Ay hiç sorma son haftalar hiç geçmiyordu ya çok şükür günümü aldım şimdi hala hastanedeyim tahlil sonuçlarımı bekliyorum hala kurtulamadımAaaaabu kadar erkende beklemiyordum canim . Hazirliklarini yapmis miydin peki ? Hadi hayirlisiyla sende rahatlarsin insallah. Ay cok heyecanli ya , bende git gel git gel son gunler gecmiyor
Demek ki her söylenene inanmamak lazım bana hep kötü anlattılar orayı. Kürtajda yatış olmasına şaşırdım ben de geçen sene gazide kürtaj oldum uyutmuşlardı ama akşamına eve geldim yatmadım hastanede.
Meme ucun yara olursa kalkan takıp emzireceksin, inşallah gerek kalmazkalkan da aldim da o ne icin sut birikmesi icin mi ne dedilerse aldim amaaan ya
ben kac aydir takmiyorum ne disarda ne evde. Takinca daraliyorum ya rahat edemiyorum.bide gobek önde gogus belli degil.sexsapalitemi yitirdim morellerim cok bozuk.Canım bu dönemde çabuk sarkıyormuş memeler gerçi benimkiler falloş oldu ya neyse
Siz dogurdukca bende burdan tribe girmeye basladim ben ocagi goremem diye. Oglum 39+2 dogmutu bu nezaman dogar sizceEveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmmpazartesiye doğumum olacak Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak
Sağlıkla kavuşun inşallahEveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmmpazartesiye doğumum olacak Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak
İsmiyle mutlu yaşasın inşallahAtlas aras asır asrın seceneklerinden eleye eleye atlas ve aras kaldi. Abimiz hangi ismi isterse o olacak.
Benim 34+5de 2200dü doktorum cok sıkıntı yapmıyo ama ben her seferinde soruyorum bişi olur mu diye bıktı artıkMrblar kızlar bende bugün doktora gittiim 35+3 üm kızım 2350 gr 46 cm olmuş 10 gün bi gerilik görünüyor dedi ama doğum için erken dedi. Anne karnı en iyi küvözden daha iyi diyor. Takibe devam edecek sizce nasıl kilosu bir de bu hafta hareketler daha da azaldı tekme değil daha çok dönme yee değiştirme gibi
Hadi bakalim son hazirliklarinida yap bakalimAy hiç sorma son haftalar hiç geçmiyordu ya çok şükür günümü aldım şimdi hala hastanedeyim tahlil sonuçlarımı bekliyorum hala kurtulamadımHem heyecanlıyım hem korkuyorum şuan bir garibim Sana da az kaldı arkamdan sen de doğurursun
Benim 34+5de 2200dü doktorum cok sıkıntı yapmıyo ama ben her seferinde soruyorum bişi olur mu diye bıktı artıkminik bi bebek olucak 3kg civarı o da normal istediğim icin iyi işte diyor. Ama bende ayrıntılıda sağ arterde direnç gözlendi ondan olabilir. Tansiyon takip etmek gerekiyor. Cok sükür yükselmed hiç düşük hatta. Gelişimin devam etmesi az da olsa gram alması önemli sanırım. Son haftalarda hızlanır demişlerdi. Her hafta 150 gram civarı alıyodu bu hafta 300 almış 35+5de 2500oldu ben de rahatladım geçti 2.5 diye belki dedikleri gibi bu son haftalarda toparlarız. Hareketlerini bende daha az hissediyorum daha cok ittirme gbi sanırım yer daradı.
Ben zaten aralık annesiydim normal zamanı 29.12 bir hafta önce olmuş olacak sadece zamanı gelmişti zaten merak etme ocak annesi olursun sen sana daha varben kac aydir takmiyorum ne disarda ne evde. Takinca daraliyorum ya rahat edemiyorum.bide gobek önde gogus belli degil.sexsapalitemi yitirdim morellerim cok bozuk.
Siz dogurdukca bende burdan tribe girmeye basladim ben ocagi goremem diye. Oglum 39+2 dogmutu bu nezaman dogar sizce
Kız salı gününe kaldı pazartesi doluymuşHadi bakalim son hazirliklarinida yap bakalimgününü bilmek o yönden cok iyi. Ismine karar vermis miydin ? Bana dogurcaksin dese hicbirsey tam degil :) ama hemen hazir olur dert etmiyorum. Bakalim bu aksam hastaneye gidecegim ne diyecekler .
Bazen öyle olabiliyomus bir arkadasımda da bi sıkıntı yoktu bebek kilo almadı 2800 dogru ödemde gidince 2600 ama maşallah simdi 6 aylık tatlı bi oğlu var cok cabuk toparladı. Zaten doktor kontrol sık vermiş hiç stres yapmayın simdi bile doğsa bebişler kurtardı artık kendiniDirenç falan yok çok şükür tansiyon ve şeker normal seyrediyor. Proteine de yüklendim ama yok bebek az kilo alıyoo bir de suyu biraz azalmış dedi ama kritik seviye değil diyor. Haftada 2 nst çekilecek 7 gün soraya tekrar randevu verdi. İnşallah sağlıklı alalım kucağımıza da kiloyu problem etmiyorum. Bu benim 2. Gebeliğim ilk bebeğim 35+5 'te karnımda kalbi durdu ölü doğum yaptım evhamım o yüzden. İnşallah sağlıklı gelsinler
Evet biraz sancı çıktı bir de benim stresimi azaltmak için herhalde haftada 2 nstBazen öyle olabiliyomus bir arkadasımda da bi sıkıntı yoktu bebek kilo almadı 2800 dogru ödemde gidince 2600 ama maşallah simdi 6 aylık tatlı bi oğlu var cok cabuk toparladı. Zaten doktor kontrol sık vermiş hiç stres yapmayın simdi bile doğsa bebişler kurtardı artık kendininst sancınız mı vardı ondan mı haftada 2 bende artık girmeye basladım ama sancı hissetmiyodum. Dün biraz avm gezdim cok fena girdi sancı gitmem mi gerekiyor acaba o zamanlar
Ay sali gününe kadar bir isim bulun bari cocugaKız salı gününe kaldı pazartesi doluymuşhazırlıklarım tamam çok şükür.Ağdamı erken yaptırmışım sadece ona üzüldüm ufak ufak çıkacak jilet geçeceğim üstünden Hastane sonucunu haber et çok merak ediyorum.Hala ismi yok yavrumun
Önemli olan anne sütünün yaraması inşallah sütümüz yarasınBazen öyle olabiliyomus bir arkadasımda da bi sıkıntı yoktu bebek kilo almadı 2800 dogru ödemde gidince 2600 ama maşallah simdi 6 aylık tatlı bi oğlu var cok cabuk toparladı. Zaten doktor kontrol sık vermiş hiç stres yapmayın simdi bile doğsa bebişler kurtardı artık kendininst sancınız mı vardı ondan mı haftada 2 bende artık girmeye basladım ama sancı hissetmiyodum. Dün biraz avm gezdim cok fena girdi sancı gitmem mi gerekiyor acaba o zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?