2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yıkın ortaligi alın paranizi.olmadi tuketici hakem heyetine gidin yarin durumu iletin aciliyetindende bahsedin onlar hallederler hemen.

Bizim her gün değişiyor Gittin mi hastaneye?
Gittim simdi geldim canim. Gittigim hastanede bashekim bakip karar veriyormus. Oda zaman alir , sizin icin zaman kaybi dediler. Baska bir hastane numarasi verdi aradik , evet biz yapiyoruz ama randevu almaniz lazim sabah erken arayin dediler. Arayip bir randevu alacagiz . Sonra doktordan bilgi alacagiz yani riskleri nelerdir hicbirsey bilmiyoruz. Yani riski varsa eger sezeryan olsun diyecegim artik , yoruldum cidden sen isime tam karar ver artik zamanin yok :) heyecan var mi cok ?

Her şeyi iyice öğren öyle karar ver sezeryan da gelip geçer kendini çok da stres yapma.Almanya'da mıydın sen öyle aklımda kalmış Valla çok yorulmuşum bugün bir şey düşünemedim isim konusunda Defne ve Başak arasında kaldım Doğumu düşündükçe heyecan ve korku var karışık duygular

Çok sağol canım teşekkür ederim. İlk doğumum her ağrıyı sancı zannediyorum korkutuyo
Valla benim de ilk ben de senin gibi her ağrıyı sancı mı acaba diyordum ama nst de sancı çıkmayınca demek ki değilmiş diyordum Bugün hastanede yoruldum eve gelince ağrılarım coştu sıcak su torbası koydum belime rahatladım şimdi.Tecrübesiz olunca bilemiyor insan haklısın

Cnm geçmiş olsun erken doğum riskin neden kaynaklı. Bende progestan nidicard kullanıyorum. Yanlız nidicardı dikkatli kullanın doktorum nidicardı kesitiğimizde 2-3 gün içinde doğum gerçekleşiyor dedi
Ayy evet yaa bu hafta kaçıncı bebiş böyle maşallah hepsine
bu arada doğum listesi yapiyosan beni de ekle canım 18aralik2019 saat12.35 te Emir'im dünyaya geldi

gözünüz aydın Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin

Son düzenleme:
Bende oyle dusunuyorum canim . Illede normal olsun diye diretmiyorum zaten . Hakkimizda hayirlisi olsun. Sonra bebege birsey olur vicdan azabi duyarim. Yeterki saglikli bir sekilde kucagima alayim. Evet canim Almanyadayim . Defne guzelmis ben bile heyecanlandim cidden seni dusunemiyorum . Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah , hepimiz hemen toparlaniriz da kimseye muhtac olmayiz insallah.

Sanciyi anlamama gibi bir durum olmuyor canim. Mutlaka anlarsin . Agri gibi olmuyor . Artik senin sanci dusunmene gerek yok nasip olursa ikincide tadarsin sanciyi

Peki ağrının hissi adet sancısı gibi mi oluyo çünkü arada böyle adetliymişim gibi ağrı geliyo belimden kasığıma doğru çocuk kendini toparlıyo içerde
Karniniz ustten asagiya sertlesir ve dogum agrilari genelde bele sirta vurur duzenli araliklarla gelir 1 dakika falan surer ve zaman araligi giderek sıklaşir

Cnm geçmiş olsun erken doğum riskin neden kaynaklı. Bende progestan nidicard kullanıyorum. Yanlız nidicardı dikkatli kullanın doktorum nidicardı kesitiğimizde 2-3 gün içinde doğum gerçekleşiyor dedi
Gebelik kolestazi var bende erken dogumu tetikliyormus ama sebep o mu bilmiyorum. Oglum da 36.haftada dogmustu.
Nidicard kullananlari okudum kk’da kimi 2 gun sonra dogurdum demis kimi 1 hafta hatta 10 gun surdu demis. Hangi asamada kullanilmaya baslandigina ve ne kadar sure kullanildigina göre degisiyor galiba. 1 hafta daha kullanip birakicam ben yavas yavas. Zaten en gec 37de dogum yapmam lazim riskli gebelik durumundan

Sen gunde kac kez kullaniyorsun ne kadar sure kullanacaksin dr bi sey dedi mi
Acilman var miydi

Gerçekten berbat bir hastane benim onayımı almadan açılma çatı muayenesi yaptılar ve asistan doktor öğrenmek için oldugunu söyledi, acilinde de kadının suyu gelmiş sedye kanlı su bana yat dedi temizleyin dedim ben doktorum diyor oraya yatmamı istedi çıktım şikayet ettim tekrar temizleyip baktı. Dogumda refakatçı almıyor ve ne yazıkki suriyeli dolu ve hepsi çıplak ayaklı grip hasta. Odalar 4 5 kişilik kesinlikle tavsiye etmem

Amin inşallah canım hepimiz için hayırlı olur bir bakmışız hepsi olup bitmiş bugünler güzel anılarda kalmış

Ben yüksek oranda enfeksiyondan dolayı kullanmaya başladım sancılanma oluyor karın alt bölgesinde ve vajinamda ciddi ağrı şikayetiyle 2 hafta önce doktoruma gittim muayenesinde heran suyun gelebilir dedi nst ye bağladı ve doğum yapcak kadar sancımın olduğunu söyledi nidicard a ozmn başlattı günde 3 defa ciğer iğneleri yapıldı amput iğne yapıldı. Ben çok önemli bi ilaç gibi düşünmedim aşırı ilaç içiyorum diye günde 2 kere içiyordum. Geçici bir antibiyotik vermişti geçen hafta kültür sonucuma göre yeni antibiyotik yazacaktı ancak enfeksiyon hamilelikte kullanılabilecek antibiyotiklerin hemen hemen hepsine dirençli çıktı eski antibiyotiğime devam ettim. Aptılarım yine oluyordu günde 4 kez kullanabileceğimi söyledi. Doktora 3 kez almadığımı söylemediğim için günde 3 kullanmaya başladım.

Öyle deme salı günü doğumum var 2 yıldır oraya gidip geliyorum kürtaj ,aşılama,kontroller vs. Hiç kötü bir olayla karşılaşmadım kürtaj olduğumda 2 gece kaldım hiç suriyeli ile denk gelmedim ayrı oda vermişlerdi onlara.Sen orada kötü tecrübe edinmişsin iyi bir doktora denk gelmemişsin sanırım bu hastane işleri şans işi galiba her hastanenin olumlu ya da olumsuz yönleri var ilgili doktor ilgisiz doktor var ben gebelik şekerinden dolayı riskli gebelikteyim bu sebeple bana doğum yaptıracak doktor da belli rast gele olmayacak.Umarım bu sefer de iyilerle karşılaşırım ışim rast gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…