Canım sen 9 ay karnına taşı çilesini çek..Bide doğduktan sonrasını hiç anlatmiyayim şimdiden.. bence istediğin ismi de yanina koy 2isimli olsun isim koymak senin hakkın
Bende başından beri raporluyum intrenetten alabildiklerini al canım çünkü bebiş sürpriz yapabilir hazırlıksız yakalanma ilk başta en gerekli olanlari al sonra zaten doğumdan hemen sorna çıkar alırsın istediklerini benim ilk oğlum da öyle olmuştu
Benim gibi yap yattigin yerden simdi bez ve islak mendil siparis ettim mesela
Pisik kremi bepanthol aldim. Mustela kullanan arkadasim pisik kremi icin bepanthol dedi ama sampuan ve vucut kremi mustela aldim. Vucut kremi aldigim icin yag almadim gerekirse sonra alirim. Islak mendil uni baby yenidogan aldim. Bir bi paket 1 numara prima premium aldim gerektikce alirim artik. Ben zaten muhtemelen oyle seyleri hep siparis ederim daha kolay geliyor.
Benim aldığım hastane çıkışında şapkalı bi havlu çıktı o kullanılır bence hatta 2 yaşına kadar kullanılır şimdilik bornoz zor olur.. Bide şampuan pişik kremi bebe yağı hangi markalar aldiniz
şampuan unı baby aldım bebek yağı e bebek ürünü baby me pişik kremi almadım şuan için düşünmüyorum da eczanelerde pişik suyu varmış ondan düşünüyorum doğunca
evet takip ediyorum orayı çok güzel ürünler çokta uygun fiyatlı 0 3 ay alışverişim bittiği için sipariş vermiyorum ancak doğunca ihtiyaca göre muhakkak sipariş verebileceğim bir site
şampuan unı baby aldım bebek yağı e bebek ürünü baby me pişik kremi almadım şuan için düşünmüyorum da eczanelerde pişik suyu varmış ondan düşünüyorum doğunca