2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim hiç bi yerimde çatlak oluşmadı henüz ilk gebeliğimden göbeğimde miraslar var kasık kısmımda özellikle bunda henüz oluşmadı.ilkinde çok dikkat ettim kremler,yağlar bu kez düzenli olarak bi şey kullanmadım arada bi hindistan cevizi yağı şu 10 haftayıda atlatırsam çatlaksız ne güzel olur olursada yapıcak bi şey yok
Kıl tüy işleri için genelde kuaföre gidiyodum yine devam göremem zaten yıllar önce lazere gitmiştim azaltmıştı zaten 2 ayda bir gitmem yeterli oluyo bu ara giderim bi de doğuma yakın tamamdır
bi kaç gündür geceleri bacaklarıma kramp giriyo çok fena sizdede başladı mı?magnezyum eksikliği sanırım
Cok güzeller güle güle giydır ınşallah nerden aldın
Teşekkür ederiz instagramdan melonbebe sayfasından aldım

Canım ben de hamilelikte jilete geçtim ama karnımdan genital bölge mi göremiyorum kesicem bir yerlerimi korkuyorum ağda da yaptıramıyorum doğum olunca nasıl olucak yarım yamalak gidicem çok utanıyorum 29 hafta dolu ak yarın allah kısmet ederse benimde erkenden çatlamaya başlamış ama ben anlamadım ben karnındaki kırmızı kırmızı benekler vardı sivilce sanıyordum meğersem çatlamaya başlamışım ilerledikçe onlar nil nehri yarıklarına döndü annemde çatlamış dediğin gibi bencede genetik hindistan cevizi yağı kullandım ama çokta yormadan kendimi atıyorum sabah akşam süreyim çatlamayayım demedim çünkü çatlıcağımı adım gibi biliyordum ergenliktede bacaklar çatlamıştı o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi bunun nedeni kızım olunca çokta üzülmedim açıkçası kız bebek gerçekten o alımı güzelliği alıyor bana diyorlar çok çirlinleştin ben de bebeğim güzel olsun sağlıklı olsun ben çirkin olsam nolur diyorum

Benim de kız ama ilginç bir şekilde cildim çok güzelleşti. Hep erkek bebek mi acaba yanlış mı görüyorlar diye şüpheye düşüyorum
Bi tane çatlağım oluştu, çatlak da diyemem, kaşıklarımda, 4 cm uzunluğunda vadi gibi kocaman bir yarık, 20. Haftada oldu. Ondan başka da bir şey olmadı şükür. Hiçbir şey kullanmıyorum. Bunun dışında yüzüm şişmiş biraz, burnum büyümüş. Ayaklarım yarım numara büyüdü.

Kız denilip doğumda erkek çıkanlar çok var eşimin ailesinin başına gelmiş kız demişler doğumda erkek olduğu ortaya çıkmış o yüzden bizimkiler sürekli kesin mi kız acaba diyorlar kızım o benim diyorum ben biliyorum

Bende de ilk önce karnıma sonra burnuma bakıyorlar ayaklarım 1 numara büyüdü

Ay inşallah çatlamassın Bende de kramplar oluyordu ama çok yorulunca sonra maden suyu felan geçti

1 hafta şeker ölçümü yapacaktım, sabah 7’de tüm parmaklarımı deldim gene de ölçemedim ay! O kadar kanattım kendimi, sonra o kanı görünce midem bulandı, kustum bayağı. Şimdi eczaneye gideceğim bari tokluk şekerimi ölçtüreyim. Parmaklarım sızlıyor. Her parmağımda 2 delik var.

Ağdayı hep kuaförde yaptırıyorum yine kuaföre giderim doğuma yakın tabi umarım doğum zamanı ile ağda zamanını tutturabilirim Genelde hamilelikte tüylenme çok olur filan derler benim aksine çoğalmadı hatta geç uzamaya başladı 30+6 dayım çatlağım oluşmadı inşallah da oluşmaz.
Benim de bebeğim kız ama karnım yaygın değil sivri gibi güzelliğimi de almadı hatta herkes hamileliğin çok yakıştığını söyledi tabi doğru söylüyorlarsa ahaha 3 Farklı hastane 3 farklı doktor kız dedi o yüzden kız olduğu kesindir diye düşünüyorum erkek olursa çok büyük sürpriz olur

Ben nifty yaptirdim dna dan bakildi cinsiyetine

Magnezuyum cok iyi geliyor kramplara ben uzun zamandir kullaniyorum

Şeker teşhisi konmuş muydu sana ,bana her gün ölç demediler 15 güne bir kontrole gidiyorum.

Ben yine fenalardayim.. disim.kirildi . Kokten kirilmis. Cerrahiyke cektiler agzimda kactane dikis.
Çok geçmiş olsun. Çok çekiyorsun, çok zor süreçler... ufaklık gelince hepsine değecek inş. Buz koy, şişecek biraz. Bi hafta sürmüştü benim normal yemeye başlamam. Kurşun dökmeyi bilmiyorum ama uzaktan okurum sana ayetel kürsi nas felak. Geçen ameliyatında çok korktum bebek erken gelecek diye. Şükür onu atlattın. İnş en az 37 haftayı görürsün sağlıkla.

Gebeliğin başından beri diş ağrısı çekiyorum, yaptırıyorum başka diş başlıyor, dişlerim kum gibi dağılıyor. Kutu kutu antibiyotik içtim. Son günlerde yine başladı inceden sızılar. Dayanılacak bir şey değil diş ağrısı. 2. Çocuk isterdim ama bu diş ağrısı yüzünden hamilelikten nefret ettim.

2 hafta önce 830 gramdi. șimdi 922 gram. cok az artmış. doktorum mühim değil dedi. tansiyonuna bakarız, kaldı ki onun da tedavisi var dedi. ölçümlere takilma diyor, ama ana yüreği işte. her şeyi güzelmiş şükürler olsun ki. 26+5im 26+1 gözüküyorum. 2 hafta önce bu ölçümden önde olduğumuz için takılıyorum

Şeker teşhisi konmuş muydu sana ,bana her gün ölç demediler 15 güne bir kontrole gidiyorum.
Şeker sınırda çıkmıştı, 1 hafta takip edelim dedi doktor. Tabi ben bi haftadır ne bulduysam yedim, Kazandibi, çikolata, patates, pirinç.. Çatlayana kadar yedim hatta. Çarşamba kontrol var bari 4 gün ölçeyim dedim. Yine ayı gibi yedim bal Nutella ekmek.. Tokluk şekeri 167 çıktı. Şu an diyete girdim, inş 3-4 gün düşük çıkar. Doktora kalsa çok ağır bir diyet verecek. Ona kalmadan halletmem lazım. Elveda patates kızartması, elveda makarna ve pirinç pilavı, elveda sevgili tatlılar...
tansiyon da yüksek çıktı, 13-9. çok şaşırdım, normalde düşük tansiyonum var, 10-5 veya 11-6 oluyordu en yüksek. Neden yükselmiş olabilir hiç anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…