- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Bebeklerin asagi inmesine daha cok var. Enfeksiyon olsada antibiyotik bile kullanilabiliyor kullanirsin gecer
şimdi kontrole girdim baş aşağı dedi benımkıne ama değişir daha
Enfeksiyon olmaya da bilir , hamilelik ilerledikçe aşağıya baskı olduğu için daha fazla idrara çıkma isteği oluyor bende öyle oldu geceleri özellikle çok sinir oluyorum.Bebeğin doğum zamanına kadar döne de bilir dönmeye de bilir.Eğer dönmezse sezeryan yapıyorlar benim bir tanıdığım salı günü doğum yaptı onunki dönmedi normal zamanından 12 gün önce sezeryan oldu.Bu arada bebek hareketinde de yavaşlamalar olabiliyor ben de dün doktora sordum o da çok uzun süre hiç hissetmezsen gel yatış yapalım biz izleyelim dedi.
Merhaba arkadaşlar ben de idrar yolu enfeksiyonu ve kum dökme problemi var. Bir süre antibiyotik kullandım. Doktor antibiyotigi kesti çok su iç dedi. Ben de çok su içiyorum 3, 3.5 litre kadar. Bu yüzden çok idrara cikiyorum ancak idrara çıktıktan sonra kurulanmama rağmen bir iki damla geliyor. Su mu siziyor ki dedim Doktora soyledim suyun gayet iyi rahim ağzı kapalı dedi idrardir ya da alıntıdır dedi. Sizde de böyle bir durum var mı
Hareketleri normale döndü şükürdoktor tahlil yaptı sonuçları yarın göstericem ama enfeksiyon belirtisi dedi anlattığım her şey tahliller netten baktım bir kaç değer yükselmiş onlar için de enfeksiyon felan diyor yarın bakalım ya ilaç verir ya da boş bol su iç der ilaç kullanmak pek istemiyorum ama böylede içim rahat etmicek. Bebeğim de döner doğum da bir sorun olmaz inşallah normal doğum yapmak istiyorum. Hayırlısı neyse o olsun ben ne istesem ne desem boş ❤
bünye meselesi demek bende hiç kilolu doğmamışım bebekliğimde gençliğimde hep zayıftı. hani derler ya annenin doğum kilosu bebeğininkinide etkiler doğrudur belkiValla ben gelisi guzel besleniyorum 1200 olmus
Ayy ne guzel sana sarilmis annesi :) evet gercekten bebekler hareketliyse eger daha suanda nasil durdugunu dert etmeyin . Benim ilk kizim cok hareletliydi son haftada bile döndüAynı haftadaymışızson bir haftada bile dönüyorlarmış benimki bana sarılı pozisyonda kafa midemde yüzü bana dönük ultrason görüntüsünde bile yüzünü zorla gördük
Ben de doktora her gidişimde tedirgin gidiyorum olumsuz bir şey söylemesinden korkuyorum her seferinde.İçimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsun inşallah.Kızlar bende kontrolden geliyorum şimdi bebek 1300g ve 39cm dedi dr biraz ilerdeymiş sanırım düşük tehlikem var heyet raporu verdi yatıyorum sürekli.. Ama bu sefer dr bebeğin beyninde ödem var dedi 10mm den biraz fazlaymiş takip edicez anne karnında yapicak bisey yok dedi şimdilik.. doktora her gidip geldiğimde moralim bozuluyor her seferinde bi sıkıntı çıkıyor
Valla ben de başta ilaç kullanmak istememiştim ama hayatım mahvoldu resmen, yaşam kalitem yerlerdeydi. Hele diş ağrısı! Hatırlamak istemiyorum kafamı duvarlara vurdum. Sonra başladım, bulantı için, bulantılarım hala geçmedi hala zofer kullanıyorum. Pantpas mide yanması için, gaviscon en iyi dostum, bazen geçe şişeyi kafama dikiyorum. Dişimi kanal tedavisi yaptırdım. Değmezmiş acı çekmeye. Çok şükür bebiş de şimdiye kadar haftasına uygun ve sorunsuz gitti. Haftaya kontrolüm var bakalım.Ilac kullanmaktan bu kadsr korkmayin ya ben o kadar cok ilac kullaniyorum ki.. zarari olsa zaten vermezler iciniz rahat olsun. Bide kullandigim ilaclarin cogunda gebelikte kullanmayin falan yaziyor. Bitanesindr ozellikle yazmis 6. Aydan sonra kullanmayin diye ama doktorum kullanabilirsin dedi kullaniyorim
ne icin ilac kullaniyorsunuz bugun ROMATOLOJİ DR AGRI KESICI BASLATTI 32. HAFTA MUTLAKA BIRAK DIYE KORKULARIM VARIlac kullanmaktan bu kadsr korkmayin ya ben o kadar cok ilac kullaniyorum ki.. zarari olsa zaten vermezler iciniz rahat olsun. Bide kullandigim ilaclarin cogunda gebelikte kullanmayin falan yaziyor. Bitanesindr ozellikle yazmis 6. Aydan sonra kullanmayin diye ama doktorum kullanabilirsin dedi kullaniyorim
Kadındoğumda para vermiyorum da dahiliyede alıyorlar kayıt parası. Ama kan tahlili idrar da fln para almıyorlar. 18. De randevum var bakalım bi sorarım benCanım şimdi baktım ama internette çok düzgün bilgi yok en iyi sgk yı arayıp öğrenmek ya da hastane veznesi ama bu sürede devlet sigortası altında olduğumuza göre bence diğer alanlarda kapsıyor.
