Ne zaman bir dahaki kontrolün net öğrenirsen cinsiyeti bana da haber ver:) benimde ayni karnim bayagi sivri ama digerinde de oyleydi. Evet bu kadar zaman erkek olupta gostermediyse giysin pembis kiyafetleri elbiseleri
Tamam canim ogrenince soylerimNe zaman bir dahaki kontrolün net öğrenirsen cinsiyeti bana da haber ver
ben çok severim oynamayı dans etmeyi babamda öyle keza ailece severiz kıvrağızdır daO keyiften hareket ediyordurDemek ki müzikten hoşlanıyor senin oğlan Düğünlerde aranan isim de olabilir oynamayı seviyorsa Ya çok güzel değil mi ama şimdiden tepki veriyorlar
Kişiden kişiye de değişiyordur elbet, veya yükselen burç etkiliyordur. İnatçılığı dışında ben de aynıyım, ev temiz olsun ama temizleyen ben olmayayım:)Benim kizimda ikizler ama asla ikna olmuyor , cok aşiri inatci calismayi sevmez ama ev temiz olsun ister
bazen karnımı açıp izliyorum göbeğimde hareketlenme dalgalanma olduğu halde hissedemediğim hiiç farkında olmadığım hareketler oluyor birde oyle bakınAyy doktor sana ne diyecek bakalım buraya da yazar mısın çünkü benimki de seninki gibi bazen hiç tık yok neden.Ben sağlık ocağına gitmiştim hareket etmiyor diye ebe kalp atışını dinlerken bak şimdi yer değiştirdi ölçemedim dedi ama ben hissetmedim belki biz hissetmekte zorlanıyoruz hareketleri aslında iyidir bilemedim ama lütfen buraya da yaz merak ediyorum ben de.
:) tabi buyuyuncede degisebilir kizim daha 5 yasinda , belki buyudugunde ikna olabilen birisi olurKişiden kişiye de değişiyordur elbet, veya yükselen burç etkiliyordur. İnatçılığı dışında ben de aynıyım, ev temiz olsun ama temizleyen ben olmayayım:)
Ben de takip edeyim bakayım hareket etmediği zamanbazen karnımı açıp izliyorum göbeğimde hareketlenme dalgalanma olduğu halde hissedemediğim hiiç farkında olmadığım hareketler oluyor birde oyle bakın
HahaBenimki kıpırdamayınca korku filmi izliyorum gece. Ben korkunca anında kudurmaya başlıyor. Yeni taktiğim bu oldu.
Dün benim de kan değerlerime bakıldı ama sonuçları bekleyemedim internetten baktım sonuçlara bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilemiyorum benim de bazı değerlerim düşğk çıkmış.Merhaba, benim yapılan son iki kan tahlilimde nötrofil (NEU) değerim yüksek çıkıyor, ona bağlı lenfosit (LYM) de düşük.
Hamilelikte olabiliyomuş, aynı durumda olan ya da fikir sahibi olan var mı?
Hepsini yorumlayamam tabi ama hgb rbc gibi değerler düşük yani kansızsın.Dün benim de kan değerlerime bakıldı ama sonuçları bekleyemedim internetten baktım sonuçlara bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilemiyorum benim de bazı değerlerim düşğk çıkmış.
benim kaburgamın kenarında n bile geçmiyor göbek deliğimi bulduramıyor bileCanım o bazen değişiyor ben de bir ara sadece altta hissediyordum. Şimdi sürekli kaburga taraflarımda sağda tekme gibi hareketler daha büyük hareketler solda kaburgamın altında ama çok yakın değil vücudu gibi geliyor bana. Biizmki hala popo geliş pozisyonunda hissediyorum. Kısmetse ben de önümüzdeki hafta kontrole gideceğim.(şimdi hareket ediyor balım solda)
Demir hapı içiyorum aslında ama bilemiyorum neden baya düşükHepsini yorumlayamam tabi ama hgb rbc gibi değerler düşük yani kansızsın.
Doğum yaklaşıyor depolarını fulllemen lazım :)
Takviye almıyo muydun?
Çok düşük değil,günde bitane içiyosan ikiye çıkarabilir.Demir hapı içiyorum aslında ama bilemiyorum neden baya düşükSenin değerlerini doktor gördü mü yorumu ne oldu?
Dün benim de kan değerlerime bakıldı ama sonuçları bekleyemedim internetten baktım sonuçlara bunlar tam olarak ne anlama geliyor bilemiyorum benim de bazı değerlerim düşğk çıkmış.
benim kaburgamın kenarında n bile geçmiyor göbek deliğimi bulduramıyor bilehep aşağıda dedi doktor gebelik başından beri. Hep kasıklarımı tekmeliyo benim baş geliş zaten her zaman yanarım yanarım daha hiç yüzünü göremedikona yanarım
Benim de kan değerlerim düşük, Demir hapı içiyordum ama b12 de etkiliyormuş kan değerlerini, Demir yüksek ama kan değerlerim düşük çıkmıştı. Takviyeye başladım.Demir hapı içiyorum aslında ama bilemiyorum neden baya düşükSenin değerlerini doktor gördü mü yorumu ne oldu?
benim kaburgamın kenarında n bile geçmiyor göbek deliğimi bulduramıyor bilehep aşağıda dedi doktor gebelik başından beri. Hep kasıklarımı tekmeliyo benim baş geliş zaten her zaman yanarım yanarım daha hiç yüzünü göremedikona yanarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?