2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim tavsiyen için inşallah gerek kalmaz tabi

İnşallah senin bebişin emer annesi o söylediğin yeni doğan setini görmüştüm internette.Benim göğüs uçlarım şimdiden yara oldu krem sürüyorum o yüzden emme meselesi nasıl olur bilmiyorum tedbirli olmak istedim ben de alıp koyayım bir köşeye

Benim de ağrılarım var özellikle geceleri sağa sola dönerken çok ağrıyor.Koltukta bir süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda 5-10 saniye bekleyip öyle yürüyebiliyorum yoksa ağrı oluyor.O gelen su değil de akıntı olabilir bende akıntı var çünkü ama yine de doktora şöyle bir alttan bakar açılma var mı yok mu diye için rahat eder.

Hangisinden aldın gösterebilir misin ben de şimdi onlara bakıyodum bellerinin rahatlığından emin olamadım
Daha once paylasmistim aslinda. Viskon yazanlardan aldim. Penyeler diz yapar diye guvenemedim. Biri koyu pembe uzerine cicekli biri beyaz uzerine cicekli uzerleri gomlek tipli

şimdiden nasıl yara oldu ki şaşırdım sütünüz mü geliyor da yara oluyor siz kaç haftalıksınız maşallah Ben de doğuma yakın lansinoh alcam

İade ettiğim pembe bi sabahlık Yerine bunu söyledim bugün . Lohusa seti bakıyorum süslüler çok hoşuma gidiyor aldıkça atın kızlar fikir olsun bize de

Eklentiler

• 0691B37B-9BF4-47CE-8F2D-B2E1936D4CC1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 29
Teşekkür ederim canım evet internetten başlıyım artık

Teşekkür ederim canım başlıyim artık

canim hic bosuna alma gercekten diyorum. reflu yeter sana. israf yani, zaten almışsın
Babynest almayacağım sanırım karar verdim.çok yer kaplıyor puset olcak e reflü yatağı var anne yanı beşiği olcak babynest gereksiz yer kaplamasın evimde diye düşündüm teşekkür ederimmmmm

heh aynı yer işte
Dogumda kötürüm kalmazsak iyi

Ben ogluma 2. Gun mama vermisti annem doymuyor diye klasik anne işte. Onu bile biberona alisir meme emmez diye kasikla vermisti. Eger yara olmaya basladiysa dr danisip simdiden gogus ucu kremimi kullansan acaba.

Yok tatlim akinti olsa anlarim daha yogun renk farkli olur.not alatimda ay basinda gittigimde kontrole sorayim.alttan bakar diye bari tedbirli gideyim.

Teşekkür ederim canım rahim ağzı kısalığından dolayı Serklaj yapıldı 21+5 te 5 haftadır evdeyim 32 ye kadar raporluyum sonrada doğum iznine çıkıcam inşallah

şimdiden nasıl yara oldu ki şaşırdım sütünüz mü geliyor da yara oluyor siz kaç haftalıksınız maşallah ❤ Ben de doğuma yakın lansinoh alcam
30+5 olduk biz Sütüm gelmiyor aslında ama uçları kuruyor şimdilik vazelin sürüyorum her duştan sonra. Lansinoh aldım onu da doğuma yakın kullanırım diye düşünüyorum.Neden bu kadar erken kurudu uçları ben de anlamadım

Vazelin sürüyorum şimdilik lansinoh aldım onu da doğuma yakın kullanmaya başlarım doktora da sormak hiç aklıma gelmedi göğüs uçlarım çok mu kuru acaba şimdi şişmeye başlayınca yara gibi oluyor Benim ufaktan sancım olmuştu acile gittiğimde alttan baktılar açılma var mı diye tedbirli ol parmak ile bakıyorlar

Ahaa ilk hamileligimde dr sancin var muayne edicem alttan dediginde heyecandan çişim geldi demisligim var. parmak olayini iyi biliyorum bu arada dr erkek

Kizlar bebum kafa gitti ya.simdi bu kis bebeleri nasil giyinecek baslamali zibin yada uzun kollu citcitli bady ustune 2li tk ustunede tulum mu?
Ya ben gittim 2 li takim seklinde hastane çıkışı aldum ama simdi diyorum altina bi zibin giydirirlerse usur cocuk
Bosuna mi aldum ben ben alt ust takim

Ben yarım kollu ve uzun kollu zıbın aldım.Tulum ve alt üst takımlar da aldım ama ne çok kalın ne çok ince evde doğal gaz var ne de olsa üstü de hep örtük olacak diye çok aşırı kalın almadım.Bir iki tane kalın var dışarı çıkmak için bir de tüylü kozmonot mu astronot mu diyorlar ondan aldım

hayret . Benim de göğüslerimde aşırı kaşınma problemim var işteyken rezil oluyorum milletin içinde öyle bir kaşıntı tutuyor ki anlatamam kendime hakim olamıyorum kaşıyacak yer arıyorum vr göğüslerimde gebeliğimin ikinci ayında hafif çatlaklar oluştu birden kiloaldıkları için . Beyaz tenliyim mor çatlak çok kötü duruyor.Rahimim de çok acıyor çok gerildiğini acıdığını hep hissediyoru m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…