Tamam canim ogrenince soylerim 18 kasimda randevum daha pazartesi gunu gittim ayrintili bakti ama yok yine gostermedi , dudaklarini uzatmisti sonrada sirtini döndü
O keyiften hareket ediyordur Demek ki müzikten hoşlanıyor senin oğlan Düğünlerde aranan isim de olabilir oynamayı seviyorsa Ya çok güzel değil mi ama şimdiden tepki veriyorlar
ben çok severim oynamayı dans etmeyi babamda öyle keza ailece severiz kıvrağızdır da inşallah benım oğlanda sever ah ne guzel bir his çok şükür rabbime
Kişiden kişiye de değişiyordur elbet, veya yükselen burç etkiliyordur. İnatçılığı dışında ben de aynıyım, ev temiz olsun ama temizleyen ben olmayayım:)
Ayy doktor sana ne diyecek bakalım buraya da yazar mısın çünkü benimki de seninki gibi bazen hiç tık yok neden.Ben sağlık ocağına gitmiştim hareket etmiyor diye ebe kalp atışını dinlerken bak şimdi yer değiştirdi ölçemedim dedi ama ben hissetmedim belki biz hissetmekte zorlanıyoruz hareketleri aslında iyidir bilemedim ama lütfen buraya da yaz merak ediyorum ben de.
Kişiden kişiye de değişiyordur elbet, veya yükselen burç etkiliyordur. İnatçılığı dışında ben de aynıyım, ev temiz olsun ama temizleyen ben olmayayım:)
Merhaba, benim yapılan son iki kan tahlilimde nötrofil (NEU) değerim yüksek çıkıyor, ona bağlı lenfosit (LYM) de düşük.
Hamilelikte olabiliyomuş, aynı durumda olan ya da fikir sahibi olan var mı?
Merhaba, benim yapılan son iki kan tahlilimde nötrofil (NEU) değerim yüksek çıkıyor, ona bağlı lenfosit (LYM) de düşük.
Hamilelikte olabiliyomuş, aynı durumda olan ya da fikir sahibi olan var mı?
Dün benim de kan değerlerime bakıldı ama sonuçları bekleyemedim internetten baktım sonuçlara bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilemiyorum benim de bazı değerlerim düşğk çıkmış.
Dün benim de kan değerlerime bakıldı ama sonuçları bekleyemedim internetten baktım sonuçlara bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilemiyorum benim de bazı değerlerim düşğk çıkmış.
Canım o bazen değişiyor ben de bir ara sadece altta hissediyordum. Şimdi sürekli kaburga taraflarımda sağda tekme gibi hareketler daha büyük hareketler solda kaburgamın altında ama çok yakın değil vücudu gibi geliyor bana. Biizmki hala popo geliş pozisyonunda hissediyorum. Kısmetse ben de önümüzdeki hafta kontrole gideceğim.(şimdi hareket ediyor balım solda )
benim kaburgamın kenarında n bile geçmiyor göbek deliğimi bulduramıyor bile hep aşağıda dedi doktor gebelik başından beri. Hep kasıklarımı tekmeliyo benim baş geliş zaten her zaman yanarım yanarım daha hiç yüzünü göremedikona yanarım
Bunlari icinde sadece hemoglabin hgb onemli demir hapi kullanmiyosan kullandiricak. Birde benimde dusuktu bundan bir tik daha kan ilaci verdi seruma katiliyor damardan takiliyor yarim saat 1 saat falan suruyor. Yani kan yapici serum gibi dusun
benim kaburgamın kenarında n bile geçmiyor göbek deliğimi bulduramıyor bile hep aşağıda dedi doktor gebelik başından beri. Hep kasıklarımı tekmeliyo benim baş geliş zaten her zaman yanarım yanarım daha hiç yüzünü göremedikona yanarım
Simdi ciktim doktordan. Dedim hayirdir bu kizin niye sesi cikmiyor.
Güldu bakalim tahmin ettigim sey mi dedi bakti ve evet hanfendi makat donmus sirti dönük oldugu icin his azalmis tabi dedi. Tahmin etmis zaten. Eskiden yuzunu gorebilecegim sekildeydi simdi sirtini donmus. Bazen boyle donunce kordon falan dolanabiliyomus bizimkinde bisey yok suyu falanda normalmis. 1 haftada 300 gr almis. Hareketleri bazen yavas olur 2 saat mevzusunu takma kafana dedi.
Bu arada sadece doktoruma 5bintl vericem. Bakalim hastane ne istiycek
Benim de kan değerlerim düşük, Demir hapı içiyordum ama b12 de etkiliyormuş kan değerlerini, Demir yüksek ama kan değerlerim düşük çıkmıştı. Takviyeye başladım.