2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne zaman bir dahaki kontrolün net öğrenirsen cinsiyeti bana da haber ver
Tamam canim ogrenince soylerim 18 kasimda randevum daha pazartesi gunu gittim ayrintili bakti ama yok yine gostermedi , dudaklarini uzatmisti sonrada sirtini döndü

O keyiften hareket ediyordur Demek ki müzikten hoşlanıyor senin oğlan Düğünlerde aranan isim de olabilir oynamayı seviyorsa Ya çok güzel değil mi ama şimdiden tepki veriyorlar
ben çok severim oynamayı dans etmeyi babamda öyle keza ailece severiz kıvrağızdır da inşallah benım oğlanda sever ah ne guzel bir his çok şükür rabbime

bazen karnımı açıp izliyorum göbeğimde hareketlenme dalgalanma olduğu halde hissedemediğim hiiç farkında olmadığım hareketler oluyor birde oyle bakın

Kişiden kişiye de değişiyordur elbet, veya yükselen burç etkiliyordur. İnatçılığı dışında ben de aynıyım, ev temiz olsun ama temizleyen ben olmayayım:)
:) tabi buyuyuncede degisebilir kizim daha 5 yasinda , belki buyudugunde ikna olabilen birisi olur

bazen karnımı açıp izliyorum göbeğimde hareketlenme dalgalanma olduğu halde hissedemediğim hiiç farkında olmadığım hareketler oluyor birde oyle bakın
Ben de takip edeyim bakayım hareket etmediği zaman demek ki kendilerini yormadan incitmeden nazik nazik hareket ediyorlar

Merhaba, benim yapılan son iki kan tahlilimde nötrofil (NEU) değerim yüksek çıkıyor, ona bağlı lenfosit (LYM) de düşük.
Hamilelikte olabiliyomuş, aynı durumda olan ya da fikir sahibi olan var mı?

Merhaba, benim yapılan son iki kan tahlilimde nötrofil (NEU) değerim yüksek çıkıyor, ona bağlı lenfosit (LYM) de düşük.
Hamilelikte olabiliyomuş, aynı durumda olan ya da fikir sahibi olan var mı?
Dün benim de kan değerlerime bakıldı ama sonuçları bekleyemedim internetten baktım sonuçlara bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilemiyorum benim de bazı değerlerim düşğk çıkmış.

Eklentiler

• 9BC304E6-4738-4FE2-A8E3-19D77E6F3E47.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 72
Dün benim de kan değerlerime bakıldı ama sonuçları bekleyemedim internetten baktım sonuçlara bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilemiyorum benim de bazı değerlerim düşğk çıkmış.
Hepsini yorumlayamam tabi ama hgb rbc gibi değerler düşük yani kansızsın.
Doğum yaklaşıyor depolarını fulllemen lazım :)
Takviye almıyo muydun?

benim kaburgamın kenarında n bile geçmiyor göbek deliğimi bulduramıyor bile hep aşağıda dedi doktor gebelik başından beri. Hep kasıklarımı tekmeliyo benim baş geliş zaten her zaman yanarım yanarım daha hiç yüzünü göremedikona yanarım

Hepsini yorumlayamam tabi ama hgb rbc gibi değerler düşük yani kansızsın.
Doğum yaklaşıyor depolarını fulllemen lazım :)
Takviye almıyo muydun?
Demir hapı içiyorum aslında ama bilemiyorum neden baya düşük Senin değerlerini doktor gördü mü yorumu ne oldu?

Bunlari icinde sadece hemoglabin hgb onemli demir hapi kullanmiyosan kullandiricak. Birde benimde dusuktu bundan bir tik daha kan ilaci verdi seruma katiliyor damardan takiliyor yarim saat 1 saat falan suruyor. Yani kan yapici serum gibi dusun

Aa inşallah en yakın zamanda görebilirsin sizinki gizemli takılmayı seviyor erken doğum riskinden bahsetti mi hiç doktor

Simdi ciktim doktordan. Dedim hayirdir bu kizin niye sesi cikmiyor.

Güldu bakalim tahmin ettigim sey mi dedi bakti ve evet hanfendi makat donmus sirti dönük oldugu icin his azalmis tabi dedi. Tahmin etmis zaten. Eskiden yuzunu gorebilecegim sekildeydi simdi sirtini donmus. Bazen boyle donunce kordon falan dolanabiliyomus bizimkinde bisey yok suyu falanda normalmis. 1 haftada 300 gr almis. Hareketleri bazen yavas olur 2 saat mevzusunu takma kafana dedi.

Bu arada sadece doktoruma 5bintl vericem. Bakalim hastane ne istiycek

Demir hapı içiyorum aslında ama bilemiyorum neden baya düşük Senin değerlerini doktor gördü mü yorumu ne oldu?
Benim de kan değerlerim düşük, Demir hapı içiyordum ama b12 de etkiliyormuş kan değerlerini, Demir yüksek ama kan değerlerim düşük çıkmıştı. Takviyeye başladım.

Ben de hiç yüzünü göremedim. Hep poposunu gösteriyor edepsiz. Doğana kadar tanışabilecek miyiz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…