2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaaa bu kadar erkende beklemiyordum canim . Hazirliklarini yapmis miydin peki ? Hadi hayirlisiyla sende rahatlarsin insallah. Ay cok heyecanli ya , bende git gel git gel son gunler gecmiyor
Ay hiç sorma son haftalar hiç geçmiyordu ya çok şükür günümü aldım şimdi hala hastanedeyim tahlil sonuçlarımı bekliyorum hala kurtulamadım Hem heyecanlıyım hem korkuyorum şuan bir garibim Sana da az kaldı arkamdan sen de doğurursun

Hastaneden geldim kızlar bebecik az da olsa kilo almış 1780 gram ölçtü doktor. Spot idrarda protein negatif hala bu iyi, dopler kan akışım kötüleşmiş ama yine de normal sınırlardasın dedi radyolog. Hafif kasılmaları sordum karnının tümü sertleşmiyorsa sıkıntı değil dedi nst hemşiresi. Haberler böyle

Benim kızıma çok iyi baktılar sağolsunlar Zübeyde Hanımda, 1 kilo doğmuştu düşün, 52 gün yattık gereken neyse yaptılar. Ben kendim de spinal sezaryen oldum dikişim fln tamamen kayboldu çok düzgün yapmıştı Dr. Beni Sertaç Esin ameliyat etmiş , tabiki şans biraz da ama orada doktorlar hep yüksek puanlı başarılı olanlar oluyor. Benim Dr şu an Başkent Hastanesinde. Hatta sırf sezaryenim düzgünce yapılsın diye oraya gitsem mi diye düşündüm ama kabul ederler mi bu saatten sonra bilemedim.
Bunun yanı sıra terslik ilgisizlik yaşayanda çok çünkü hasta sayısı fazla maalesef

Canım bu dönemde çabuk sarkıyormuş memeler gerçi benimkiler falloş oldu ya neyse
ben kac aydir takmiyorum ne disarda ne evde. Takinca daraliyorum ya rahat edemiyorum.bide gobek önde gogus belli degil.sexsapalitemi yitirdim morellerim cok bozuk.
Eveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmm pazartesiye doğumum olacak Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak
Siz dogurdukca bende burdan tribe girmeye basladim ben ocagi goremem diye. Oglum 39+2 dogmutu bu nezaman dogar sizce

Mrblar kızlar bende bugün doktora gittiim 35+3 üm kızım 2350 gr 46 cm olmuş 10 gün bi gerilik görünüyor dedi ama doğum için erken dedi. Anne karnı en iyi küvözden daha iyi diyor. Takibe devam edecek sizce nasıl kilosu bir de bu hafta hareketler daha da azaldı tekme değil daha çok dönme yee değiştirme gibi

Benim 34+5de 2200dü doktorum cok sıkıntı yapmıyo ama ben her seferinde soruyorum bişi olur mu diye bıktı artık minik bi bebek olucak 3kg civarı o da normal istediğim icin iyi işte diyor. Ama bende ayrıntılıda sağ arterde direnç gözlendi ondan olabilir. Tansiyon takip etmek gerekiyor. Cok sükür yükselmed hiç düşük hatta. Gelişimin devam etmesi az da olsa gram alması önemli sanırım. Son haftalarda hızlanır demişlerdi. Her hafta 150 gram civarı alıyodu bu hafta 300 almış 35+5de 2500oldu ben de rahatladım geçti 2.5 diye belki dedikleri gibi bu son haftalarda toparlarız. Hareketlerini bende daha az hissediyorum daha cok ittirme gbi sanırım yer daradı.

Hadi bakalim son hazirliklarinida yap bakalim gününü bilmek o yönden cok iyi. Ismine karar vermis miydin ? Bana dogurcaksin dese hicbirsey tam degil :) ama hemen hazir olur dert etmiyorum. Bakalim bu aksam hastaneye gidecegim ne diyecekler .

Direnç falan yok çok şükür tansiyon ve şeker normal seyrediyor. Proteine de yüklendim ama yok bebek az kilo alıyoo bir de suyu biraz azalmış dedi ama kritik seviye değil diyor. Haftada 2 nst çekilecek 7 gün soraya tekrar randevu verdi. İnşallah sağlıklı alalım kucağımıza da kiloyu problem etmiyorum. Bu benim 2. Gebeliğim ilk bebeğim 35+5 'te karnımda kalbi durdu ölü doğum yaptım evhamım o yüzden. İnşallah sağlıklı gelsinler

Ben zaten aralık annesiydim normal zamanı 29.12 bir hafta önce olmuş olacak sadece zamanı gelmişti zaten merak etme ocak annesi olursun sen sana daha var

Kız salı gününe kaldı pazartesi doluymuş hazırlıklarım tamam çok şükür.Ağdamı erken yaptırmışım sadece ona üzüldüm ufak ufak çıkacak jilet geçeceğim üstünden Hastane sonucunu haber et çok merak ediyorum.Hala ismi yok yavrumun

Bazen öyle olabiliyomus bir arkadasımda da bi sıkıntı yoktu bebek kilo almadı 2800 dogru ödemde gidince 2600 ama maşallah simdi 6 aylık tatlı bi oğlu var cok cabuk toparladı. Zaten doktor kontrol sık vermiş hiç stres yapmayın simdi bile doğsa bebişler kurtardı artık kendini nst sancınız mı vardı ondan mı haftada 2 bende artık girmeye basladım ama sancı hissetmiyodum. Dün biraz avm gezdim cok fena girdi sancı gitmem mi gerekiyor acaba o zamanlar

Evet biraz sancı çıktı bir de benim stresimi azaltmak için herhalde haftada 2 nst inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolunn

Ay sali gününe kadar bir isim bulun bari cocuga ufak cikiyorsa sıkınti olmaz agda da , gününü biliyorsun nede olsa grip oldum bende nasil gidecegim bakalim. Şu son zamanlardan nefret ediyorum . Digerleri 40.haftayi gecmisti iki gunde bir gidiyordum. Bunda dönmedi sorun. Hayirlisi artik ilk sen bi kucagina al bakalim ben ne zaman alirim hastaneyi bende cok merak ediyorum . Bakalim.ne diyecekler ne yapacaklar .

Önemli olan anne sütünün yaraması inşallah sütümüz yarasın benim oğlum İlk ay 1400 gr almıştı anne sütü ile ve 5 kg oluvermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…