2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hareketleri normale döndü şükür doktor tahlil yaptı sonuçları yarın göstericem ama enfeksiyon belirtisi dedi anlattığım her şey tahliller netten baktım bir kaç değer yükselmiş onlar için de enfeksiyon felan diyor yarın bakalım ya ilaç verir ya da boş bol su iç der ilaç kullanmak pek istemiyorum ama böylede içim rahat etmicek. Bebeğim de döner doğum da bir sorun olmaz inşallah normal doğum yapmak istiyorum. Hayırlısı neyse o olsun ben ne istesem ne desem boş

Bende de öyle oluyor canım ne kadar tuvalette kalsam o kadar geliyor illa bir iki damlada olsa

Ilac kullanmaktan bu kadsr korkmayin ya ben o kadar cok ilac kullaniyorum ki.. zarari olsa zaten vermezler iciniz rahat olsun. Bide kullandigim ilaclarin cogunda gebelikte kullanmayin falan yaziyor. Bitanesindr ozellikle yazmis 6. Aydan sonra kullanmayin diye ama doktorum kullanabilirsin dedi kullaniyorim

Aynı haftadaymışız son bir haftada bile dönüyorlarmış benimki bana sarılı pozisyonda kafa midemde yüzü bana dönük ultrason görüntüsünde bile yüzünü zorla gördük
Ayy ne guzel sana sarilmis annesi :) evet gercekten bebekler hareketliyse eger daha suanda nasil durdugunu dert etmeyin . Benim ilk kizim cok hareletliydi son haftada bile döndü ikinci hic hareketli degildi genelde kafasi asagidaydi ve sanki her an dogacak gibi hissediyordum cok garipti. Bu 3.hamileligim buda birincisi gibi hareketli . Cinsiyetlede alakasi yok 3.üde kiz cunku :)

Ben de doktora her gidişimde tedirgin gidiyorum olumsuz bir şey söylemesinden korkuyorum her seferinde.İçimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsun inşallah.

Valla ben de başta ilaç kullanmak istememiştim ama hayatım mahvoldu resmen, yaşam kalitem yerlerdeydi. Hele diş ağrısı! Hatırlamak istemiyorum kafamı duvarlara vurdum. Sonra başladım, bulantı için, bulantılarım hala geçmedi hala zofer kullanıyorum. Pantpas mide yanması için, gaviscon en iyi dostum, bazen geçe şişeyi kafama dikiyorum. Dişimi kanal tedavisi yaptırdım. Değmezmiş acı çekmeye. Çok şükür bebiş de şimdiye kadar haftasına uygun ve sorunsuz gitti. Haftaya kontrolüm var bakalım.

ne icin ilac kullaniyorsunuz bugun ROMATOLOJİ DR AGRI KESICI BASLATTI 32. HAFTA MUTLAKA BIRAK DIYE KORKULARIM VAR

Bebek beslensin diye avokado yedim ben ya! İğrenç nefret ederim. Canım ne istiyorsa onu yedim hep. Demek ki vücudun ihtiyacı var diye diye yedim. Neyse ki hep sağlıklı şeyler çekti canım:) mercimek, et, balık ve muz ve kuru incir yedim delicesine. Bebeğin boyu kilosu önde gitmiyor ama. Normal seyrinde.

Kadındoğumda para vermiyorum da dahiliyede alıyorlar kayıt parası. Ama kan tahlili idrar da fln para almıyorlar. 18. De randevum var bakalım bi sorarım ben Birde Doğum parası varmış birinci çocukta 300 ikincide 400 üçüncüde 600 lira tek sefer veriliyormuş fiyatları şuan hatırladığım şekilde yazdım. nasıl alınır bir bilgim yok nette açıklaması vardır ama

ne icin ilac kullaniyorsunuz bugun ROMATOLOJİ DR AGRI KESICI BASLATTI 32. HAFTA MUTLAKA BIRAK DIYE KORKULARIM VAR

şimdi sayıyorum öncelikle vitaminlerim var. ocean mummy, b12, bemiks c, osteocare, magnezyum diasporol, demir hapım var feramat, mide ilaçlarım var panpas ve gaviscon advance, alerji için zyrtec, kan sulandırıcılarım ecoprin ve iğne var, kortızonum var deltacortil bu ay almadım hiç ama sıkıntım olursa alıcam yine başlayınca kutu bitene kadar devam ediyorum. safra kesem için ursofalk başladılar günde 3 tane, sırt ağrım için yakı kullanıyorum ve krem thermo rheumon, ağrı kesiciler verdiler yeni endol kapsül, novaljin damla ve buscopan plus ayrıca parol tabi gün içinde ağrının şiddetine göre kullanılacak....

ayrıca daha önce akıntı için hap ve fitil kullnadım. evde agumentin var hep çunku diş enfeksiyonu yada başka bişey olursa ilerlemeden hemen antibiyotik kullanıcaksın dedi doktorum.

ben avokado severim.. yumuşak surulebilir kıvamda yemek makbul onu

Ocakta benimde oğlum olacaktı Ocağı sabırsızlıkla beklerken. Kucağım boş kalacak o ay. Çok özlüyorum. İnsan görmediğini bu kadar özler mi?

Ocakta benimde oğlum olacaktı Ocağı sabırsızlıkla beklerken. Kucağım boş kalacak o ay. Çok özlüyorum. İnsan görmediğini bu kadar özler mi?

Düşük mü yaptın canım geçmiş olsun? Kısa zamanda inşallah evladını kucağına alırsın

Gerçekten çok fazlaymış ilaçların inşallah yan etkilerinden etkilenmiyorsundur bebişin ve sen.

Ben de 21. haftaya kadar hiç bir şey kullanmadım arada aklıma gelirse ocean balık yağı olur bizim evde ondan b12 fln ama çok sayılıdır yani 3 bilemedin 5 kullanmıştırım.

21. haftadan sonra coraspin/ecopirin ve kan sulandırıcı iğne başlandı.
Dr. Magnezyum almalısın dedi üstüne basa basa preklampside olumlu yönde etkisi varmış. Bir iki gündür alıyorum.
Onun dışında kan ilacı yazdı ama başlamadım henüz... Baştan beri de şu folik asit olayını fln hiç yapmadım.
Sanırım kötü bir örneğim. Bakalım ne olacak sonuç..

Bir de bebeğe kilo aldırır diye muz tavsiye ediyorlar hiç sevmem muzu da... ve kaşar peyniri bunları deneyebilirsiniz kızlar.

Canım cidden çok fazla ilaç kullanıyorsun bunları kanda falan baktirdin mı düşük mu çıktı..Bende magvital ,sidefer, calsimax, imom omega progestan hap ve iğne bide oksapar iğne kullanıyorum bende çok kullanıyormuşum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…