4-7 cm arası epidural yapılıyor yazıyor her yerde, geçen bir arkadaş daha 6cm le alamamıştı, ben de bundan korkuyorum hastaneye gidene kadar epidural zamanı geçmiş denmesinden çünkü ilk doğumda 6-7cm den sonra zaten ben benden geçmiştimKızlar hepiniz çok çok sağolun geldiğimde 6cm açıklık vardı epidural alamadım..Çok zor geçti tabi çok yoruldum öldüm resmen o her sancida. Ilk doğumumda çok fazla dikiş vardı ve çoğu yine yırtıldı yoksa dr kesi yapmadı.. 3100g ve 48cm doğdu Emir'im
Darısı sizlerin başına artk Allah kimseyi o masada çaresiz bırakmasın çok zormuş
hayırlı olsun maşallah sağlıkla büyüsünKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Ben de bunu anlamıyorum. Bana 4 cmken epidural istiyo musun dediler dayanirim dedim. Sonra 7 cm falan aciklik olunca sancim cok artti dayanamayip istedim. Bosa cektin o kadar sanciyi dediler sadece.4-7 cm arası epidural yapılıyor yazıyor her yerde, geçen bir arkadaş daha 6cm le alamamıştı, ben de bundan korkuyorum hastaneye gidene kadar epidural zamanı geçmiş denmesinden çünkü ilk doğumda 6-7cm den sonra zaten ben benden geçmiştim
Off yaşadım sanki o sancıyı siz yazınca oysa ki akşam su gibi akıp gittiğini dikiş olmadığını falan hayal ettim kendimce ne güzel olur diye hop diye ayağa kalkarım falanKızlar hepiniz çok çok sağolun geldiğimde 6cm açıklık vardı epidural alamadım..Çok zor geçti tabi çok yoruldum öldüm resmen o her sancida. Ilk doğumumda çok fazla dikiş vardı ve çoğu yine yırtıldı yoksa dr kesi yapmadı.. 3100g ve 48cm doğdu Emir'im
Darısı sizlerin başına artk Allah kimseyi o masada çaresiz bırakmasın çok zormuş
Anamm sakin güzel annelerYa alt tarafi sabahtan beri giremedim.. biri dogurur (tebriklerLadyyB ) biri gün alir ( X xemax ) teker teker gelin üleeenn... bide 3 kilo dogacak minik bebek olacak falan diyenlerin agzina kurekle vururum.. ve bence @refikaaydin o sirada islak havlu ile girisir N narantikibi de kizilcik sopasi kullanir...
Minik bebek gormemissiniz..bu kadarda sevgi doluyum
Kızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Benimki 39+2 de doğacağı halde ortalama anca 3 kilo olur 100 gr aşağı 100 gr yukarı anca oynar.Sağlıklı sıhhatli olsunlar da öyle de büyüyecekler böyle deYa alt tarafi sabahtan beri giremedim.. biri dogurur (tebriklerLadyyB ) biri gün alir ( X xemax ) teker teker gelin üleeenn... bide 3 kilo dogacak minik bebek olacak falan diyenlerin agzina kurekle vururum.. ve bence @refikaaydin o sirada islak havlu ile girisir N narantikibi de kizilcik sopasi kullanir...
Minik bebek gormemissiniz..bu kadarda sevgi doluyum
Benim hep ağrıyordu ama hiç sancım çıkmadı korkma belini destekleyici yastıklar koy ,sıcak su torbası da iyi gelir.Benim çok sık belim ağrımaya başlafı ya korkuyorum :-(
Bizim her gün değişiyorOyle yaparlar galiba . Dönemiyor cunku , gercekten ugrasiyor gibi donmeye ama dönemiyor . Hastanede daha ayrintili bakarlar insallah. Bizde senin gibi dusunmemistik . Dün aksam Hafsa mi olsa dedik oyle kaldibakalim degismezse oyle kalir :)
34 haftalık oldum cnm bende ellerim ve ayaklarım cok sis benim değiller gibiSen kaç haftalıksın cnm.. sana katılıyorum . Bebeğimiz doğunca en azından keyfimizce yatarız. Ağrımız aşırı olmazsa.Geçen yere bir kalem düşürüşüm var . 2 kere Eğildim alamadım . En son yere oturdum öyle aldım üst baş leş. yere düşen şeyleri alamıyorum ellerim şiş olduğu için de tuttuğumu düşürüyorum yatakta ağzıma telefon düşürüşümü hiç anlatmiyim hala dudağımda acısı
. Beeeeeennn 25 ocakkkkkkArkadaşlar ocak sonu doğumu olacak olan kaç kişiyizbiri benim
Ayy evet yaa bu hafta kaçıncı bebiş böyle maşallah hepsineHayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün ay bir bebiş daha oldu:)
Çok geçmiş olsun 25-30 tane de bende dikiş vardı yinelemez hepsi umarım, biberon vermeyeceksen çay kaşığıyla da verebilirsin uzun sürüyor ama ebe öyle verdirmişti banaKızlar hepiniz çok çok sağolun geldiğimde 6cm aciklik vardı epidural alamadım..Çok zor geçti tabi çok yoruldum öldüm resmen o her sancida kasilmalarda... dr kesi yapmadı ama eski dikişlerim coktuonlar yırtılmış dikiş attı. 3100g 48cm minik çirkin bisey doğdu boyleceşimdilik ikimizinde gücü yok sanırım ememiyor fazla öyle olunca sütte çok gelmedi şekeri düşüyor diye mama verin dediler bakalım gerekirse şırıngayla vericem
Hayirli ugurlu olsun. Anali babali saglikli buyusun ❤Kızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
41 kere maşaAllahKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
Valla sabrınıza hayran kaldımKızlar dolapta krizdeyiz yine biz . Bugün eşimi aramışlar biz dolabın parçalarını boyattık daha üstüne boyatma parası istiyoruz demişler(boyaları birbirini tutmadığı halde üstelik) . eşim paramı iade edin dolabı gelin sökün yoksa maddi manevi tazminat davası açıcam demiş. Sonuç: dolap parçaları ortada yok iki kapak ve üst taç Yok. Dolap kullanılamaz halde , iki tane çamaşır teli dolusu bebek kıyafeti yıkadık astık şuanda kuruyorlar çamaşırları ütüledikten sonra koyacak ne bir şifpnyer ne de bir dolap var . Böyle huniyi takıp gezicez artık. Lajivert marka bizi rezil etti. Bi insanın malı bu kadar Mı arızalı çıkar. Bi insanın yaptığı işe bu kadar mı saygısı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?