Teşekkür ederizCok güzeller güle güle giydır ınşallah nerden aldın
Ben jilet tercih ediyorum ağdaya hayatta dayanamamkaç haftalıksın son adet tarihin nedir karnın yeni mi çatladı cnm derler ki kız bebek annesinin güzelliğinden alır kendine koyar derler ben hamileliğimin başından beri şiştim şiştim eski alımım güzelliğim kalmadı bebişler bizden o kadarcık alsınlar ne yapalım onlardan hatıra kalıcak benim de göğüslerim çatladı hem de 2. Aydayken çatladı kaşım kaşım kaşınıyor. Karnınıza bebe yağı sürün kokoline diye doğal bi kakaoeyğı Hindistan cevizi yağlı bi krem var dr um önermişti ben onu sürüyorum 27 +1 günlüğüm . Karnım benim de çatlamak üzere gergin :) bebişler bize hatıra bırakıcaklar engelleyemezsin diyorlar genetik de önemliymiş annemiz çok çatladıysa çekiyomuşuz.herkes çatlağın azaltırsın ancak diyor . Ayrıca karnımı ortadan ikiye ayıran kahve bir çizgi oluştu hamileliğimde ayyy diyorum ne kadar çirkinnnnnn çatlamalar haricinde Doğumdan sonra lekelenmeler çizgiler ödemler hepsi geçiyormuş inşallah .
Benik simdilik sadece goguslerimin altinda minicik catlaklarim var. Karnim iyi durumda ama tabi daha buyuycek. Ben liearac kullaniyorum dustada bebe yagi. Benim kiz olduguma kimse inanmiyor ne karnim kiz karni ne ben kiza hamile gibiyim. Guzelligim gitmedi yani
Benim de kız ama ilginç bir şekilde cildim çok güzelleşti. Hep erkek bebek mi acaba yanlış mı görüyorlar diye şüpheye düşüyorum
Bi tane çatlağım oluştu, çatlak da diyemem, kaşıklarımda, 4 cm uzunluğunda vadi gibi kocaman bir yarık, 20. Haftada oldu. Ondan başka da bir şey olmadı şükür. Hiçbir şey kullanmıyorum. Bunun dışında yüzüm şişmiş biraz, burnum büyümüş. Ayaklarım yarım numara büyüdü.
Kızlar benim hiç bi yerimde çatlak oluşmadı henüz ilk gebeliğimden göbeğimde miraslar var kasık kısmımda özellikle bunda henüz oluşmadı.ilkinde çok dikkat ettim kremler,yağlar bu kez düzenli olarak bi şey kullanmadım arada bi hindistan cevizi yağı şu 10 haftayıda atlatırsam çatlaksız ne güzel olur olursada yapıcak bi şey yok
Kıl tüy işleri için genelde kuaföre gidiyodum yine devam göremem zatenyıllar önce lazere gitmiştim azaltmıştı zaten 2 ayda bir gitmem yeterli oluyo bu ara giderim bi de doğuma yakın tamamdır
bi kaç gündür geceleri bacaklarıma kramp giriyo çok fena sizdede başladı mı?magnezyum eksikliği sanırım
Teşekkür ederizinstagramdan melonbebe sayfasından aldım
Kız denilip doğumda erkek çıkanlar çok var eşimin ailesinin başına gelmiş kız demişler doğumda erkek olduğu ortaya çıkmış o yüzden bizimkiler sürekli kesin mi kız acaba diyorlarkızım o benim diyorum ben biliyorum
Kızlar benim hiç bi yerimde çatlak oluşmadı henüz ilk gebeliğimden göbeğimde miraslar var kasık kısmımda özellikle bunda henüz oluşmadı.ilkinde çok dikkat ettim kremler,yağlar bu kez düzenli olarak bi şey kullanmadım arada bi hindistan cevizi yağı şu 10 haftayıda atlatırsam çatlaksız ne güzel olur olursada yapıcak bi şey yok
Kıl tüy işleri için genelde kuaföre gidiyodum yine devam göremem zatenyıllar önce lazere gitmiştim azaltmıştı zaten 2 ayda bir gitmem yeterli oluyo bu ara giderim bi de doğuma yakın tamamdır
bi kaç gündür geceleri bacaklarıma kramp giriyo çok fena sizdede başladı mı?magnezyum eksikliği sanırım
Teşekkür ederizinstagramdan melonbebe sayfasından aldım
Haaaaydaaaa sana bir kurşun döktürmek şart olduBen yine fenalardayim.. disim.kirildi . Kokten kirilmis. Cerrahiyke cektiler agzimda kactane dikis.
Hayırlı olsun insan baktıkça doğsalar da giydirsek diye heves ediyor
Geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş Allah yardımcın olsunBen yine fenalardayim.. disim.kirildi . Kokten kirilmis. Cerrahiyke cektiler agzimda kactane dikis.
Şeker teşhisi konmuş muydu sana ,bana her gün ölç demediler 15 güne bir kontrole gidiyorum.1 hafta şeker ölçümü yapacaktım, sabah 7’de tüm parmaklarımı deldim gene de ölçemedim ay! O kadar kanattım kendimi, sonra o kanı görünce midem bulandı, kustum bayağı. Şimdi eczaneye gideceğim bari tokluk şekerimi ölçtüreyim. Parmaklarım sızlıyor. Her parmağımda 2 delik var.
Çok geçmiş olsun. Çok çekiyorsun, çok zor süreçler... ufaklık gelince hepsine değecek inş. Buz koy, şişecek biraz. Bi hafta sürmüştü benim normal yemeye başlamam. Kurşun dökmeyi bilmiyorum ama uzaktan okurum sana ayetel kürsi nas felak. Geçen ameliyatında çok korktum bebek erken gelecek diye. Şükür onu atlattın. İnş en az 37 haftayı görürsün sağlıkla.Ben yine fenalardayim.. disim.kirildi . Kokten kirilmis. Cerrahiyke cektiler agzimda kactane dikis.
Şeker sınırda çıkmıştı, 1 hafta takip edelim dedi doktor. Tabi ben bi haftadır ne bulduysam yedim, Kazandibi, çikolata, patates, pirinç.. Çatlayana kadar yedim hatta. Çarşamba kontrol var bari 4 gün ölçeyim dedim. Yine ayı gibi yedim bal Nutella ekmek.. Tokluk şekeri 167 çıktı. Şu an diyete girdim, inş 3-4 gün düşük çıkar. Doktora kalsa çok ağır bir diyet verecek. Ona kalmadan halletmem lazım. Elveda patates kızartması, elveda makarna ve pirinç pilavı, elveda sevgili tatlılar...Şeker teşhisi konmuş muydu sana ,bana her gün ölç demediler 15 güne bir kontrole gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?