2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var doktorum benden detaylı ultrason istedi. Yalniz Prenetal prinatoloji doktoru çekecek dedi. İçinizde yaptıran var mı ve hangi hastanede yaptırdınız yardımcı olur musunuz

Normalde özelde yaptırdım ama plasenta aşağıda olduğu için tekrar gerek görüldü ve daha sonra kanuni eğitim ve araştırmada yaptırdım

Benim doktorum perinatolog gazi üniversitesinde prof dr merih bayram. Kendisi çekmişti detaylıyı. Sanırım dışardan gelen hastalara da çekiyo

Canım doktor bana da 34+5 te 2500 gr ama küçük dedi ve ultrason cihazı tahmini 9 gün sonrasında gösteriyordu Ben kilonun her zaman doğru ölçülmediğini de düşünüyorum. 3 e yaklaşık, 3 kg civarı doğsun da sonra yine kilo alır. Öenmli olan sağlık. İnşallah sağlıklılardır bebişlerimiz

Arkadaşlar ocak sonu doğumu olacak olan kaç kişiyiz biri benim

22 si sat a göre benim. Bu gidişle grupta kimse kalmaz gibi Benim fe gerçi bugün sık sık karnım sertleşmeye başladı. Bi 20 dk da bir geliyor gibi. Allah sonumuzu hayretsin.

Bu arada bebişleri doğan annelere tebrikler . Rabbim hayırlı uzun ömürler versin, işlerinizi kolaylaştırsın Kalan bizlere de sağlıkla, sıhhatle kucağımıza almayı nasp etsin.

Kızlarr bende doğurdumm gece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Ayy canim hadi gözun aydin darisi bize insallah. Bebis nasil ? Abisi gorunce nasil davrandi en cok onu merak ediyorum. Benim kizimla yaslari yakin cunku :) Rabbim anali babali büyütsün hayirli evlat olmalarini nasip etsin ❤❤

Evet son zamanlar biraz daha stresli oluyor hastane döndüremezse sana da gün verirler büyük ihtimal seninkinin ismi belli mi
Oyle yaparlar galiba . Dönemiyor cunku , gercekten ugrasiyor gibi donmeye ama dönemiyor . Hastanede daha ayrintili bakarlar insallah. Bizde senin gibi dusunmemistik . Dün aksam Hafsa mi olsa dedik oyle kaldi bakalim degismezse oyle kalir :)

Kızlar hepiniz çok çok sağolun geldiğimde 6cm açıklık vardı epidural alamadım..Çok zor geçti tabi çok yoruldum öldüm resmen o her sancida. Ilk doğumumda çok fazla dikiş vardı ve çoğu yine yırtıldı yoksa dr kesi yapmadı.. 3100g ve 48cm doğdu Emir'im
Darısı sizlerin başına artk Allah kimseyi o masada çaresiz bırakmasın çok zormuş

Endişe normal tabi. Herkes Sağlıkla kavuşsun bebişine

Hayırlı uğurlu olsun emirler yaramaz olur benim emir im şu an evi talan ediyor hadi kolay gele

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün

Ya alt tarafi sabahtan beri giremedim.. biri dogurur (tebrikler LadyyB ) biri gün alir ( X xemax ) teker teker gelin üleeenn... bide 3 kilo dogacak minik bebek olacak falan diyenlerin agzina kurekle vururum.. ve bence R refikaaydin o sirada islak havlu ile girisir N narantikibi de kizilcik sopasi kullanir...

Minik bebek gormemissiniz.. bu kadarda sevgi doluyum

Merhabalar ben de bugun sancım vardı devlet hastanesine gittim . Nst ye girdim sancı yok çok şükür. Ama doktor nst ye bakıp bebegin kalp atışı iyi görünmüyor dedi direkt. Halbuki nst çeken ebe "maşallah sancın yok bebek hareketleri de çok iyi " demişti. Benim.moral bozuldu. " bebegin Kalbini yi değil kendi doktorunla görüş müsahade altına alabilir " dedi o kadar korkuttu ki. Ben de fotoyu kendi doktoruma gönderdim "Hayır canım bebegin kalp atışları haftasına göre çok iyi bir sıkıntı yok." Dedi. Devlettekiler bu doktor kesin bana kafayı taktı. Ben de girdim içeri " bebegin kalbi çok iyiymiş. Doktorum dan da çok memnunum zaten. Muayene etmenizi istiyorum "dedim . Ultrasonla baktı bu sefer de "herhangi bir sıkıntı yok bebek 2300 gr olmuş 1 hafta önde gidiyor " diyor. Ben bu doktoru cimere şikayet etmiştim kesin benim canımı açılmak için öyle dedi. Gereksiz insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…