2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sorma bende anlamadim. Yani bu simdi dönemiyor da o zaman donmeyi mi ogrencek de geri doncek ay bir doguraydik , digerleri ne guzel dogmustu sıkıntisiz :)
Aynen bir doğursaydık hayırlısı ile benim normal doğum tarihim 29.12 yani aralık annesiyim aslında ocağa kalacak diye korkuyorum illa dönmesini bekleyelim derlerse yandım Bugün toplasan 7-8 kere hareket etti çok da tedirginim artık.

Ay her gün vücudumuz yeni moda üretiyor yahu , beslenmen ve su içmen nasıl ? O ağrılar bende de var günümüz yaklaştı ondan sanırim aşağıya daha çok baskı oluyor.

Senin şansına iyi çıkmış doktorların canım ben salim erkaya diye randevu alıyodum her gittiğimde başka bir bayan asistan doktor oluyodu asıl doktoru hiç görmedim 4 ay gittim ben oraya bi kerede rahatsızlandim gece acile gittik acil doktoru azarlıyıp duruyodu bütün hastaları orda onla tartıştim birdahada gitmedim ve çok suriyeli dolu

Ben Rahmi Sinan Karadeniz ya da Derya Burkankuluya gittim çok iyilerdi özellikle Derya doktor acayip enerjik güler yüzlü bir doktor.Defalarca acillik oldum iyi doktorlara denk geldim demek ki Yatış yapılan yerde ise suriyelileri başka odaya koyuyorlar bizleri ayrı odaya onlarla hiç aynı odaya koymuyorlar hatta aynı koridorda bile değildik kürtaj olduğumda bir de çok iyi oda arkadaşları denk gelmişti belki onunda etkisi oldu iyi bir doktora denk gelmek önemli canım yeter ki içine sinsin

Prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebeklere veriliyor, anne sütünün içine karıştırılıyor. Aptamil eoprotin. Doktorun önerirse kullan. Hızlı kilo aldırıyor ama süt sağmak gerekiyor hep. Çok yordu beni süt sağmak. Senin Doğum ne zaman kısmetse. Belki sana gönderirim

Evet cnm içine sinmesi çok önemli bu arada cnm diyorum ama yaşın kaçtı benden büyüksen saygısızlık olmasın ben 19 yaşındayım

Ay her gün vücudumuz yeni moda üretiyor yahu , beslenmen ve su içmen nasıl ? O ağrılar bende de var günümüz yaklaştı ondan sanırim aşağıya daha çok baskı oluyor.

Yeterli su içiyorum yediğim her şeyden ise korkuyorum. Çok bunaldim bu gece. Allah yardım etsin hepimize ya

Bugün akşam yemeğinde sadece çorba içtim midem yanmasın diye yine aynı çok fena kulaklarıma kadar yanıyo sabah aç karnına hapta sabah içerim yarın gece rahat ederim inşallah.uzun zamandır sabaha karşı uyuyorum bi kaç saat çoğu gitti azı kaldı ocak görünümlü aralık anneleri bebeklerimiz uyuyan bebekler olsunlar diye dua edelim hamileyken kabul olur belki

Ama sancilarin baslayabilir dönmese bile. Mesela ben dedim normalde cok sancim vardi buraya geldim hareket bile etmedi diye artik sancilar baslayabilir dedi. Ama eger dönmezse ille sancilari beklemeyebilirlermis. Birde simdi bunlar sezaryen oldu digerleride illaki oyle olacak diye bir kural yok. Yani pes pese dusunmezsen digeri normal olabilir. Yani senin haftan zaten dolmus oluyor , ne yapacaklari yarin belli olur. Hakkinda en hayirlisi olsun canim. Senin ve bebegin icin ne hayirli ise yarin onlari duyarsin insallah

Gazlı bebek olmasınlar. Amin.
Hala pantpas içmedin mi? Bi tane içsen 3 gün rahat edersin. 3 gün kesiyo yanmayı

Uykusuz gecelerden hepinize selam olsun zencilerim kızım bariz sığmıyor artık. Bugün sağlık ocağında izlemim vardı ebe karnıma baktı karın için dar dedi, çok fazla toplanıyor canımı yakıyor dedim. Dar olduğu için sığmıyor ondandır dedi. İyi mi kötü mü bilemedim. Ara ara belimden karnıma ufaktan dokundurmaya başladı. Cuma günü kontrolüm var bakalım neler olacak.
Ha bir de şekerli annelerim ben gebelik başından beri 3 kilo aldım. Ebe kilo alman lazım diyor da alamıyorum diyet yapıyorum çok dengeli besleniyorum bebek alıyor benden gidiyor. Siz neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…