Aynen bir doğursaydık hayırlısı ile benim normal doğum tarihim 29.12 yani aralık annesiyim aslında ocağa kalacak diye korkuyorumAy sorma bende anlamadim. Yani bu simdi dönemiyor da o zaman donmeyi mi ogrencek de geri doncekay bir doguraydik , digerleri ne guzel dogmustu sıkıntisiz :)
Ay her gün vücudumuz yeni moda üretiyor yahu , beslenmen ve su içmen nasıl ? O ağrılar bende de var günümüz yaklaştı ondan sanırim aşağıya daha çok baskı oluyor.Kizlar 2 gündür halim kaçık. Gören de rengin gitmiş diyo. Idrarda enfeksiyon var o yapar mı acaba? Dr persembe gelince yazarim.ilacini dedi. Midem yanıyor ayrı. Gaviscon kesmiyor artık. Bir de bugün tam klitoris civarındaki kemiklere ağrı vuruyor geçiyor bana nereloloyoerskkviogrdjl
Senin şansına iyi çıkmış doktorların canım ben salim erkaya diye randevu alıyodum her gittiğimde başka bir bayan asistan doktor oluyodu asıl doktoru hiç görmedim 4 ay gittim ben oraya bi kerede rahatsızlandim gece acile gittik acil doktoru azarlıyıp duruyodu bütün hastaları orda onla tartıştim birdahada gitmedim ve çok suriyeli doluKızlar ben memnunum Zübeyde'de hiçbir şeyi atlamıyorlar.Bir de zübeyde bana yakın taksi ile gidip geliyorum rahat oluyor.Daha önce doğum yapmadım ama kürtaj oldum orda ve çok memnun kaldım.En az 2-3 doktor 1 profun onayı ile işlemler yapılıyor.Mesela ben kürtaj olduğumda bir gün yatış yapılır benim içerde pıhtı kaldı diye bir kez daha işlem yapıldı ve bir gece daha kaldım.Prof gelip şimdi içimiz rahat seni gönderebilirim demişti ilgililerdi.Randevu ile giderseniz kontrollere iyi oluyor saatinde girip çıkıyorsunuz.Özellere pek güvenemedim ben tanıdıklarımın başına bir iki bir şey gelince.Mesela özelde bir sıkıntı olunca ya hemen zübeydeye ya da zekai tahire sevk ediyorlar.Zübeyde tam teşekküllü olduğu için hem bana yakın olduğu için daha önce kürtaj tecrübem olduğu için tercih ettim.Özele de gittiğim oldu tabi tek zübeyde ile kalmadım
Ben Rahmi Sinan Karadeniz ya da Derya Burkankuluya gittim çok iyilerdi özellikle Derya doktor acayip enerjik güler yüzlü bir doktor.Defalarca acillik oldum iyi doktorlara denk geldim demek kiSenin şansına iyi çıkmış doktorların canım ben salim erkaya diye randevu alıyodum her gittiğimde başka bir bayan asistan doktor oluyodu asıl doktoru hiç görmedim 4 ay gittim ben oraya bi kerede rahatsızlandim gece acile gittik acil doktoru azarlıyıp duruyodu bütün hastaları orda onla tartıştim birdahada gitmedim ve çok suriyeli dolu
Bu gece ütü gecesiOcak anaları yine aktif maşallahuyuyun kızlar uyuyun sonra çok ararsınız ben 16 aydır uykusuzum bakalım gece daha kaç bin milyon keZ uyanacağız
Prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebeklere veriliyor, anne sütünün içine karıştırılıyor. Aptamil eoprotin. Doktorun önerirse kullan. Hızlı kilo aldırıyor ama süt sağmak gerekiyor hep. Çok yordu beni süt sağmak. Senin Doğum ne zaman kısmetse. Belki sana gönderirimBen bu anne sütü zenginleştirici konusunu kaçırmışım nedir o daha önce hiç duymadım açıklayabilir misin benim ikizler 2 kg civarı doğacak çünkü özel hastanede yok bulunduğum şehirde araştırma hastanesinde doğum yapıcam belki benim de işime yarar
Evet cnm içine sinmesi çok önemliBen Rahmi Sinan Karadeniz ya da Derya Burkankuluya gittim çok iyilerdi özellikle Derya doktor acayip enerjik güler yüzlü bir doktor.Defalarca acillik oldum iyi doktorlara denk geldim demek kiYatış yapılan yerde ise suriyelileri başka odaya koyuyorlar bizleri ayrı odaya onlarla hiç aynı odaya koymuyorlar hatta aynı koridorda bile değildik kürtaj olduğumda bir de çok iyi oda arkadaşları denk gelmişti belki onunda etkisi oldu iyi bir doktora denk gelmek önemli canım yeter ki içine sinsin
Bebişin kıyafetlerini mi ütüliyceksin cnmBu gece ütü gecesisabaha kadar ütü.
Ay her gün vücudumuz yeni moda üretiyor yahu , beslenmen ve su içmen nasıl ? O ağrılar bende de var günümüz yaklaştı ondan sanırim aşağıya daha çok baskı oluyor.
Ama sancilarin baslayabilir dönmese bile. Mesela ben dedim normalde cok sancim vardi buraya geldim hareket bile etmedi diyeAynen bir doğursaydık hayırlısı ile benim normal doğum tarihim 29.12 yani aralık annesiyim aslında ocağa kalacak diye korkuyorumilla dönmesini bekleyelim derlerse yandım Bugün toplasan 7-8 kere hareket etti çok da tedirginim artık.
Evet, havlularını, battaniyelerini.. eşimin gömleklerini..Bebişin kıyafetlerini mi ütüliyceksin cnm
Bugün akşam yemeğinde sadece çorba içtim midem yanmasın diye yine aynı çok fena kulaklarıma kadar yanıyosabah aç karnına hapta sabah içerim yarın gece rahat ederim inşallah.uzun zamandır sabaha karşı uyuyorum bi kaç saat çoğu gitti azı kaldı ocak görünümlü aralık anneleri bebeklerimiz uyuyan bebekler olsunlar diye dua edelim hamileyken kabul olur belki
Aldım bugün canım sabah aç karnına kullanılıyomuş ondan içmedim.sen kullanıyomuydun farklı vakitte öğlen yada akşam evetse hemen içimGazlı bebek olmasınlar. Amin.
Hala pantpas içmedin mi? Bi tane içsen 3 gün rahat edersin. 3 gün kesiyo yanmayı
canını sıkma göğüs pedi kullanırsınkizlar ya bisey sorucam e bebekten kapsiz sutyen aldim, tecrubesizlik işte. uç gosteriyor. evde giymek icin mi o.
Gazlı bebek olmasınlar. Amin.
Hala pantpas içmedin mi? Bi tane içsen 3 gün rahat edersin. 3 gün kesiyo yanmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?