2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bence doktorunun 4 dediyse 4 alin ihmale gelmez.
Ben hastanede yattığımda 15 dakika arayla aldim ilk 4 dozu düşün. Sonra da taburcu olana kadar 3 saatte bir aldim. Sonra 2 gun 4 saatte bir aldim. Daha yeni 6 saatte bire cikardim.
Hala enfeksiyon var ve tedavi edilememis. Açılman olur ve 3 cme ulasirsa ilac da ise yaramaz farkinda bile olmazsin Allah korusun

Kızlar günaydın
Canım sıkkın, 2 gündür belim ve bacağımla kasığımın birleşimindeki eklem yerim ağrıyor ama yok böyle bir ağrı dinlensem de geçmiyor. Yürürken canım acıyor.
Bel ağrısı yine dinlenince geçiyordu bu canımı sıkıyor

Benimde dedigin yetlere kramplar giriyor.
Bende bugun iyuyamasim.sol bacagimda iyusukluk vardi rahat edemedim don saga don sola.uykuya daldigimdada sagolsun oglum uyandırdı. Fozumden uyku akiyor.troit icin ilac iciyotum zaman gecsin biseyler yiyip yaticam

Benim de uyurken canım acıyor dün ütü yapacaktım hastane çantası için ama yapamadım.
Hafta sonu artık oturarak yapacağım sanırım.
Çok uykum var benim de ama evde temizlik var uyuyamam

Kızlar ben çok kötü ishal olmuşum, yediklerimi sindiremiyorum. Tehlikeli bir durum mu? Geçmezse yarın dr a gidicem tekrar

Benim de sat 'a göre 26 Ocak görünüyor ama 15 Ocak 'a sezeryan günü aldık. İnşallah gününü bekler.

Benim doktorum neden hiç doğurmayacakmışım gibi davranıyor ne gün veriyor ne doğumdan konuşuyor
Seninle de tahmini doğum tarihimiz aynı:)

Bizim evde harika ruzgarlar esiyor kizlar... ask nefret dram entrika ne ararsaniz var... esim ve annesi girdi birbirine.. en az yilbasina kadar burda gorunuyolar.

Eşin istemiyorum gidin demiyor mu yani bence diyebilir hadi yeter eve gidin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…