2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ ol canım haklısın. İki tane havlu alsam daha kullanışlı olur

Internette bakiyorum hep aynı isimler şöyle çok bildik ama unuttuğumuz isimlerden olabilir ünlülerin bebeklerinin isimlerine kadar baktım
Ben kız sandım başta isim olarak melsa inci yada beren düşünmüştüm.. Bu aralar herkes derin duru nil falan instada da çok popüler bunlar

Benimki zoraki dedesinin adı olacak canım. İnşallah sen istediğin bir ismi koyarsın
Canım sen 9 ay karnına taşı çilesini çek..Bide doğduktan sonrasını hiç anlatmiyayim şimdiden.. bence istediğin ismi de yanina koy 2isimli olsun isim koymak senin hakkın

Biz daha alışveriş yapnasık erken doğum riskınden dolayı Raporluyum evdeyim doğum iznine kadar
Bende başından beri raporluyum intrenetten alabildiklerini al canım çünkü bebiş sürpriz yapabilir hazırlıksız yakalanma ilk başta en gerekli olanlari al sonra zaten doğumdan hemen sorna çıkar alırsın istediklerini benim ilk oğlum da öyle olmuştu

Biz daha alışveriş yapnasık erken doğum riskınden dolayı Raporluyum evdeyim doğum iznine kadar

Benim gibi yap yattigin yerden simdi bez ve islak mendil siparis ettim mesela

Pisik kremi bepanthol aldim. Mustela kullanan arkadasim pisik kremi icin bepanthol dedi ama sampuan ve vucut kremi mustela aldim. Vucut kremi aldigim icin yag almadim gerekirse sonra alirim. Islak mendil uni baby yenidogan aldim. Bir bi paket 1 numara prima premium aldim gerektikce alirim artik. Ben zaten muhtemelen oyle seyleri hep siparis ederim daha kolay geliyor.

Kızlar günaydın. Bebeğime bornoz takımı almak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz marka ya da siteler var mı ? Ya da havlu mu alsam
bence havlu kullanışlı olur hemen sar sarmala diğer türlü kolları geçirmekle uğraş falan bilemedim 9 12 ay sonrası daha iyi olur bornoz

şampuan unı baby aldım bebek yağı e bebek ürünü baby me pişik kremi almadım şuan için düşünmüyorum da eczanelerde pişik suyu varmış ondan düşünüyorum doğunca

ben alis vetisimi ENUCUZBEBEKMARKET'ten yaptim fiyatlar uygundu aklinizda bulunsun hosunuza gidecek seyler bulabilirsiniz
evet takip ediyorum orayı çok güzel ürünler çokta uygun fiyatlı 0 3 ay alışverişim bittiği için sipariş vermiyorum ancak doğunca ihtiyaca göre muhakkak sipariş verebileceğim bir site

şampuan unı baby aldım bebek yağı e bebek ürünü baby me pişik kremi almadım şuan için düşünmüyorum da eczanelerde pişik suyu varmış ondan düşünüyorum doğunca
Pişik önleyici koruyucu al bence canım öncesinde korumak kolay pişik olduktan sonra geçirmek daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…