2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benımde bugün kontrolüm vardı 30+0 dayım bebeğimin ölçümleri baş karın uyluk hepsi 30 hafta çıkmıyor kilosuda düşük çıktı 1284 gram üzülüyorum ya beslenmesinde bir sıkıntı mı var dıye bırde sol koroid pleksusta 2 adet kist vardı onlarda geçmemiş mesela karın çevresi 28+1 bpd 29+4 hc 30+0 fl 29+3 ölçümler neyse de kistlere cok üzülüyorum 28 haftada geçer diyordu geçmemiş

Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler

Hadiiiii caniiiiimmmmm yok artik. Şok şok şok... ne yazacagimi bilmedigimden sacmalamalardayim .. ne olur haberdar etméye calis bizi. Inanamiyorum

Tansiyon cok tehlikeli gebelikte. Direk.preeklemsi belirtisi zaten
Ya size bir sey danisayim 24. Haftamdayim ve dun ve bugun iki gundur enerjim cekilmis gibi oluyor icim yaniyor yada acliktan bilemiyorum.. yemek yapayim dedim boyle oldum.. dunde ayni sekilde oldum.. tansiyon cikmasimi dusmesimi preeklemsi sebebi

Selam kizlar bende bugun iste kotu hissettim eve geldim kusmak bi yana kafami kaldiramiyorum. Dinlenecegim ama bebek hareket ediyor diye korkmadim fakat artik bu yorgun hissetmeler iyice kendini gostermeye basladi
bendede var nezamandir surekli uyku yorgunluk birden bire coltu ustume. Sanirim bebel depolari iyice bosaltti kalanlarda bizde boyle yapiyor
Vallaha kizlar ben 2 sene sonra hamile kalmama ragmen ki lendimiz istemedik cocuk millet bisey mi var diyordu. Herkes konuauyor işte. Once evlen derler nisanlanirsin dugun sorarlar dugun olur cocuk derler cocuk biter ikinciyi yap derler. Derlerde derler. Millet hep bisey der
Kızlar ben doğum yaptım. Rahim yırtıldı, hayatımın en büyük acısını yaşadım. Filmlerdeki gibi ameliyata aldılar, şimdi çıktım. Bebek küvezde, iyi dediler
Nasil anam noluyor bu ne hiz. Masallah col sukur iyiyseniz sorun yok gounuz aydin allah saglik sihhat versin.

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz. en kısa zamanda kucağınıza gelsin inşallah:) benim ablamda 31. haftada doğum yapmıştı şimdi kocaman oğlu:)

benim kızım 2500 gr doğdu ama daha ilk ay kontrolünde yakalamıştı yaşıtlarını.hiç takmayın kafanıza.kist ile ilgili de tek bir bulgu hiç bir şey ifade etmez demişti benim doktorum.üzmeyin kendinizi ve bebeğinizi.doktorunuz yorum yapmadı mı?

Nasıılll yaniii daha 2 ay varmış 32.haftada nasıl olduuu iyi olunca haberdar et rabbim bebeğine sağlık versin sanada tabiki

ya ben üniversite araşt. hast.gidiyorum 3 4 doktor sürekli değişiyor geçen ay olan güzel ilgilendi geçmesini bu haftalarda beklemiyoruz bir sonraki ay tekrar takip edilir dedi bugünkü pek ilgilenmedi direk perinatoloji uzm. yönlendirdi sıra aldım 12 sinde ona görüneceğim aynı hast.doktor gerekirse takip onda devam ederim yeterki bebek iyi olsun varsa bir sıkıntı önceden bilelim müdahale edilir doğumda vs ne gerekiyorsa

Ya birak gereksiz insam musveddeleri. Benim 7 yil olmadi. Hic takmadim bosver sende. Simdide tup bebek dimi diyene evet canim bu tupcuden bi dahakine sutcuden diyorum. Dalga geciyorum. Ne guzel gezdim 7 yil ya falan diyorum
çok art niyetliler var karını gere gere bana ben kadar kolayca hamile kaldıkların ı anlatır ağlanırlardı. Sİzin sorun neydi olmadı cnm çok şükür olmuş . Biz de soranlara düşünmüyoz diyoduk Bi aileye söylemiştik istediğimizi ve olmadığını. Benim annem 3 yılda 1 doğururdu kolay hamile kalmazdı yani ben anneme çekmişim .

sen cidddi misin şoktayım gerçekten şok inşAAllah bebeğin ve sen çok iyisindir mesajları yeni okuyorum dualarımız seninle ve bebeğinle olsun kıyamam size ya Allahım yardımcın olsun inşaAllah herşey güzel olur çok şükür ki bebeğin iyi

Refika rahim nasıl yırtıldı incelmiş miydi ki doktorlar hiç fark etmemiş mi belirti vermedi mi önceden bir sinyal. Umarım iyisindir yani diyecek şey Yok acil şifalar . Rahimi diktiler mi . Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim

Refika rahim nasıl yırtıldı incelmiş miydi ki doktorlar hiç fark etmemiş mi belirti vermedi mi önceden sinyal. Umarım iyisindir yani diyecek şey Yok acil şifalar . Rahimi diktiler mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…