- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Yansiyon cikinca ne oluo kizlar?? Ne yapmak gerekAy bakma internete ya. Bende de odem var hepimizde var artik.. tansiyonu takip et tabi o onemli
Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Yansiyon cikinca ne oluo kizlar?? Ne yapmak gerek
Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Normal dogummu yaptiniz? Cok gecmis olsun. Hayirli ugurlu olsun..Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Ya size bir sey danisayim 24. Haftamdayim ve dun ve bugun iki gundur enerjim cekilmis gibi oluyor icim yaniyor yada acliktan bilemiyorum.. yemek yapayim dedim boyle oldum.. dunde ayni sekilde oldum.. tansiyon cikmasimi dusmesimi preeklemsi sebebiTansiyon cok tehlikeli gebelikte. Direk.preeklemsi belirtisi zaten
Hayırlı olsun canım sağlıkla çıkın hastaneden inşallahKızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Ya size bir sey danisayim 24. Haftamdayim ve dun ve bugun iki gundur enerjim cekilmis gibi oluyor icim yaniyor yada acliktan bilemiyorum.. yemek yapayim dedim boyle oldum.. dunde ayni sekilde oldum.. tansiyon cikmasimi dusmesimi preeklemsi sebebi
bendede var nezamandir surekli uyku yorgunluk birden bire coltu ustume. Sanirim bebel depolari iyice bosaltti kalanlarda bizde boyle yapiyorSelam kizlar bende bugun iste kotu hissettim eve geldim kusmak bi yana kafami kaldiramiyorum. Dinlenecegim ama bebek hareket ediyor diye korkmadim fakat artik bu yorgun hissetmeler iyice kendini gostermeye basladi
Vallaha kizlar ben 2 sene sonra hamile kalmama ragmen ki lendimiz istemedik cocuk millet bisey mi var diyordu. Herkes konuauyor işte. Once evlen derler nisanlanirsin dugun sorarlar dugun olur cocuk derler cocuk biter ikinciyi yap derler. Derlerde derler. Millet hep bisey derbeter olsunlar mecbur yüzyüze bakıyoruz sanki hiç birşey olmamış gibi napcan eşinin ailesi o görüşmüyorum demeyınce birşey diyemiyorsun şimdide pek kıymetli olduk unuttular yaptıklarını da torun delisi olacaklar bende iyice delirecem bekliyorlar doğurayımda bızden cıkmasınlar dıye nasıl geçecek doğum sonrası bilmiyorm o günler hiç aklımdan cıkmıyor kinci değilim ama çok göz yaşı akıttırdılar her ay her ay canım cıkıyordu şimdi ohh keyif onlara
Nasil anam noluyor bu ne hiz. Masallah col sukur iyiyseniz sorun yok gounuz aydin allah saglik sihhat versin.Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Benımde bugün kontrolüm vardı 30+0 dayım bebeğimin ölçümleri baş karın uyluk hepsi 30 hafta çıkmıyor kilosuda düşük çıktı 1284 gram üzülüyorum ya beslenmesinde bir sıkıntı mı var dıye bırde sol koroid pleksusta 2 adet kist vardı onlarda geçmemişmesela karın çevresi 28+1 bpd 29+4 hc 30+0 fl 29+3 ölçümler neyse de kistlere cok üzülüyorum 28 haftada geçer diyordu geçmemiş
Geçmiş olsun. İkiniz de hızlıca sağlığınza kavuşunKızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Nasıılll yaniii daha 2 ay varmış 32.haftadaKızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
ya ben üniversite araşt. hast.gidiyorum 3 4 doktor sürekli değişiyor geçen ay olan güzel ilgilendi geçmesini bu haftalarda beklemiyoruz bir sonraki ay tekrar takip edilir dedi bugünkü pek ilgilenmedi direk perinatoloji uzm. yönlendirdi sıra aldım 12 sinde ona görüneceğim aynı hast.doktor gerekirse takip onda devam ederim yeterki bebek iyi olsun varsa bir sıkıntı önceden bilelim müdahale edilir doğumda vs ne gerekiyorsabenim kızım 2500 gr doğdu ama daha ilk ay kontrolünde yakalamıştı yaşıtlarını.hiç takmayın kafanıza.kist ile ilgili de tek bir bulgu hiç bir şey ifade etmez demişti benim doktorum.üzmeyin kendinizi ve bebeğinizi.doktorunuz yorum yapmadı mı?
çok art niyetliler var karını gere gere bana ben kadar kolayca hamile kaldıkların ı anlatır ağlanırlardı. Sİzin sorun neydi olmadı cnm çok şükür olmuş . Biz de soranlara düşünmüyoz diyoduk Bi aileye söylemiştik istediğimizi ve olmadığını. Benim annem 3 yılda 1 doğururdu kolay hamile kalmazdı yani ben anneme çekmişim .Ya birak gereksiz insam musveddeleri. Benim 7 yil olmadi. Hic takmadim bosver sende. Simdide tup bebek dimi diyene evet canim bu tupcuden bi dahakine sutcuden diyorum. Dalga geciyorum. Ne guzel gezdim 7 yil ya falan diyorum
sen cidddi misin şoktayım gerçekten şok inşAAllah bebeğin ve sen çok iyisindir mesajları yeni okuyorum dualarımız seninle ve bebeğinle olsun kıyamam size ya Allahım yardımcın olsun inşaAllah herşey güzel olur çok şükür ki bebeğin iyiKızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?