2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ya bisey sorucam e bebekten kapsiz sutyen aldim, tecrubesizlik işte. uç gosteriyor. evde giymek icin mi o.
İlk gebelikten kalma var bende de onlardan evet gösterir malesef dışarı çıkarken göğüs pedi koyarsın, hem olası süt taşmayı tutar hem ucun gözükmesini engeller

Canım senin oğlana kesin kullanıyorlardır Sor emin olmak için yine de
Sadece salata yiyince yanmıyor zeytinyağlı limonlu dene bende işe yarıyor

Ben bu kalkanlari kullanamiyirum ya nemli kaliyor gogus uclarim kasiniyor. Avent aldim bal mumu aldim ayni hep.. bal mumu yine bi derece.. aventinde sadece sert kismini kullamirsam eh iste

Ben tshirt sütyeni almıştım birkaç tane pentiden bir kaç kere baktım bulamadım onlardan çok rahattılar emzirme sütyeni hiç almamıştım

Demek ki her söylenene inanmamak lazım bana hep kötü anlattılar orayı. Kürtajda yatış olmasına şaşırdım ben de geçen sene gazide kürtaj oldum uyutmuşlardı ama akşamına eve geldim yatmadım hastanede.

Ben evdeyken dolgusuz ve balensiz sutyen takıyorum. Hatta normal dolgusuz ve balensizler bana olmuyor genelde B cup yapıyorlar ben 85C giyiyorum biraz büyük benimkiler.
Ben de minimiser sutyen alıyorum altlarındaki balenleri çıkartıyorum, hastaneye de bir tane öyle götüreceğim, bir de dolgulu emzirme sutyeni.

Be
ben 34+4 teyim 37 yi bekliyoruz aralık sonu gibi almayı düşünüyo doktorum. Benimkiler de 2 kg anca doğar emebilmeleri de zor küçük olacakları için sağıcam mecburen zaten onu burda bulmam da zor siparil verirsem gönderirler haftaya bi konuşayım doktorumla önerirse senden alırım boşa gitmemiş olur benim de işim görülür

Iyi ki yatırmışlar içinde pıhtı kalmış eğer kontrol edilmese ertesi gün başıma bela olurmuş 2

Eveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmm pazartesiye doğumum olacak Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak

Eveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmm pazartesiye doğumum olacak Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak
Aaaaa bu kadar erkende beklemiyordum canim . Hazirliklarini yapmis miydin peki ? Hadi hayirlisiyla sende rahatlarsin insallah. Ay cok heyecanli ya , bende git gel git gel son gunler gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…