- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
oh oh maşallah sağlıklı olsun tombikBu kadar geyikten sonra haberleri vereyim; kuzumun sarılığı Yokmuş. Boşuna triplere girmişim. Burnu tıkalı diye endişeleniyordum bir şeyi yokmuş normal sümüklü bir çocukmuş. 9 günde 600 gr almış. 3.350 gr olmuş. Anne sütü zenginleştiriciyi bırakabilirsiniz güzel kilo alıyor dedi. Daha dün yeni kutu almıştım 200 lira, bileydim almazdım. Yine de günde 2-3 kere vereyim bari çöpe gitmesin. Lazım olan biri varsa kargoya verebilirim. Tek gözü biraz şiş, biraz bekleyin akıntı olursa göz doktoruna gösterin dedi. Her şey yolunda, kuzucum sağlıklı. Maşallah tosun gibi.
Kullandıklarını sanmıyorum, kullansalar size aldırırlardı. Hastaneden vermediler onu, siz alın dediler. Bi sor bakalım kullanacaklarsa ben sana kargolarım bu kutuyu. Hem 200 lira hem de bulması çok zor, kaç eczane dolaştık, çevredeki tüm eczanelere telefon ettik sorduk. Zor buluyoruz her seferinde. Bununla o kadar hızlı kilo alabildi.oh oh maşallah sağlıklı olsun tombikbende sana şey soracaktım doğum yaptığın hastanede mi doktora götürüyorsun kime götürüyorsun bırde yoğun bakımda zenginleştirici kullanmışlar mı acaba bize de söyleyecekler mi kullan diye bende bilemiyorm soracaktım unuttum yarın arayınca sorayım barı kullanıyor musunuz diye
Bi şişeyi bitirince sadece hafızayı kaybetmek bence mucize gibiBenim tekila ile.kotu anilarim var :) bi siseyi bitirdikten sonra hafizani kaybedebiliyormussun
Artık o kadar ödülümüz olsun ya daha iyi ne yapabiliriz kiSen bir söz kapmışsın ohh sefan olsun
Ben bu anne sütü zenginleştirici konusunu kaçırmışım nedir o daha önce hiç duymadım açıklayabilir misin benim ikizler 2 kg civarı doğacak çünkü özel hastanede yok bulunduğum şehirde araştırma hastanesinde doğum yapıcam belki benim de işime yararBu kadar geyikten sonra haberleri vereyim; kuzumun sarılığı Yokmuş. Boşuna triplere girmişim. Burnu tıkalı diye endişeleniyordum bir şeyi yokmuş normal sümüklü bir çocukmuş. 9 günde 600 gr almış. 3.350 gr olmuş. Anne sütü zenginleştiriciyi bırakabilirsiniz güzel kilo alıyor dedi. Daha dün yeni kutu almıştım 200 lira, bileydim almazdım. Yine de günde 2-3 kere vereyim bari çöpe gitmesin. Lazım olan biri varsa kargoya verebilirim. Tek gözü biraz şiş, biraz bekleyin akıntı olursa göz doktoruna gösterin dedi. Her şey yolunda, kuzucum sağlıklı. Maşallah tosun gibi.
Evde ince penye battaniye veya müslin beze sarıyorum. Dışarısı için şöyle bir şey aldım, bebek arabasına ve ana kucağına da takılıyor, takılmalı, pofidik bir şey
Eki Görüntüle 2566283 Eki Görüntüle 2566283
Maşallah refika. Buarada senin kiz deniz N narantikibi mert ti degilmi karıştırıyorum.Bu kadar geyikten sonra haberleri vereyim; kuzumun sarılığı Yokmuş. Boşuna triplere girmişim. Burnu tıkalı diye endişeleniyordum bir şeyi yokmuş normal sümüklü bir çocukmuş. 9 günde 600 gr almış. 3.350 gr olmuş. Anne sütü zenginleştiriciyi bırakabilirsiniz güzel kilo alıyor dedi. Daha dün yeni kutu almıştım 200 lira, bileydim almazdım. Yine de günde 2-3 kere vereyim bari çöpe gitmesin. Lazım olan biri varsa kargoya verebilirim. Tek gözü biraz şiş, biraz bekleyin akıntı olursa göz doktoruna gösterin dedi. Her şey yolunda, kuzucum sağlıklı. Maşallah tosun gibi.