Ben de geçen gittiğimde 6 lira ödedim. Evlenince sigortam kesilmişti. Araştırmaya başlayınca böyle bir şey buldum. Bence de kesinlikle faydalanılmalı o kadar testler felan yapılıyor altından kalkmak çok zor oluyor. Müthiş bir uygulama benim çok hoşuma gitti.
Ne yaparsaniz ne yerseniz yiyin eger bunye mesrlesi.ben cok yerim ama cok zayifim hep.simdide okadar yedigim halde 5 kilo almisim.bebek 600 kusur gr.maşallah bebişleri nasıl besliyorsunuz ya bebekleri kilolu haftasından önde giden anneler bizede tüyo verin
ne icin ilac kullaniyorsunuz bugun ROMATOLOJİ DR AGRI KESICI BASLATTI 32. HAFTA MUTLAKA BIRAK DIYE KORKULARIM VAR
Bebek beslensin diye avokado yedim ben ya! İğrenç nefret ederim. Canım ne istiyorsa onu yedim hep. Demek ki vücudun ihtiyacı var diye diye yedim. Neyse ki hep sağlıklı şeyler çekti canım:) mercimek, et, balık ve muz ve kuru incir yedim delicesine. Bebeğin boyu kilosu önde gitmiyor ama. Normal seyrinde.
Ocakta benimde oğlum olacaktıOcağı sabırsızlıkla beklerken. Kucağım boş kalacak o ay. Çok özlüyorum. İnsan görmediğini bu kadar özler mi?
şimdi sayıyorum öncelikle vitaminlerim var. ocean mummy, b12, bemiks c, osteocare, magnezyum diasporol, demir hapım var feramat, mide ilaçlarım var panpas ve gaviscon advance, alerji için zyrtec, kan sulandırıcılarım ecoprin ve iğne var, kortızonum var deltacortil bu ay almadım hiç ama sıkıntım olursa alıcam yine başlayınca kutu bitene kadar devam ediyorum. safra kesem için ursofalk başladılar günde 3 tane, sırt ağrım için yakı kullanıyorum ve krem thermo rheumon, ağrı kesiciler verdiler yeni endol kapsül, novaljin damla ve buscopan plus ayrıca parol tabi gün içinde ağrının şiddetine göre kullanılacak....
ayrıca daha önce akıntı için hap ve fitil kullnadım. evde agumentin var hep çunku diş enfeksiyonu yada başka bişey olursa ilerlemeden hemen antibiyotik kullanıcaksın dedi doktorum.
Canım cidden çok fazla ilaç kullanıyorsun bunları kanda falan baktirdin mı düşük mu çıktı..Bende magvital ,sidefer, calsimax, imom omega progestan hap ve iğne bide oksapar iğne kullanıyorum bende çok kullanıyormuşum gerçişimdi sayıyorum öncelikle vitaminlerim var. ocean mummy, b12, bemiks c, osteocare, magnezyum diasporol, demir hapım var feramat, mide ilaçlarım var panpas ve gaviscon advance, alerji için zyrtec, kan sulandırıcılarım ecoprin ve iğne var, kortızonum var deltacortil bu ay almadım hiç ama sıkıntım olursa alıcam yine başlayınca kutu bitene kadar devam ediyorum. safra kesem için ursofalk başladılar günde 3 tane, sırt ağrım için yakı kullanıyorum ve krem thermo rheumon, ağrı kesiciler verdiler yeni endol kapsül, novaljin damla ve buscopan plus ayrıca parol tabi gün içinde ağrının şiddetine göre kullanılacak....
ayrıca daha önce akıntı için hap ve fitil kullnadım. evde agumentin var hep çunku diş enfeksiyonu yada başka bişey olursa ilerlemeden hemen antibiyotik kullanıcaksın dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?