Ay inşallah sütümüz olur da toparlarlarÖnemli olan anne sütünün yaraması inşallah sütümüz yarasınbenim oğlum İlk ay 1400 gr almıştı anne sütü ile ve 5 kg oluvermişti
Yaa bak sen bakalım ne zaman gelicekBen de hastanedeydim bugün. benim sıpa kıskandı galiba sizinkileri. Başını kanala yerleştirmiş artık sancı açılma yok ama haftalık takipteyiz artık. Ocağı beklemicek gibi. Doktor çok ağrın olmalı dedi ama nstde çıkmıyo ben de hissetmiyorum. Tedirginim biraz.
Tarih vermedi de haftaya tekrar gidicez fena yerleştirmiş kafayı muayene ederken hissetti hemen. 34+1 görünüyo 2650 gr kilosu iyi galiba haftaya göre. Ben sancıyı ayırt edemiyorum galiba gaz sancısı dediğim şey gaz sancısı değilmiş meselaYaa bak sen bakalım ne zaman gelicek
Ultrasonda mı farkedildi. İyi bence maşallah aramızda bir hafta var benimki anca o kdar ya oldu ya olmamıştırTarih vermedi de haftaya tekrar gidicez fena yerleştirmiş kafayı muayene ederken hissetti hemen. 34+1 görünüyo 2650 gr kilosu iyi galiba haftaya göre. Ben sancıyı ayırt edemiyorum galiba gaz sancısı dediğim şey gaz sancısı değilmiş mesela
Yaa gözünüz aydınKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Ultrasonda gördü sonra vajinal muayene etti. Bi de normalde başı sırtıma bakması gerekirken tam tersi duruyomuş o da çok daha fazla ağrı yaparmış. Kafam da karıştı en ufak ağrıya hastaneye koşarız herhal.Ultrasonda mı farkedildi. İyi bence maşallah aramızda bir hafta var benimki anca o kdar ya oldu ya olmamıştıraman sancılar düzenli gibi hissedersniz ihmal etmeyin
Demek ki agrı eşiğiniz yüksek. Sağlıkla gelsin kolaylıkla gelsin minik. Başladı telaşlarımızUltrasonda gördü sonra vajinal muayene etti. Bi de normalde başı sırtıma bakması gerekirken tam tersi duruyomuş o da çok daha fazla ağrı yaparmış. Kafam da karıştı en ufak ağrıya hastaneye koşarız herhal.
Benim normalde 26 Ocak canım ama riskli gebelik erken gelebilir umarım gelmez çünkü gelişim geriden gidiyorArkadaşlar ocak sonu doğumu olacak olan kaç kişiyizbiri benim
Maşallah canımKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Bende ocak sonu inşallahArkadaşlar ocak sonu doğumu olacak olan kaç kişiyizbiri benim
Hayırlı olsun gözünüzaydınKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Hayırlı olsun allah analı bqbalı büyütmeyi nasip etsin gözün aydınKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Kızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Evet son zamanlar biraz daha stresli oluyor hastane döndüremezse sana da gün verirler büyük ihtimal seninkinin ismi belli miAy sali gününe kadar bir isim bulun bari cocugaufak cikiyorsa sıkınti olmaz agda da , gününü biliyorsun nede olsa grip oldum bende nasil gidecegim bakalim. Şu son zamanlardan nefret ediyorum . Digerleri 40.haftayi gecmisti iki gunde bir gidiyordum. Bunda dönmedi sorun. Hayirlisi artik ilk sen bi kucagina al bakalim ben ne zaman alirim hastaneyi bende cok merak ediyorum . Bakalim.ne diyecekler ne yapacaklar .
Hayırlı olsun hoşgeldi bebişinKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Hayırlı olsun ne güzel bi minnak daha geldi hos geldiKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
GözünüzaydınKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?