Benimde oğlum 2 yaşında halen ıslak mendil ve bez şampuan falan netten sipariş veriyorum hem daha uygun hem daha kolay..Benim gibi yap yattigin yerdensimdi bez ve islak mendil siparis ettim mesela
Pisik kremi bepanthol aldim. Mustela kullanan arkadasim pisik kremi icin bepanthol dedi ama sampuan ve vucut kremi mustela aldim. Vucut kremi aldigim icin yag almadim gerekirse sonra alirim. Islak mendil uni baby yenidogan aldim. Bir bi paket 1 numara prima premium aldim gerektikce alirim artik. Ben zaten muhtemelen oyle seyleri hep siparis ederim daha kolay geliyor.
pişik suyuda koruma için canım temizliğini yaptıktan sonra en son suyla siliyorsun onun süresi varmış 1 aymış ablam kullanmıştı memnundu o yuzden doğum sonrasında alacağımPişik önleyici koruyucu al bence canım öncesinde korumak kolay pişik olduktan sonra geçirmek daha zor
Bunu duymamıştım canım eczaneye sorayim bende piştikten korkuyorum çünkü zor geçiyor ve ilk günler bebek çok ağlıyor pişik olurssapişik suyuda koruma için canım temizliğini yaptıktan sonra en son suyla siliyorsun onun süresi varmış 1 aymış ablam kullanmıştı memnundu o yuzden doğum sonrasında alacağım
ben pahalı biberon almadım cam olmasına dikkat ettim bebeğe birşey verirken cok cok kaynar yapıp soguması beklenmiyor ki ılık kullanırız patlama vs ilk defa duydum o dediğin dr brown markası bir arkadaşım içinde pipet gibi birşeyi olan biberonunu kullandı gaz yapmıyormuş vs diye ama bence gerekli değil belki biberon bile gerek kalmaz o yuzden cam bir biberon yeterli emme ucunu istediğiniz güvendiğiniz marka bir uçla her zaman değiştirirsinizKızlar ben biberon konusunda karar veremedim bir kaç kişi Dr.brownsu tavsiye etti.İki eczacıya danıştım onlar da hemen çok pahalı alma uygun fiyatlı al dediler çünkü bazı bebişler her biberonu da kabul etmiyormuş o yüzden uygun fiyatlıdan denemeye başla dediler.Bir de ben cam düşünüyordum onlar da cam ağır gelebilir ve bazen sıcaklık ayarlanamadığında cam patlayabiliyor dediler kafam çok karıştı siz ne marka ve tür almayı düşünüyorsunuz ya da aldınız
Gaye bebe tavşanlı bebehavlu bornoz setini aldım ben cnm yeni geldi tavsiye ederim yumuşacık ve Enn çok terlikler i çok ponçik. Bornozu 2 yaşta giyer havluyu doğar doğmaz kullanırsın şart mı dersen bornoz seti hiç şart değil bence :))) heves edip aldım sadece havlu da alabilirsin bir çok modelde var hep 25 TL’ye TEK havlular her yerde satılıyor.Kızlar günaydın. Bebeğime bornoz takımı almak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz marka ya da siteler var mı ? Ya da havlu mu alsam
Eşi m başta aldım diye bi kızdı bi kızdı sonra iyi ki almışsın dediBu masa çok kullanışlı canım arkadaşta görmüştüm ıyiki almışsın..Evet ilk bebekte insan kendini tutamıyor gerçekten haklisin ben 2. Olmasına rağmen hala heyecanla alıyorum ne görsem
Kızlar bide isimler cidden etkiliyor bizim önceki grupta da ilk bebekti diye ciddiye almamıştık çoğumuz ama şimdi gerçek olduğuna karar verdik misal benimki doruk cidden çocuğun gözü hep en tepede rüzgar ateş falan koyanlar yine aynı şekilde ismin çocuğun huylarina etki ettiğini söylüyorlar hele büyüdükçe daha belirgin oluyor o yüzden bu sefer uysal bi isim arıyorum
canım benim kızım olacak ama oğlum olsa adını Eymen koymak isterdim sana tavsiye edebilirim etrafımızda çok eymen var öyle akıllı uslu terbiyeliler ki anlatamam harikalarKızlar bide isimler cidden etkiliyor bizim önceki grupta da ilk bebekti diye ciddiye almamıştık çoğumuz ama şimdi gerçek olduğuna karar verdik misal benimki doruk cidden çocuğun gözü hep en tepede rüzgar ateş falan koyanlar yine aynı şekilde ismin çocuğun huylarina etki ettiğini söylüyorlar hele büyüdükçe daha belirgin oluyor o yüzden bu sefer uysal bi isim arıyorum
geçmiş olsun neden erken Doğum riskin var canım? İnternettn güvenle alışveriş yapabilirsin çıkamıyorum diye üzülmeBiz daha alışveriş yapnasık erken doğum riskınden dolayı Raporluyum evdeyim doğum iznine kadar
tabıkı en guzeli yıkamak ama her seferinde malesef keşke yapabilsekBi arkadasimin cocugu 2 yasina geldi ve sifir pisik. Ama kakadan sonra yikayip oyle kremledim diyor zor tabi ama en temizi galiba..
