Kızım şubat doğumlu alt üst takımların içine body ve tek alt istemişti ebe, yani iki takım üst üste giymiş gibi oluyorlar bi de çorap çünkü üşüyorlarAhaa ilk hamileligimde dr sancin var muayne edicem alttan dediginde heyecandan çişim geldi demisligim var. parmak olayini iyi biliyorumbu arada dr erkek
Kizlar bebum kafa gitti ya.simdi bu kis bebeleri nasil giyinecek baslamali zibin yada uzun kollu citcitli bady ustune 2li tk ustunede tulum mu?
Ya ben gittim 2 li takim seklinde hastane çıkışı aldum ama simdi diyorum altina bi zibin giydirirlerse usur cocuk
Bosuna mi aldum ben ben alt ust takim
oglum nisan dogumlu oldugundan 2kat yetmisti ama ama ocak olunca kafam gitti biraz. Dedigin gibi 2 tane ustuste giydirilirse rahatsiz olur mu diye de dusunmustum.hemsire dediyse vardir bildigi.Kızım şubat doğumlu alt üst takımların içine body ve tek alt istemişti ebe, yani iki takım üst üste giymiş gibi oluyorlar bi de çorap çünkü üşüyorlar
Çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin bebişleimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah :))))) birşey kalmadı Doğuma alt tarafı 3 ay sıkalım dişimizi ha gayret :)))bi sürü kilo aldık oturup kalkmak bile artık zorlaştı . Devlette miydin özelde mi cnm . Serklaj dediğin ne oluyorTeşekkür ederim canım rahim ağzı kısalığından dolayı Serklaj yapıldı 21+5 te 5 haftadır evdeyim 32 ye kadar raporluyum sonrada doğum iznine çıkıcam inşallah
Çok tatlışlar güle güle giydirin nereden aldınız ?İyi geceler herkese hazırlıklar sırayla tamamlanıyo
Bende az önce 0-3 ay siparişlerini verdim bebişin resimlerinide eklerim şimdi.geldiğinde artık yıkama ütüleme işine girişirim.sadece şampuanı kaldı alınıcak.
Geçen bi arkadaş vücut losyonundan bahsetmişti neydi o mustelamıydı
Teşekkür ederizÇok tatlışlar güle güle giydirin nereden aldınız ?❤☺
Canım aynı akıntıdan bende de vardı hatta ilk korktum suyum mu geliyor yoksa idrar mı kaçıyorum diyeDogumda kötürüm kalmazsak iyi
Ben ogluma 2. Gun mama vermisti annem doymuyor diye klasik anne işte. Onu bile biberona alisir meme emmez diye kasikla vermisti. Eger yara olmaya basladiysa dr danisip simdiden gogus ucu kremimi kullansan acaba.
Yok tatlim akinti olsa anlarim daha yogun renk farkli olur.not alatimda ay basinda gittigimde kontrole sorayim.alttan bakar diye bari tedbirli gideyim.
Bende bisey yok ama gogus ucu kreme basladim simdiden ne olur ne olmaz30+5 olduk biz Sütüm gelmiyor aslında ama uçları kuruyor şimdilik vazelin sürüyorum her duştan sonra. Lansinoh aldım onu da doğuma yakın kullanırım diye düşünüyorum.Neden bu kadar erken kurudu uçları ben de anlamadım
Kızlar ya ben kuaförde ağda işlerinden hoşlanmıyorum. Ama kendimde düzgün temizlenemiyorum özellikle genital bölge doğum yaklaşırken siz ağda mı yaptırcaksınız? Bide benim karnım hep çatladı göğüslerimde çatladı leke de oldu bide çok kararma var koltuk altımda genital bölgemde hatta boynumda koyu kumral renkliyim. İlk bebeğimiz kız bebek bekliyoruz bu arada bu kararmalar ondan diyenler var ama bilemiyorum... Sorun etmiyorum aslında ama kötü durduğuda bir gerçek...
aldığın ikili takımın içine uzun kollu zıbın ve bir patikli alt alsan yeterli üstüne nıye bir daha tulum giydiresin ki evlerin içi heryer sıcak oluyor zaten battanıye de sarıyorsunAhaa ilk hamileligimde dr sancin var muayne edicem alttan dediginde heyecandan çişim geldi demisligim var. parmak olayini iyi biliyorumbu arada dr erkek
Kizlar bebum kafa gitti ya.simdi bu kis bebeleri nasil giyinecek baslamali zibin yada uzun kollu citcitli bady ustune 2li tk ustunede tulum mu?
