Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
Kızlar dogurdummmm bugün sezeryan oldum Çok şükür rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh
Tamam canim doktordan cikinca mutlaka yazarim :) amin hakkimizda hayirlisi ne ise o olsunYarın mutlaka haber ver merak ederimHakkımızda hayırlısı olsun inşallah ,
Bende de vardı gebelikten bir yıl önce yirmiliğimi çektirince geçti gebelikte yine başladı çünkü Dişimde enfeksiyon var, senin de dişte problem olabilir ama mideden de olabilirKizlar geceleri salyam akıyor ya resmen yastığı islatıyorum. Midem çok yanıyo ondan mı acaba? Ya da yasayan var mı? Kontrolüm de perşembe günü. Çok heyecanlı yaa insan zor bekliyor
yaaa minnaakkkX xemax K kimsebilmesindiye N narantikibi
Elifakca Sağolun kızlar, inş geçecek. Bu yetersizlik hissi ne zaman geçecek merak ediyorum. Bez bağlarken bile acaba doğru mu diye düşünüyorum. Şimdi daha dikkatli inceliyorum, takıntılı bir şekilde inceliyorum, burnu sapsarı oldu. Artıyor sanki. Yarın kontrole götüreceğim.
N narantikibi prematüre kıyafet kullandık tabi, 2.5 kilo olana kadar oldu kıyafetler, sonra küçük gelmeye başladı. 2 tane hatıra ayırdım, oyuncak bebek elbisesi gibi, o kadar Minnak ki. Bak bi fotoğraf ekliyorum, yenidoğan şapkalarının yanında prematüre şapkası
Kaizen S ne kadar şirin şeyler, güle güle giysin miniğimiz
2 2kedi_1deli tam zamanında doğurmuşsun. İnş. Sarılığı da geçer kuzumun. Yarın ben de kontrole götüreceğim. İnş önemli bir şey değildir.Eki Görüntüle 2565935
X xemax K kimsebilmesindiye N narantikibi
Elifakca Sağolun kızlar, inş geçecek. Bu yetersizlik hissi ne zaman geçecek merak ediyorum. Bez bağlarken bile acaba doğru mu diye düşünüyorum. Şimdi daha dikkatli inceliyorum, takıntılı bir şekilde inceliyorum, burnu sapsarı oldu. Artıyor sanki. Yarın kontrole götüreceğim.
N narantikibi prematüre kıyafet kullandık tabi, 2.5 kilo olana kadar oldu kıyafetler, sonra küçük gelmeye başladı. 2 tane hatıra ayırdım, oyuncak bebek elbisesi gibi, o kadar Minnak ki. Bak bi fotoğraf ekliyorum, yenidoğan şapkalarının yanında prematüre şapkası
2 2kedi_1deli tam zamanında doğurmuşsun. İnş. Sarılığı da geçer kuzumun. Yarın ben de kontrole götüreceğim. İnş önemli bir şey değildir.Eki Görüntüle 2565935
Evet canım sıramızı aldık aralık anaları arasındamavisannesi beybisi35 kızlar hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsünler.
S Seda987 iyi ki erkenden fark etmiş doktor. Hadi bakalım sıradaki bebiş geliyor
bugün yaşadım daha ağzımın suyu akmış uyurken . Midem de çok yanıyor neden oluyor bilmiyorum zor geliyor çekicez napalm sütü içince mide yanmasına iyi geliyoKizlar geceleri salyam akıyor ya resmen yastığı islatıyorum. Midem çok yanıyo ondan mı acaba? Ya da yasayan var mı? Kontrolüm de perşembe günü. Çok heyecanlı yaa insan zor bekliyor
Sağlıkla büyüsün inşallahBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
bugün yaşadım daha ağzımın suyu akmış uyurken . Midem de çok yanıyor neden oluyor bilmiyorum zor geliyor çekicez napalm sütü içince mide yanmasına iyi geliyo
Hayır ya, bizim bebişler ufak olduğu için öyle. 3 kilodan sonra şapkalar tam oluyor.O yeni dogam sapkalari nedir zaten ya hepsi kocaman yasina.girince takar artik diyorum. Bisey cikmaz merak etme biliyosu zaten tek care.sık sık beslemek. Kaka sayisini arttirmak. Bakalim bizde carsamba gidicez kontrole bide 2. Topuk kadini icin saglik ocagina gidicez
Sariligi gozden kacirmamak icin sari giydirmeyin ve odanin isigi sari olmasinX xemax K kimsebilmesindiye N narantikibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?