Bende biberon almadim henuz bakmadim bile belki hic lazim olmaz
biberonları bi sürü aldı m müsait zamanda size foto atayım kullananlar philips in yenidoğan avent serisini öneriyor set halinde 4 lü ben onları aldım bi de chicco ve dr browns aldım philips avent cam değil İlk zamanlar için ideal chicco yu anne memesine benzeyenini aldım cam . KUllanmadığım için yorum yapamıycamKızlar ben biberon konusunda karar veremedim bir kaç kişi Dr.brownsu tavsiye etti.İki eczacıya danıştım onlar da hemen çok pahalı alma uygun fiyatlı al dediler çünkü bazı bebişler her biberonu da kabul etmiyormuş o yüzden uygun fiyatlıdan denemeye başla dediler.Bir de ben cam düşünüyordum onlar da cam ağır gelebilir ve bazen sıcaklık ayarlanamadığında cam patlayabiliyor dediler kafam çok karıştı siz ne marka ve tür almayı düşünüyorsunuz ya da aldınız
Benim kız da bir tek domatesten pişik olmuştu ilk denediğimde onu kesince düzelmişti, ama ben de ilk bi iki ay hariç popoyu her kakadan sonra yıkadımBi arkadasimin cocugu 2 yasina geldi ve sifir pisik. Ama kakadan sonra yikayip oyle kremledim diyor zor tabi ama en temizi galiba..
Bende biberon almadim henuz bakmadim bile belki hic lazim olmaz
benımde geceleri sağa sola dönerken bacak aralarımın iç kısmı katır kutur ediyor resmen eşime diyorum ki doğumda bacaklarım ortadan ikiye ayrılacak dıye korkuyorumIyice temizler kaksyi cok bekletmezseniz ve pisik kremini iyi surerseniz pisik olmaz. Bazi bebek bezleride bebeklerin cildine uyum sağlamadigindan pisik yapabiliyor. Ben 2 3 tane alt patikli ve bide 5li takım aldim.
Tulum almam gerekli 3 5 tane. Büyüdükçe alirim yine. sampuan sabun yag pisik kremi vs baby dream markasi aldim.
Biberon hadi bulunsun belki gereklo olur diye cam uygun fiyatli bisey aldim. Oglumda avent almistim.hic kullanmamistim.allahtan suluk olabiliyordu oyle kullandim.
O degilde kizlar benim belim cok agrimaya basladi.yatarken hic rahat degilim kalkarken zorlaniyorum.oglumu okula geririp gotururken 10 dk yolda en az 3 kere dinleniyorum. Ve ara ara hala ogutuyorum.ayiptir soylemesi zorlandigim icin sanirim su geliyor az bisey.idrar degil. Dr ye soylemedim hergun olmuyor siye ama sizce soyleyeyim mi?
Benimde zaman zaman bacakla kalcanin birlestigi yer tik tik ediyor. Benim belim oturunca bile agriyabiliyor okadae vahim durumbenımde geceleri sağa sola dönerken bacak aralarımın iç kısmı katır kutur ediyor resmen eşime diyorum ki doğumda bacaklarım ortadan ikiye ayrılacak dıye korkuyorumbel ağrım yorulunca kendimi temizlik vs iş konusunda zorlarsam oluyor dinlenince geçiyor..
Kızlar lohusa setlerinizi nereden aldınız ne kadara aldınız tavsiyeniz var mı pembe kırmızı veya ekru-krem renk ?
Hangisinden aldın gösterebilir misin ben de şimdi onlara bakıyodum bellerinin rahatlığından emin olamadımLohusa seti almadim anlamsiz pahali geliyorlar. Lcw dan iki.takim pijama aldim viskon cok guzel. Hatta birini bu ameliyatimda giydim bile cok rahatti. Internetten emzirme yeri.olan normal penye bi gecelik bi gecelik aldim. Yani boyleliklw.daha cok parcayi bi lohusa seti fiyatina getiriyorum
heh aynı yer işteBenimde zaman zaman bacakla kalcanin birlestigi yer tik tik ediyor. Benim belim oturunca bile agriyabiliyor okadae vahim durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?