2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

4-7 cm arası epidural yapılıyor yazıyor her yerde, geçen bir arkadaş daha 6cm le alamamıştı, ben de bundan korkuyorum hastaneye gidene kadar epidural zamanı geçmiş denmesinden çünkü ilk doğumda 6-7cm den sonra zaten ben benden geçmiştim

Ben de bunu anlamıyorum. Bana 4 cmken epidural istiyo musun dediler dayanirim dedim. Sonra 7 cm falan aciklik olunca sancim cok artti dayanamayip istedim. Bosa cektin o kadar sanciyi dediler sadece.

Off yaşadım sanki o sancıyı siz yazınca oysa ki akşam su gibi akıp gittiğini dikiş olmadığını falan hayal ettim kendimce ne güzel olur diye hop diye ayağa kalkarım falan neyse ki kurtulmuşsunuz önemli olan o

Anamm sakin güzel anneler Ben 2.5 geçti rahatladım rahatlatma çabasındayım diğerlerini

Kızlarr bende doğurdumm gece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün ay bir bebiş daha oldu:)

Merhaba arkadaşlar. Doğuran annelerimize hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bizlerinde doğumunu zamanında kolaylıklarla olmasını sağlasın inşallah. Kayınvalide mevzusu geçmiş sayfanızda. Benimki kadar manyağı var mıdır bilmem. Lafını sözünü hiç bilmez pat pat konuşur kırulırmusın üzülürmüsün umurunda olmaz. Ben çok açık sözlüyüm ben de buyum diyip kendini aklamaya çalışır. 35 yıl ağır ceza hakimliği yapmış bir kaynanam var benim. Daha bugün yine saçmaladı. Evlerimiz çok yakın buna rağmen ayda bir uğrarım. Fazla muhabbeti jiç sevmem. Bu gün basiretim bağlandı. Kızo okuldan aldım alışveriş yaptık babaneme gideceğim dedi. İyi hadi gidelim dedim. Konu ütü den açıldı. Saçma bir konu yani. Ben herşeyi ütülerim dedim neden ne gereksiz birşey dedi. Sussana kızım kapat konuyu değil mi? Kaşındım sanırım. Başladım gerekli ben öyle seviyorum herşey ütülensin yok çarşafı değiştiririm 3 günde bir oturtmam kimseyi yatağıma ! Ne detay veriyon salak yasemin. Sus otur. Bana ne dese beğenirsiniz benim bir sürü rahatsızlıpım carmış bunu yeni öğreniyormuş bir doktora götürsünmüş beni. Şaka mı yapıyor gerçek mi söylüyor onuda anlamazsın zaten. Sinirim bozuldu asıl sizin gitmeniz lazım dedim yıllardır evde oturuyorsunuz dışarı çıkmıyorsunuz çağırsak gelmiyorsunuz kp de kb de mutsuz oluyor. Bende başka manyağım zaten. Hiç susamam altta kalamam. Benim kimseye zararım yok dedi. Benim üyümün kime zararı var dedim. Elektrik ve zaman dedi. Sizin zamanınız ve paranız mı dedim. Bak bak alevleniyor kızışıyor ortalık. Tam o sırada arkadaşım aradı hadi kahve içelim dedi. Bende kv arkadaş gelecek ben dışarı çıkıyorum Masalı babası alır dedim çıktım evden. Biz şimdi bir süre takarız birbirimize sonra iki manyak yine barışırız. O başlattı ama ilk taşı o attı. İçim içimi yiyor hala birkaç laf edesim var içim soğumadı. Buraya yazayımda rahatlıyayım dedim. Kusura bakmayın şişirdim kafaları. Size de bir mola olsun işte

Benimki 39+2 de doğacağı halde ortalama anca 3 kilo olur 100 gr aşağı 100 gr yukarı anca oynar.Sağlıklı sıhhatli olsunlar da öyle de büyüyecekler böyle de
Ay ben çok garip duygulardayım salı günü kavuşacağım geceleri hep birlikte otururuz artık Benimki yay burcunu sıyırdı oğlak olacak

Oyle yaparlar galiba . Dönemiyor cunku , gercekten ugrasiyor gibi donmeye ama dönemiyor . Hastanede daha ayrintili bakarlar insallah. Bizde senin gibi dusunmemistik . Dün aksam Hafsa mi olsa dedik oyle kaldi bakalim degismezse oyle kalir :)
Bizim her gün değişiyor Gittin mi hastaneye?

34 haftalık oldum cnm bende ellerim ve ayaklarım cok sis benim değiller gibi

Kızlar hepiniz çok çok sağolun geldiğimde 6cm aciklik vardı epidural alamadım..Çok zor geçti tabi çok yoruldum öldüm resmen o her sancida kasilmalarda... dr kesi yapmadı ama eski dikişlerim coktuonlar yırtılmış dikiş attı. 3100g 48cm minik çirkin bisey doğdu boylece şimdilik ikimizinde gücü yok sanırım ememiyor fazla öyle olunca sütte çok gelmedi şekeri düşüyor diye mama verin dediler bakalım gerekirse şırıngayla vericem

Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün ay bir bebiş daha oldu:)
Ayy evet yaa bu hafta kaçıncı bebiş böyle maşallah hepsine
bu arada doğum listesi yapiyosan beni de ekle canım 18aralik2019 saat12.35 te Emir'im dünyaya geldi

Çok geçmiş olsun 25-30 tane de bende dikiş vardı yinelemez hepsi umarım, biberon vermeyeceksen çay kaşığıyla da verebilirsin uzun sürüyor ama ebe öyle verdirmişti bana

Kızlarr bende doğurdumm gece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
41 kere maşaAllah Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağlıkla doğurdun darısı başımıza olsun güzel anne Acil şifalar.mis kokulu bebişini benim yerime de mıncır yanaklayından öppppp

Kızlar dolapta krizdeyiz yine biz . Bugün eşimi aramışlar biz dolabın parçalarını boyattık daha üstüne boyatma parası istiyoruz demişler(boyaları birbirini tutmadığı halde üstelik ) . eşim paramı iade edin dolabı gelin sökün yoksa maddi manevi tazminat davası açıcam demiş. Sonuç: dolap parçaları ortada yok iki kapak ve üst taç Yok. Dolap kullanılamaz halde , iki tane çamaşır teli dolusu bebek kıyafeti yıkadık astık şuanda kuruyorlar çamaşırları ütüledikten sonra koyacak ne bir şifpnyer ne de bir dolap var . Böyle huniyi takıp gezicez artık. Lajivert marka bizi rezil etti. Bi insanın malı bu kadar Mı arızalı çıkar. Bi insanın yaptığı işe bu kadar mı saygısı olmaz

Valla sabrınıza hayran kaldım email veya baska bir vesika ile iade talebinde bulunun. İade kabul etmezseler tuketici hakem heyetine basvurun (muhtemelen thh sinirindadir bedel diye dusunerek söylüyorum).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…