2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyiz darısı başınıza inşallah

Aa ne güzel haber. Sağlıkla büyütün gözünüz aydın. Hikayesini dinleyelim bir ara

Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh

Günün ikinci sürprizi. Geçmiş olsun gözünüz aydın. Güle güle büyütün insallah

Kizlar geceleri salyam akıyor ya resmen yastığı islatıyorum. Midem çok yanıyo ondan mı acaba? Ya da yasayan var mı? Kontrolüm de perşembe günü. Çok heyecanlı yaa insan zor bekliyor

Kizlar geceleri salyam akıyor ya resmen yastığı islatıyorum. Midem çok yanıyo ondan mı acaba? Ya da yasayan var mı? Kontrolüm de perşembe günü. Çok heyecanlı yaa insan zor bekliyor
Bende de vardı gebelikten bir yıl önce yirmiliğimi çektirince geçti gebelikte yine başladı çünkü Dişimde enfeksiyon var, senin de dişte problem olabilir ama mideden de olabilir

X xemax K kimsebilmesindiye N narantikibi
Elifakca Sağolun kızlar, inş geçecek. Bu yetersizlik hissi ne zaman geçecek merak ediyorum. Bez bağlarken bile acaba doğru mu diye düşünüyorum. Şimdi daha dikkatli inceliyorum, takıntılı bir şekilde inceliyorum, burnu sapsarı oldu. Artıyor sanki. Yarın kontrole götüreceğim.

N narantikibi prematüre kıyafet kullandık tabi, 2.5 kilo olana kadar oldu kıyafetler, sonra küçük gelmeye başladı. 2 tane hatıra ayırdım, oyuncak bebek elbisesi gibi, o kadar Minnak ki. Bak bi fotoğraf ekliyorum, yenidoğan şapkalarının yanında prematüre şapkası

Kaizen S ne kadar şirin şeyler, güle güle giysin miniğimiz

2 2kedi_1deli tam zamanında doğurmuşsun. İnş. Sarılığı da geçer kuzumun. Yarın ben de kontrole götüreceğim. İnş önemli bir şey değildir.

yaaa minnaakkk herhalde içine girmeden anlayamıyor insan bakalım bende heyecanla hastaneye kıyafet vereceğim zamanı beklıyorm inanıyorm cok az kaldı

O yeni dogam sapkalari nedir zaten ya hepsi kocaman yasina.girince takar artik diyorum. Bisey cikmaz merak etme biliyosu zaten tek care.sık sık beslemek. Kaka sayisini arttirmak. Bakalim bizde carsamba gidicez kontrole bide 2. Topuk kadini icin saglik ocagina gidicez

Chek burc yaziyosak benimki de yay hatta yukselenide yay.. ben daha ameliyat masasindayken hemsirelerden biri hesaplayip soyledi ee kiz bebek zaten onuda eklersin. ya bu konuyu acan arkadaslar gitti buralardan bastaki liste falan kaldi oyle

mavisannesi beybisi35 kızlar hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsünler.

S Seda987 iyi ki erkenden fark etmiş doktor. Hadi bakalım sıradaki bebiş geliyor
Evet canım sıramızı aldık aralık anaları arasında şaşkındım gün boyunca aslında iyide oldu son zamanlar ağırlaşıyo insan zorlaşıyo birlikte kalıcağımız süreç bu kadarmış
Sende kendini yetersiz hissetme canım sen ona o sana yeni kavuştunuz herşeyi mükemmel yapman,anlaman mümkün değil..bende ilk bebeğimde öyleydim bezleyebiliyomuyum yıkıyabiliyomuyum karnı doyuyo mu derken bi süre sonra profosyonel oluyosun hepsinde,elin gözün alışıyo pratikleşiyosun.rahat ol akışına bırak mükemmel olmasada olur bebişin ve sen mutlu olun sağlıklı olun en önemlisi o sarılığıda artmamıştır inşallah

bugün yaşadım daha ağzımın suyu akmış uyurken . Midem de çok yanıyor neden oluyor bilmiyorum zor geliyor çekicez napalm sütü içince mide yanmasına iyi geliyo

S Seda987 zamanla alışırım diyorım da alışana kadar bebeğe bir zarar gelmese. Anlaşacağız minnoşumla. Birbirimizi tanıyacağız. Teyzesi Bir yaygaracı görmen lazım. Açken nasıl bağırıyor. Kendimi garson gibi hissediyorum. O da sorunlu müşteri. Nerede benim yemeğim diye masaları dağıtıyor.

2 2kedi_1deli hala masajla kaka yapabiliyor. Normalde 2-3 saatte kaka yapan çocuk 6
Saattir kaka yapmadı, bir de yediklerini kusmaya başladı. Ara besleme yapacağım artık.

bugün yaşadım daha ağzımın suyu akmış uyurken . Midem de çok yanıyor neden oluyor bilmiyorum zor geliyor çekicez napalm sütü içince mide yanmasına iyi geliyo

Mideden kaynaklı demek ki. Benimki artık yanma boyutunu geçti ejderha gibi alev çıkarıcam sanıyorum. Gecem kötüydü bugün ruh gibiydim

2 2kedi_1deli alınca haber ver demistin. Dün kurutmayı aldım bugün montajı yaptılar. Arçelik aldım da satıcı daha tam indirime girmediler dedi. Istersen biraz daha bekle.

R refikaaydin annelik hep bir muhakeme.. bir şeyi tecrübe etmeden öğrenemiyorsun zaten çok normal. Ilk bebeğim 4. Gün kontrolde 27 değerle yatırıldı sarılıktan. O gün düşmezse kanını değişeceklerdi. Ne ağladım ne ağladımmm bebeği ac bıraktım da oldu diye. Oğlumda işi biliyordum ilk günden mama verdim 2. Gün baktım sarardı hemen goturdum 17 değerle 2 gün yattık yine. allah dermansız dert vermesin. Kafayi takma rahatla. Her seyden once stressiz bir anneye ihtiyaci var. Gerisi gelir merak etme

Hayır ya, bizim bebişler ufak olduğu için öyle. 3 kilodan sonra şapkalar tam oluyor.

Sariligi gozden kacirmamak icin sari giydirmeyin ve odanin isigi sari olmasin

R refikaaydin bir de bacaklara kadar inmişse ilerlemiştir. Yuzu gözü sarı olabilir. En geç de gözden gider zaten. Bacağına parmağını cektiginde sarı görünüyorsa artmıştır sarilik. Ama zaten kontrol altındasın dr yonlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…