2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa bak sen bakalım ne zaman gelicek

Ultrasonda mı farkedildi. İyi bence maşallah aramızda bir hafta var benimki anca o kdar ya oldu ya olmamıştır aman sancılar düzenli gibi hissedersniz ihmal etmeyin

Kızlarr bende doğurdumm gece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Yaa gözünüz aydın iyi olun ikinizde inşallah. Aramızda bir hafta var su an haftaya dogurdugumu düşünğnce kalbim sıkıştı var mıydı belirti hissediliyor mu eşim ona göre gelsin

Ultrasonda mı farkedildi. İyi bence maşallah aramızda bir hafta var benimki anca o kdar ya oldu ya olmamıştır aman sancılar düzenli gibi hissedersniz ihmal etmeyin
Ultrasonda gördü sonra vajinal muayene etti. Bi de normalde başı sırtıma bakması gerekirken tam tersi duruyomuş o da çok daha fazla ağrı yaparmış. Kafam da karıştı en ufak ağrıya hastaneye koşarız herhal.

Demek ki agrı eşiğiniz yüksek. Sağlıkla gelsin kolaylıkla gelsin minik. Başladı telaşlarımız

Evet son zamanlar biraz daha stresli oluyor hastane döndüremezse sana da gün verirler büyük ihtimal seninkinin ismi belli mi

Kızlarr bende doğurdumm gece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Gözünüzaydın kolay bir doğum olmuş sanki öyle sezdim inşallah öyledir Rabbim normal doğumu isteyen herkesi bir avazda derler ya gerçekten bir avazda kurtarsın hem de epizyosuz inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…