Ya ben gittim 2 li takim seklinde hastane çıkışı aldum ama simdi diyorum altina bi zibin giydirirlerse usur cocuk
Bosuna mi aldum ben ben alt ust takim
Saglik ocagindan bana da baslamami soylediler kremeBende bisey yok ama gogus ucu kreme basladim simdiden ne olur ne olmaz
Yok merak etme ikisi de bol olduğu için sıkıntı vermiyor birkaç hafta sonra da kilotlu çorap giydirebilirsin ilk haftalarda sıkaroglum nisan dogumlu oldugundan 2kat yetmisti ama ama ocak olunca kafam gitti biraz. Dedigin gibi 2 tane ustuste giydirilirse rahatsiz olur mu diye de dusunmustum.hemsire dediyse vardir bildigi.
epilasyina baslamistim hamilelikten once.cok azalmisti.hmikelukle birlikte killar tune coştu.sumdi yine azaldi.dr emzirme donemindede bi sure fazlalasir sonra normale diner dedi.karatmalari takma bu yuzden kafana.Kızlar ya ben kuaförde ağda işlerinden hoşlanmıyorum. Ama kendimde düzgün temizlenemiyorum özellikle genital bölge doğum yaklaşırken siz ağda mı yaptırcaksınız? Bide benim karnım hep çatladı göğüslerimde çatladı leke de oldu bide çok kararma var koltuk altımda genital bölgemde hatta boynumda koyu kumral renkliyim. İlk bebeğimiz kız bebek bekliyoruz bu arada bu kararmalar ondan diyenler var ama bilemiyorum... Sorun etmiyorum aslında ama kötü durduğuda bir gerçek...
surekli mantar oluyorum zaten fitil 3 5 gun rahatlatiyor kullanmaktan biktim.Canım aynı akıntıdan bende de vardı hatta ilk korktum suyum mu geliyor yoksa idrar mı kaçıyorum diyeama enfeksiyonlu akıntı büyük ihtimalle bi fitil bi krem sorununa çare olur geçmiş olsun
ihlamur bal limon ic iyi geliyorÖksürmekten uyuyamiyorm kuru kuru bi oksuruk korkuom minik adama bsy olcak die bogazm tahris oldu artkbacak agrilarim yetmezmis gibi bide oksuruk geldi
Benim ev çatı kati malesaf oyle sicak olmuyor.milletin 2 kati dogalgaz odeyip yinede usuyorduk. Yani ben daha dikkat etmem gerekiyoraldığın ikili takımın içine uzun kollu zıbın ve bir patikli alt alsan yeterli üstüne nıye bir daha tulum giydiresin ki evlerin içi heryer sıcak oluyor zaten battanıye de sarıyorsun
o zaman bir yelek bir de ekstra havlu corap giydirirsinepilasyina baslamistim hamilelikten once.cok azalmisti.hmikelukle birlikte killar tune coştu.sumdi yine azaldi.dr emzirme donemindede bi sure fazlalasir sonra normale diner dedi.karatmalari takma bu yuzden kafana.
Agda isini ben genital icin az oldugundan ayna karsisinda lateks eldivenle hallettim.
surekli mantar oluyorum zaten fitil 3 5 gun rahatlatiyor kullanmaktan biktim.
ihlamur bal limon ic iyi geliyor
Benim ev çatı kati malesaf oyle sicak olmuyor.milletin 2 kati dogalgaz odeyip yinede usuyorduk. Yani ben daha dikkat etmem gerekiyor
Ben jilet tercih ediyorum ağdaya hayatta dayanamamKızlar ya ben kuaförde ağda işlerinden hoşlanmıyorum. Ama kendimde düzgün temizlenemiyorum özellikle genital bölge doğum yaklaşırken siz ağda mı yaptırcaksınız? Bide benim karnım hep çatladı göğüslerimde çatladı leke de oldu bide çok kararma var koltuk altımda genital bölgemde hatta boynumda koyu kumral renkliyim. İlk bebeğimiz kız bebek bekliyoruz bu arada bu kararmalar ondan diyenler var ama bilemiyorum... Sorun etmiyorum aslında ama kötü durduğuda bir gerçek...
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah yavrularımızı devletteyım hemşireyim serklaj rahim ağzına dikiş atılması canım bende bayağı kilo aldımÇok geçmiş olsun rabbim şifalar versin bebişleimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah :))))) birşey kalmadı Doğuma alt tarafı 3 ay sıkalım dişimizi ha gayret :)))bi sürü kilo aldık oturup kalkmak bile artık zorlaştı . Devlette miydin özelde mi cnm . Serklaj dediğin ne oluyor
Cok güzeller güle güle giydır ınşallah nerden aldınİyi geceler herkese hazırlıklar sırayla tamamlanıyo
Bende az önce 0-3 ay siparişlerini verdim bebişin resimlerinide eklerim şimdi.geldiğinde artık yıkama ütüleme işine girişirim.sadece şampuanı kaldı alınıcak.
Geçen bi arkadaş vücut losyonundan bahsetmişti neydi o mustelamıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?