o zaman kullanmıyor olabilirler bızden sadece mama lazım olursa söylerız alırsınız demişlerdi dediğin gibi kullansalar bıze aldırırlardı neyse aklımda olsun doktor taburculukta söylemezse ben sorarım kullanabilir miyim dıye ona göre buluruz inşallah buralardaKullandıklarını sanmıyorum, kullansalar size aldırırlardı. Hastaneden vermediler onu, siz alın dediler. Bi sor bakalım kullanacaklarsa ben sana kargolarım bu kutuyu. Hem 200 lira hem de bulması çok zor, kaç eczane dolaştık, çevredeki tüm eczanelere telefon ettik sorduk. Zor buluyoruz her seferinde. Bununla o kadar hızlı kilo alabildi.
Yoğun bakımda ilgilenen doktora götürüyorum. Başka doktora götürmedim, bu doktor hem başından beri her şeyi biliyor, çocuğun huyunu suyunu bile benden iyi biliyor hem de memnun kaldım. Aynen devam ediyorum.
Amaaannn geri de mi dönüyormuş hay AllahBende merak ettim ne diyecekler. Hafta ici gün almam lazim . Birde döndürdükten sonra geri dönme ihtimalide varmishastaneden nasil bilgi verecekler cok merak ediyorum gidince senide bilgilendiririm :)
Benim oğlumun da ismi yok henüz 35+0Maşallah refika. Buarada senin kiz deniz N narantikibi mert ti degilmi karıştırıyorum.
Buarada benimoglanin adi hala kesinleşmedi
Etlik Zübeyde'ye gidiyorum ben sen Gazi'de mi takibini yaptırıyorsun ?Aranızda Gazi hastanesinde doğum yapan veya takibe giden var mı?
Memnunmusun sen cnm bende etlik zübeyde ye gidiyodum hiç memnun kalmadıgım için özele gidiyorumEtlik Zübeyde'ye gidiyorum ben sen Gazi'de mi takibini yaptırıyorsun ?
Evet canım merak ettim nasıl doğumu genelde iyi duydum ama. Zübeyde hanım ı pek kimse önermemişti bana. Bu arada nerde oturuyosunEtlik Zübeyde'ye gidiyorum ben sen Gazi'de mi takibini yaptırıyorsun ?
Ay sorma bende anlamadim. Yani bu simdi dönemiyor da o zaman donmeyi mi ogrencek de geri doncekAmaaannn geri de mi dönüyormuş hay Allahsen haber et canım beni de mutlaka
Atlas aras asır asrın seceneklerinden eleye eleye atlas ve aras kaldi. Abimiz hangi ismi isterse o olacak.Benim oğlumun da ismi yok henüz 35+0seçenek var mı sizde
Memnunmusun sen cnm bende etlik zübeyde ye gidiyodum hiç memnun kalmadıgım için özele gidiyorum
Kızlar ben memnunum Zübeyde'de hiçbir şeyi atlamıyorlar.Bir de zübeyde bana yakın taksi ile gidip geliyorum rahat oluyor.Daha önce doğum yapmadım ama kürtaj oldum orda ve çok memnun kaldım.En az 2-3 doktor 1 profun onayı ile işlemler yapılıyor.Mesela ben kürtaj olduğumda bir gün yatış yapılır benim içerde pıhtı kaldı diye bir kez daha işlem yapıldı ve bir gece daha kaldım.Prof gelip şimdi içimiz rahat seni gönderebilirim demişti ilgililerdi.Randevu ile giderseniz kontrollere iyi oluyor saatinde girip çıkıyorsunuz.Özellere pek güvenemedim ben tanıdıklarımın başına bir iki bir şey gelince.Mesela özelde bir sıkıntı olunca ya hemen zübeydeye ya da zekai tahire sevk ediyorlar.Zübeyde tam teşekküllü olduğu için hem bana yakın olduğu için daha önce kürtaj tecrübem olduğu için tercih ettim.Özele de gittiğim oldu tabi tek zübeyde ile kalmadımEvet canım merak ettim nasıl doğumu genelde iyi duydum ama. Zübeyde hanım ı pek kimse önermemişti bana. Bu arada nerde oturuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?