2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım şubat doğumlu alt üst takımların içine body ve tek alt istemişti ebe, yani iki takım üst üste giymiş gibi oluyorlar bi de çorap çünkü üşüyorlar

Kızım şubat doğumlu alt üst takımların içine body ve tek alt istemişti ebe, yani iki takım üst üste giymiş gibi oluyorlar bi de çorap çünkü üşüyorlar
oglum nisan dogumlu oldugundan 2kat yetmisti ama ama ocak olunca kafam gitti biraz. Dedigin gibi 2 tane ustuste giydirilirse rahatsiz olur mu diye de dusunmustum.hemsire dediyse vardir bildigi.

İyi geceler herkese hazırlıklar sırayla tamamlanıyo
Bende az önce 0-3 ay siparişlerini verdim bebişin resimlerinide eklerim şimdi.geldiğinde artık yıkama ütüleme işine girişirim.sadece şampuanı kaldı alınıcak.
Geçen bi arkadaş vücut losyonundan bahsetmişti neydi o mustelamıydı

Eklentiler

• 20191026_000056.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 20191026_000113.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 20191026_000129.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 20191026_000149.webp
    106,4 KB · Görüntüleme: 33
Teşekkür ederim canım rahim ağzı kısalığından dolayı Serklaj yapıldı 21+5 te 5 haftadır evdeyim 32 ye kadar raporluyum sonrada doğum iznine çıkıcam inşallah
Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin bebişleimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah :))))) birşey kalmadı Doğuma alt tarafı 3 ay sıkalım dişimizi ha gayret :)))bi sürü kilo aldık oturup kalkmak bile artık zorlaştı . Devlette miydin özelde mi cnm . Serklaj dediğin ne oluyor

Çok tatlışlar güle güle giydirin nereden aldınız ?

Kızlar ya ben kuaförde ağda işlerinden hoşlanmıyorum. Ama kendimde düzgün temizlenemiyorum özellikle genital bölge doğum yaklaşırken siz ağda mı yaptırcaksınız? Bide benim karnım hep çatladı göğüslerimde çatladı leke de oldu bide çok kararma var koltuk altımda genital bölgemde hatta boynumda koyu kumral renkliyim. İlk bebeğimiz kız bebek bekliyoruz bu arada bu kararmalar ondan diyenler var ama bilemiyorum... Sorun etmiyorum aslında ama kötü durduğuda bir gerçek...

Canım aynı akıntıdan bende de vardı hatta ilk korktum suyum mu geliyor yoksa idrar mı kaçıyorum diye ama enfeksiyonlu akıntı büyük ihtimalle bi fitil bi krem sorununa çare olur geçmiş olsun

Öksürmekten uyuyamiyorm kuru kuru bi oksuruk korkuom minik adama bsy olcak die bogazm tahris oldu artk bacak agrilarim yetmezmis gibi bide oksuruk geldi

Bende bisey yok ama gogus ucu kreme basladim simdiden ne olur ne olmaz

Benimde kiz canim ama yok oyle kararmam. Brn agda isini kendim goremiyorum diye kuafore gittim. Yine gidicem zamani gelince

aldığın ikili takımın içine uzun kollu zıbın ve bir patikli alt alsan yeterli üstüne nıye bir daha tulum giydiresin ki evlerin içi heryer sıcak oluyor zaten battanıye de sarıyorsun

oglum nisan dogumlu oldugundan 2kat yetmisti ama ama ocak olunca kafam gitti biraz. Dedigin gibi 2 tane ustuste giydirilirse rahatsiz olur mu diye de dusunmustum.hemsire dediyse vardir bildigi.
Yok merak etme ikisi de bol olduğu için sıkıntı vermiyor birkaç hafta sonra da kilotlu çorap giydirebilirsin ilk haftalarda sıkar

epilasyina baslamistim hamilelikten once.cok azalmisti.hmikelukle birlikte killar tune coştu.sumdi yine azaldi.dr emzirme donemindede bi sure fazlalasir sonra normale diner dedi.karatmalari takma bu yuzden kafana.
Agda isini ben genital icin az oldugundan ayna karsisinda lateks eldivenle hallettim.
Canım aynı akıntıdan bende de vardı hatta ilk korktum suyum mu geliyor yoksa idrar mı kaçıyorum diye ama enfeksiyonlu akıntı büyük ihtimalle bi fitil bi krem sorununa çare olur geçmiş olsun
surekli mantar oluyorum zaten fitil 3 5 gun rahatlatiyor kullanmaktan biktim.

Öksürmekten uyuyamiyorm kuru kuru bi oksuruk korkuom minik adama bsy olcak die bogazm tahris oldu artk bacak agrilarim yetmezmis gibi bide oksuruk geldi
ihlamur bal limon ic iyi geliyor

aldığın ikili takımın içine uzun kollu zıbın ve bir patikli alt alsan yeterli üstüne nıye bir daha tulum giydiresin ki evlerin içi heryer sıcak oluyor zaten battanıye de sarıyorsun
Benim ev çatı kati malesaf oyle sicak olmuyor.milletin 2 kati dogalgaz odeyip yinede usuyorduk. Yani ben daha dikkat etmem gerekiyor

o zaman bir yelek bir de ekstra havlu corap giydirirsin ama hastane için ikili takımın üstüne tekrar tuluma gerek yok içini giydir battaniye sar yeterli takımını güzel güzel miss gibi giysin bebişin

Ben jilet tercih ediyorum ağdaya hayatta dayanamam kaç haftalıksın son adet tarihin nedir karnın yeni mi çatladı cnm derler ki kız bebek annesinin güzelliğinden alır kendine koyar derler ben hamileliğimin başından beri şiştim şiştim eski alımım güzelliğim kalmadı bebişler bizden o kadarcık alsınlar ne yapalım onlardan hatıra kalıcak benim de göğüslerim çatladı hem de 2. Aydayken çatladı kaşım kaşım kaşınıyor. Karnınıza bebe yağı sürün kokoline diye doğal bi kakaoeyğı Hindistan cevizi yağlı bi krem var dr um önermişti ben onu sürüyorum 27 +1 günlüğüm . Karnım benim de çatlamak üzere gergin :) bebişler bize hatıra bırakıcaklar engelleyemezsin diyorlar genetik de önemliymiş annemiz çok çatladıysa çekiyomuşuz.herkes çatlağın azaltırsın ancak diyor . Ayrıca karnımı ortadan ikiye ayıran kahve bir çizgi oluştu hamileliğimde ayyy diyorum ne kadar çirkinnnnnn çatlamalar haricinde Doğumdan sonra lekelenmeler çizgiler ödemler hepsi geçiyormuş inşallah .

Son düzenleme:
Benik simdilik sadece goguslerimin altinda minicik catlaklarim var. Karnim iyi durumda ama tabi daha buyuycek. Ben liearac kullaniyorum dustada bebe yagi. Benim kiz olduguma kimse inanmiyor ne karnim kiz karni ne ben kiza hamile gibiyim. Guzelligim gitmedi yani

Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah yavrularımızı devletteyım hemşireyim serklaj rahim ağzına dikiş atılması canım bende bayağı kilo aldım

Cok güzeller güle güle giydır ınşallah nerden aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…