica diye olmaz diyorum.ama belli olmaz koyabilirimde
Umay erkekte olmaz bence.erkek tanrilardan bak.. milan bi arkadasim koydu cok hos bence. Abinin adi ne ? Demir ve toprak isminide seviyorum bu arada. Pamir koydu arkadas.gecenlerde baska biride yaman koydu
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? İki gün önce kasıklarım çok ağrımaya başladı ve idrara çıkmaktan sinirlerim bozuldu. Bebeğimin hareketleri de azaldı gibi gelince gittim doktora doktor bebekte bir sorun yok dedi. İdrar kan vericem sabahtan doktor enfeksiyon belirtisi dedi ama gripte yaygınmış gebeler arasında dikkat edin
Bebek ters duruyor dedi doktor kafası midemde ben de ara ara sertlik hissediyorum orada sizde bebeklerin pozisyonu nasıl kafasının aşağı inmesi için daha erken değil mi
Bir önemli duyuru yapmak istiyorum hanımlar dikkat dikkat!!!!!!
Sosyal güvencesi olmayan hamileler devlet hastanelerinde hiçbir ücret ödemeden tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Sadece fişi aldığınız vezneye analık hakkından faydalanmak istiyorum diyorsunuz. Doğumdan sonraki 8 haftaya kadar devlet karşılıyor tüm tetkikleri muayeneleri. Ben de yeni öğrendim bunu bilmeyen bir çok anne adayı var ve bu yüzden kontrole bile gidemiyorlar. Aklınızda bulunsun.
Bir önemli duyuru yapmak istiyorum hanımlar dikkat dikkat!!!!!!
Sosyal güvencesi olmayan hamileler devlet hastanelerinde hiçbir ücret ödemeden tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Sadece fişi aldığınız vezneye analık hakkından faydalanmak istiyorum diyorsunuz. Doğumdan sonraki 8 haftaya kadar devlet karşılıyor tüm tetkikleri muayeneleri. Ben de yeni öğrendim bunu bilmeyen bir çok anne adayı var ve bu yüzden kontrole bile gidemiyorlar. Aklınızda bulunsun.
Canım bu sadece kadın doğum için mi geçerli yoksa başka dallarda da geçiyormu .bende sigorta olmadığı için dahiliyeye her gittiğimde 7 lira ödüyorum. Gerçi az bir para ama toplayınca baya ediyor çocuğumun bir eşyasını alırım onun yerine yani
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? İki gün önce kasıklarım çok ağrımaya başladı ve idrara çıkmaktan sinirlerim bozuldu. Bebeğimin hareketleri de azaldı gibi gelince gittim doktora doktor bebekte bir sorun yok dedi. İdrar kan vericem sabahtan doktor enfeksiyon belirtisi dedi ama gripte yaygınmış gebeler arasında dikkat edin
4 aya kadar hep idrar yolu enfeksiyonu cıktı canım aynı zamanda vajınal enfeksiyondan fitilde kullanmıştım bende bugün gideceğim doktora inşallah tekrar etmemiştir bende pek belirti vermiyor akıntı dışında oda hep var zaten
Umay erkekte olmaz bence.erkek tanrilardan bak.. milan bi arkadasim koydu cok hos bence. Abinin adi ne ? Demir ve toprak isminide seviyorum bu arada. Pamir koydu arkadas.gecenlerde baska biride yaman koydu
Bebek ters duruyor dedi doktor kafası midemde ben de ara ara sertlik hissediyorum orada sizde bebeklerin pozisyonu nasıl kafasının aşağı inmesi için daha erken değil mi
Hanımlar günaydın bende hastaneye geldim rutin kan idrar ve açlık şekeri için kanımı verdim şekerli su içtim 1 saatlik kanıda verdim ikinci için bekliyorum inşallah güzel çıkar ve idrarımda protein çıkmaz umarım sağlık ocağında yapılanı gösterdim bir kere protein olması bile yüksek tansıyon ihtimali dedi bakalım hayırlısı bebeğimde 813 gr olmuş ve doktor baş geliş dedi benımkı erken döndü galiba hoş daha çok döner
Enfeksiyon olmaya da bilir , hamilelik ilerledikçe aşağıya baskı olduğu için daha fazla idrara çıkma isteği oluyor bende öyle oldu geceleri özellikle çok sinir oluyorum. Bebeğin doğum zamanına kadar döne de bilir dönmeye de bilir.Eğer dönmezse sezeryan yapıyorlar benim bir tanıdığım salı günü doğum yaptı onunki dönmedi normal zamanından 12 gün önce sezeryan oldu.Bu arada bebek hareketinde de yavaşlamalar olabiliyor ben de dün doktora sordum o da çok uzun süre hiç hissetmezsen gel yatış yapalım biz izleyelim dedi.
Ben de az önce geldim sağlık ocağından sonuçları alamadım yarına anca çıkacağını söyledi doktorum
Açlık şekerime bakılmadı o glikozlu sudan içtim ellilik o kadar bir saatin sonunda kan verdim
Sonra idrar tahlili de yaptı çubuk batırıyorlar ya ondan glikoz var dendi
İdrarında glikoz çıkan oldu mu aranızda hiç bu kesin şeker var demek mi
Ben de az önce geldim sağlık ocağından sonuçları alamadım yarına anca çıkacağını söyledi doktorum
Açlık şekerime bakılmadı o glikozlu sudan içtim ellilik o kadar bir saatin sonunda kan verdim
Ya sen yine ben dedim diye sormamazlik yapma sakin benim idrarda glukoz bakildi ama negatif cikti ama.o sayfaya kimse bakmadi var mi yok mu diye o ayri
Ya sen yine ben dedim diye sormamazlik yapma sakin benim idrarda glukoz bakildi ama negatif cikti ama.o sayfaya kimse bakmadi var mi yok mu diye o ayri
Seker cikarsada diyet yaparsin sonra ayyy dogumdan sonra nasil boyle zayif kaldin diyenlere bunye meselesi yiyorum yiyorjm kilo almiyorum dersin ) bosveeer
Benim 5.5 kilo olmus aldigim ya. Bundan sonrasi icin korkuyorum sanki biraz