Seker cikarsada diyet yaparsin sonra ayyy dogumdan sonra nasil boyle zayif kaldin diyenlere bunye meselesi yiyorum yiyorjm kilo almiyorum dersin ) bosveeer
Benim 5.5 kilo olmus aldigim ya. Bundan sonrasi icin korkuyorum sanki biraz
Vallahi ben çok şişman hamile kaldığım için ekstra dikkat ettim ve buna rağmen artık bebek büyüyor sanırım ondan artı beş falan görüyorum iki hafta öncesine kadar falan iki kilo idi umuyorum bu hızda devam etmez kilo alışım felaket bir hale gelirim çünkü
Dün bende doktora gittim bende de çok şükür bir şey çıkmadı.. Bebek biraz ufak geriden gelior dr sorun edecek kadar değil dedi. Tansiyon takibine devam. Evde protein ölçümü için strip aldım aklınızda olsun kızlar. 100 tane 26 tl internette.
Dün bende doktora gittim bende de çok şükür bir şey çıkmadı.. Bebek biraz ufak geriden gelior dr sorun edecek kadar değil dedi. Tansiyon takibine devam. Evde protein ölçümü için strip aldım aklınızda olsun kızlar. 100 tane 26 tl internette.
benımde öyle ama her gittiğimde farklı çıkıyor bazen bir değeri 1 gün geride bir değeri 2 gün ileride biri tam gününde. başka bir kontrolde hepsi tam gününde çıkıyor o yuzden takılmıyorum ben pek aynı gün iki farklı doktor baktığında bile farklı cıkmıştı aynı hastanede bugünde mesela kiminde 3 kiminde 4 gün fark çıktı
Merhaba arkadaşlar ben de idrar yolu enfeksiyonu ve kum dökme problemi var. Bir süre antibiyotik kullandım. Doktor antibiyotigi kesti çok su iç dedi. Ben de çok su içiyorum 3, 3.5 litre kadar. Bu yüzden çok idrara cikiyorum ancak idrara çıktıktan sonra kurulanmama rağmen bir iki damla geliyor. Su mu siziyor ki dedim Doktora soyledim suyun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi idrardir ya da alıntıdır dedi. Sizde de böyle bir durum var mı
Merhaba arkadaşlar ben de idrar yolu enfeksiyonu ve kum dökme problemi var. Bir süre antibiyotik kullandım. Doktor antibiyotigi kesti çok su iç dedi. Ben de çok su içiyorum 3, 3.5 litre kadar. Bu yüzden çok idrara cikiyorum ancak idrara çıktıktan sonra kurulanmama rağmen bir iki damla geliyor. Su mu siziyor ki dedim Doktora soyledim suyun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi idrardir ya da alıntıdır dedi. Sizde de böyle bir durum var mı
Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı şeker için 10 gündür diyetteyim çok şükür. Diyetle kontrol altına aldım yoksa ınsulin baslicaktim bugün diyete devam hamilelik boyunca diyet yapicam benim kilo alimim durdu ama bebiş 2-3 hafta önden gidiyormuş onunda kilo alımını düzeltirim inşallah sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımiza
İlk doğumum olacak, rahim ince ve yırtılma ihtimali var bu yüzden erken doğacak. Aralık annesi olursam çok mutlu olacağım. Kasım’da da gelebilir, Allah korusun. Şu an ultrasonda Plasentanın bana yapıştığı görülüyor. O bölgeyi kesip alacaklarmış büyük ihtimalle. Rahim alınabilirmiş. Tabi yine de açmayan bilemeyiz dediler. Allah’a bıraktım, hayırla sağlıkla doğsun bebişim, inş rahim alınmaz, ben de sağlıklı olurum.
Insallh canım kötü düşünme benimde ilk doğumda yapıştı plasenta kesip parca parca çıkardılar çok kanamalı ve ağrılı geçti doğum ve doğum sonrası ama allahtan rahim ve yumurtalıkta bisey olmadı
Kızlar bende kontrolden geliyorum şimdi bebek 1300g ve 39cm dedi dr biraz ilerdeymiş sanırım düşük tehlikem var heyet raporu verdi yatıyorum sürekli.. Ama bu sefer dr bebeğin beyninde ödem var dedi 10mm den biraz fazlaymiş takip edicez anne karnında yapicak bisey yok dedi şimdilik.. doktora her gidip geldiğimde moralim bozuluyor her seferinde bi sıkıntı çıkıyor
Kızlar bende kontrolden geliyorum şimdi bebek 1300g ve 39cm dedi dr biraz ilerdeymiş sanırım düşük tehlikem var heyet raporu verdi yatıyorum sürekli.. Ama bu sefer dr bebeğin beyninde ödem var dedi 10mm den biraz fazlaymiş takip edicez anne karnında yapicak bisey yok dedi şimdilik.. doktora her gidip geldiğimde moralim bozuluyor her seferinde bi sıkıntı çıkıyor
Canım çok yorulduysan idrar sızıyor farkına bile varmadan benim öyle olmuştu suyum geldi sanmıştım uzanıyordum bi kalktım ki iç çamaşırım ıslak olmuş ama idrarmıs meğer
Valla hiç beslemiyoruz bu ikinci bebeyi..ilkinde haftalık balık et sebze protein kalsiyum falan planlı yerdim içerdim bunda saldım bayağı 5 6 kilo tek aldım şimdiye kadar kiloyu geçtim de sağlıklı olsun zamanında doğsun bunlar daha önemli cidden
Valla hiç beslemiyoruz bu ikinci bebeyi..ilkinde haftalık balık et sebze protein kalsiyum falan planlı yerdim içerdim bunda saldım bayağı 5 6 kilo tek aldım şimdiye kadar kiloyu geçtim de sağlıklı olsun zamanında doğsun bunlar daha önemli cidden
Canım şimdi baktım ama internette çok düzgün bilgi yok en iyi sgk yı arayıp öğrenmek ya da hastane veznesi ama bu sürede devlet sigortası altında olduğumuza göre bence diğer alanlarda kapsıyor.
Ben de geçen gittiğimde 6 lira ödedim. Evlenince sigortam kesilmişti. Araştırmaya başlayınca böyle bir şey buldum. Bence de kesinlikle faydalanılmalı o kadar testler felan yapılıyor altından kalkmak çok zor oluyor. Müthiş bir uygulama benim çok hoşuma gitti.
Canım bu sadece kadın doğum için mi geçerli yoksa başka dallarda da geçiyormu .bende sigorta olmadığı için dahiliyeye her gittiğimde 7 lira ödüyorum. Gerçi az bir para ama toplayınca baya ediyor çocuğumun bir eşyasını alırım onun yerine yani