- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Şubat anasıyım ama 25 Ocak a gün aldıkOcak sonu doğuracak olanlar
Pembesümbül yani ben
Banubora
Kaizen
Mihrimah
Kimsebilmesindiye
Yok mu arttıran
Bence doktorunun 4 dediyse 4 alin ihmale gelmez.Ben yüksek oranda enfeksiyondan dolayı kullanmaya başladım sancılanma oluyor karın alt bölgesinde ve vajinamda ciddi ağrı şikayetiyle 2 hafta önce doktoruma gittim muayenesinde heran suyun gelebilir dedi nst ye bağladı ve doğum yapcak kadar sancımın olduğunu söyledi nidicard a ozmn başlattı günde 3 defa ciğer iğneleri yapıldı amput iğne yapıldı. Ben çok önemli bi ilaç gibi düşünmedim aşırı ilaç içiyorum diye günde 2 kere içiyordum. Geçici bir antibiyotik vermişti geçen hafta kültür sonucuma göre yeni antibiyotik yazacaktı ancak enfeksiyon hamilelikte kullanılabilecek antibiyotiklerin hemen hemen hepsine dirençli çıktı eski antibiyotiğime devam ettim. Aptılarım yine oluyordu günde 4 kez kullanabileceğimi söyledi. Doktora 3 kez almadığımı söylemediğim için günde 3 kullanmaya başladım.
beeenOcak sonu doğuracak olanlar
Pembesümbül yani ben
Banubora
Kaizen
Mihrimah
Kimsebilmesindiye
Yok mu arttıran
Ocak sonu doğuracak olanlar
Pembesümbül yani ben
Banubora
Kaizen
Mihrimah
Kimsebilmesindiye
Yok mu arttıran
Benimde dedigin yetlere kramplar giriyor.Kızlar günaydın
Canım sıkkın, 2 gündür belim ve bacağımla kasığımın birleşimindeki eklem yerim ağrıyor ama yok böyle bir ağrı dinlensem de geçmiyor. Yürürken canım acıyor.
Bel ağrısı yine dinlenince geçiyordu bu canımı sıkıyor
Ben varım Bir deOcak sonu doğuracak olanlar
Pembesümbül yani ben
Banubora
Kaizen
Mihrimah
Kimsebilmesindiye
Yok mu arttıran
Benimde dedigin yetlere kramplar giriyor.
Bende bugun iyuyamasim.sol bacagimda iyusukluk vardi rahat edemedim don saga don sola.uykuya daldigimdada sagolsun oglum uyandırdı. Fozumden uyku akiyor.troit icin ilac iciyotum zaman gecsin biseyler yiyip yaticam
Benim de sat 'a göre 26 Ocak görünüyor ama 15 Ocak 'a sezeryan günü aldık. İnşallah gününü bekler.Ocak sonu doğuracak olanlar
Pembesümbül yani ben
Banubora
Kaizen
Mihrimah
Kimsebilmesindiye
Yok mu arttıran
20-25 ocak gibi de ben varim :)Ocak sonu doğuracak olanlar
Pembesümbül yani ben
Banubora
Kaizen
Mihrimah
Kimsebilmesindiye
Yok mu arttıran
Benim de sat 'a göre 26 Ocak görünüyor ama 15 Ocak 'a sezeryan günü aldık. İnşallah gününü bekler.
Ben de ayniyim dun kontrol vardi unuttum sormayi. Doktora sorabilirsen buraya da yazar misin ne dedigini?Kızlar ben çok kötü ishal olmuşum, yediklerimi sindiremiyorum. Tehlikeli bir durum mu? Geçmezse yarın dr a gidicem tekrar
Bizim evde harika ruzgarlar esiyor kizlar... ask nefret dram entrika ne ararsaniz var... esim ve annesi girdi birbirine.. en az yilbasina kadar burda gorunuyolar.
Bizim evde harika ruzgarlar esiyor kizlar... ask nefret dram entrika ne ararsaniz var... esim ve annesi girdi birbirine.. en az yilbasina kadar burda gorunuyolar.
Pembesümbül yani ben
Banubora
Kaizen
Mihrimah
Kimsebilmesindiye
Kirmizi pabuc
Virgo 35
Yok mu arttıran
Pembesümbül yani ben
Banubora
Kaizen
Mihrimah
Kimsebilmesindiye
Kirmizi pabuc
Virgo 35
Chek
Melekbebekannesi
Karabatak_
Yok mu arttıranbaya kalabalıkmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?