- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
aboo yok canım anladım plastik olduğunu cam tövbe sonra otur parça araKız kadına fırlatmadım plastik biberonu duvara fırlattım yanlış anlatma sonra aman diyeyim cam biberon falan fırlatır kadına Chek azmettirdi der al başına belayı
zeytinburnunda hastane cikin cikin gelin vallaha hatta size su yerine bi sek raki ayarlarim siz iversiniz ben ohhh cekerim
Gelemedik edemedik demek yok ama
bem sabah icmiyorum ama aksamlari 3 4 bardak iciyorum
ocak analari bildiginiz keyifci cikti.
Sen bukadar soylemeye hastaneye gelmezsen bittin sen bulurum seni garamel
O diilde 3 saat yurudum bugun belim col.agridi. dogurmak istemiyim ya ev temizlenmedi daha ben ocak anasiyim ocakta doğmalı.
Ozel hastanede dogum yapan kizlar yaniniza alipta kullanmadiginiz seyleri yazarmisiniz. Aradan 9 yil gecince tam olarak neler vardi hastane cantasinda hatirlamiyorum gerelsiz seylerde almak istemiyorum
Sen 1 hafta falan gecsin ben iyiyim demelere başla. Sevmediği eltin varya o gelip kalacal ayaklari yap gonder gitsin
Almadim huysuzlanirsa muslinle falan sariyorum sakinliyorKızlar bebeğimiz için kundak aldınız mı nasıl bir kundak aldınız yardımcı olur musunuz
Bak yaramaza senCanim ben yeni geldim doktordan. Bebis hâlâ dönmemis. Kilosunuda ölcemedi bacagini kasigima sıkıştırmişgece sancidan uyuyamiyordum doktora gittim hicbirsey yok . Sonlara dogru birazcik cikti onada birsey demedi. Hastaneden randevu almam icin bir kagit verdi , elle döndürmeyi denesinler olmuyorsa bekleyecegiz dedi. Doktora girince hiic hareket etmiyor , doktordan bir ciktim herlade korktu elle döndürmeyi duyunca bir hareketler yapiyor ki bakalim yarin sana ne diyecek doktor .
Sen bir söz kapmışsın ohh sefan olsunŞöyle iki bira fıstık olsa hiç fena olmaz ama ben tekilacıyım eşimin sözü var emzirmeden sonra bi gece alem yapıcaz artık
Bende cok heyecanla gittim ama benim doktor pek konusmayi sevmiyorBak yaramaza senbenimki de hastanede coşuyor Neyse sağlıklı olsunlar da ters mers idare edeceğiz Ben de heyecanlıyım yarın için inşallah bir hafta daha bekleyelim demez artık taşıyamıyorum
Ya hamile iken her şeyi ye iç diyorlar ama nerdeee o iş öyle olmuyormuş bir çok şeyden mahrum kaldıkBu yaz Antalya'da deli gibi sıcakta, barı da çok iyi olan otelde günde sadece 2 soda 3 çay bardağı çay, ayran, su içerek tatilimi geçirdim nasıl içime oturdu.
Ayrıca ne Meksika mutfağı, ne suşiler neler neler geldi geçti gözümün önünden ahh ahh
Ayy ben de doğum hastanesine gidiyorum benim doktorlar da çok konuşmuyorBende cok heyecanla gittim ama benim doktor pek konusmayi sevmiyorbencede onemli olan sagliklari , nasil olduklari nasil dogduklari onemli degil. Gercekten bende tasiyamiyorum bakalim ne zaman dogacaklar
Kundak almaya gerek yol ki ince bir battaniyr ile sarabilirsin.hem bebek rahat uyuyor hemde sicak tutuyor.ben ince polarla sarmistim oglumuKızlar bebeğimiz için kundak aldınız mı nasıl bir kundak aldınız yardımcı olur musunuz
Şöyle iki bira fıstık olsa hiç fena olmaz ama ben tekilacıyım eşimin sözü var emzirmeden sonra bi gece alem yapıcaz artık
Bende merak ettim ne diyecekler. Hafta ici gün almam lazim . Birde döndürdükten sonra geri dönme ihtimalide varmisAyy ben de doğum hastanesine gidiyorum benim doktorlar da çok konuşmuyorAy o döndürme işi için ne zaman gideceksin nasıl olacak acaba merak ettim
anılarım canlandı... yapmayın böyle şeyler, demeyinBenim tekila ile.kotu anilarim var :) bi siseyi bitirdikten sonra hafizani kaybedebiliyormussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?